Gå til innhold

Vinnerliste

  1. 1979andre

    1979andre

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      68


  2. -Lars-

    -Lars-

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      10 780


  3. Roger Johansen

    Roger Johansen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      106


  4. Kjell S. Rakkenes

    Kjell S. Rakkenes

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      553


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 19. juni 2015 i alle områder

  1. Hadde en flott dag idag. Kom frem til en nydelig liten elv som jeg tidligere før bare har møtt flomstor. Men idag var det perfekt. Så ørret og harr cruise rundt over sandbunnen. Måtte smyge meg rundt på magen for og ikke skremme de. Ble ny harr rekord på meg 1,44kg
    3 poeng
  2. Deilig liten rhodani klekking ga årets første i elv
    1 poeng
  3. Kan skrive under på dette !Selve materialet virker å holde hva det lover, og vel så det, men plutselig hadde jeg brystlomma full av sene, gitt. Hadde festet sena i det sporet som er på spolen, men sena hadde alikevel viklet seg av i metersvis. Må nok hårstrikk til her, ja.
    1 poeng
  4. Shit. Femundsmarka er stor, men neste uke kan du lengst syd stort sett forvente Vespertina og Marginata rester, tenker jeg. Mulig den sene våren gir mest Marginata. Ellers som i alle andre vann. Mygg. Lenger nord trolig mest mygg og Marginata pga sen sommer.
    1 poeng
  5. Kjekt å ha, dersom man går tom for sigarettpapir lang elva
    1 poeng
  6. Har sendt deg PM angående komagelva,
    1 poeng
  7. Hei! Jeg har lagt en flue i Fluedatabasen. Om fluen / fisketips: Fiskes dead drift eller stripende i både elv og sjø. http://www.fluefiskesiden.no/fluedatabasen?db=1&flyid=439 Hilsen Fryktetavørreten (laget automatisk av Fluedatabasen)
    1 poeng
  8. Føler at det kanskje er på tide å få rangert fluefiske en gang for alle, slik at det ikke skal være noen tvil. Fra enklest til mest avansert : 1. Fiske med våtfluer i mørket! Her er det bare å knyte på en zulu silver eller butcher(eller begge), og dra fisk på minst annenhvert kast. Dette er det fisket vi anbefaler for de helt ferske, som vil kjenne fisk på fluestanga, og som er mer opptatt av kvantitet enn kvalitet. 2. Sjøørretfiske, eller generelt streamerfiske. Alle som har fisket med sluk vet hvordan disse skal fiskes, så dette er grei skuring. Kast, rykk inn - Kast, rykk inn osv, til krampa tar deg. Helt meningsløst, men noen har en fetisj for dette også. 3. Alle former for nymfefiske. Det er idiotforklart gang på gang at fisken spiser rundt 90% av alt den langer i seg under vann, ergo er det å få fisk på nymfe som å stjele sigaretter fra unger. Moro for de som er opptatt av antall, og for de som er glad i harr. 3. Tørrfluefiske! Selve ideen fluefiske, og toppen på kransekaka. Dette er ikke for hvermansen, og ikke noe vi anbefaler til fiskere som ikke vet hva de driver med. Det krever sin man å lykkes, men når du først gjør det så kan du omsider kalle deg en fluefisker. Veien frem dit har antakelig kostet blod, svette og tårer, men nå kan du endelig slappe av litt, og gi deg selv et velfortjent klapp på skuldra :-)
    1 poeng
  9. Hvis du skal ha allround briller, ville jeg gått for kobber. Det har jeg brukt selv i flere år, fordi at jeg syntes de fungerer bra om det er sol, eller litt overskyet. På kveld eller regntunge dager blir det for dårlig lys syntes jeg. Men siden jeg ikke liker og bruke gule linser, og grå syntes jeg bare er gode når det er sky fri himmel så syntes jeg kobber er veldig bra som allround. Men det er hva jeg personlig liker. Det er linser som heter Ignitor og low light ignitor som jeg syntes var fine når jeg prøvde de i overskyet vær,men ikke en allround brille syntes jeg. Men, smaken er som baken :-)
    1 poeng
  10. IKKJE tenk så mykje på kva flue du bruker. Fokuser på kasting og presentasjon, hugs at skremt fisk bit ikkje.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...