Jump to content

Første ring for vinteren.


Guest Henning

Recommended Posts

Guest Henning

Hei. Ser for meg at vi kan ha minst tre ringer i vinter. Mygg, døgniser og vårfluer.

 

Lurer på hvor mangen som er intresserte i å ta feks myggringen nå? Er det for tidelig i bindesesongen, eller klarer vi å skrape sammen ti stk?

 

 

Henning

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Som ny kunne det vært moro å vært med i en slik ring, men jeg skulle gjerne vist litt mer om hva det vil si å være med. Hva som er formålet, hva som forventes av de som skal være med og hvordan man blir medlem. Så vidt jeg skjønner går det ut på å bytte fluer og i tilfelle hvilke forventninger og krav er det til bindeferdigheter og bruk av eskistrende mønstre eller forventes det at man skal bidra med egenkompnerte fluer osv.?

 

Jens

Link to comment
Share on other sites

Guest Henning

Hei. Du binder en flue du vil ( I dette tilfelle en myggimitasjon). Du bare bestemmer deg for en type, og sier det her, slik at ingen andre lager samme flua. Vist vi er feks er 10 stk, lager du 9 stk av den flua du vil, og sender til meg. Når jeg har fått alle bidragene inn, så fordeler jeg, slik at du får en av alle de andre fluene fra de andre som har vert med i ringen.

Det er INGEN krav til ferdigheter, og klarer du å knyte sammen noe som kan forveksles med en mygg, så er du kvalifisert.

Dette er og en veldig fin måte å få inspirasjon fra andre, siden du får tilbake fluer som ofte er andre sine favoritter.

 

Bare bli med du......så kan vi guide deg etter hvert vist det er noe du lurer på :)

 

 

Henning

Link to comment
Share on other sites

Guest Henning

 

 

Hva med å gå litt inn i det nye året med leveringen ...... da kan jeg være med. Litt for hektisk nå før jul , men utrolig hva man får til i romjula .....  ;D ;D

 

Helt greit det for meg iallefall :)...Vil jo ha Stemellien med :)

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...