Jump to content

Anbefalinger til små hair stackere


Recommended Posts

Hei hei, i disse tider vi ikke kan gå i fluesjappa selv å titte. Er det noen som kan anbefale en hair stacker til hår ment for comparaduns og slikt fra størelser 12-14 og nedover til 18-20? Har en renzetti large men også en loon zippy small, men de de små korte hårene bare velter ut og det er DRIT irriterende :)

Takker

Link to post
Share on other sites

Jeg har C&F sin, og den er jeg veldig fornøyd med. Den kjennes bra og solid ut i hånda, samler håret i en veldig fin liten bundt (tenker hullet man tar ut hårene av er knappe fem mm i diam.) Den koster jo absurd mye for en liten metalltube, men jeg er veldig happy med kjøpet. Gero fx har ikke samma inne, men en 2-i-1 sak som også ser snasen ut. SF har produktside for den jeg har, men åpenbart ingen inne de heller.. 

Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Ja riktig, jeg trenger jo bare en til smått nå, siden jeg har en svær og en litt mindre som sikkert hadde funket om hårene ikke var så korte. Hadde tenkt å bestille en sånn en til 25$.  Men så er det jo 40$ shipping fra over atlanteren om dagen, så det gidder jeg ikke.

 

Edited by Testicular Momentum
Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...