Gå til innhold

R.Nikolaisen

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

22 Excellent

Nylige profilbesøk

744 profilvisninger
  1. Er på utkikk etter en vision gt 5-6. Må være i god stand.
  2. R.Nikolaisen

    Døgnflueboks

    Laget noen døgnfluepakker for og se om det er noe intr. I boksen får du Rhodani, Aurivilli, Sulphurea og Ignita 3 stk av vær. Bundet på hends 454bl kroker. Staffans silkedub i kroppen og flyrite. Whiting sadel og cdc ving. Kvalitetsmatrialer og kroker. 400,- inkl frakt og flueboks.
  3. Binder inn eggsekk først. Går fram igjen med bindetråden og dubber kroppen bakover mot eggsekk og fram igjen mot krokøye for og få en jevn tykk kropp. Binder så inn polygarn som ving. Tar noen runder med bindtråden rundt polygarnet som jeg skal surre hackel rundt. Fester hackel og surrer 4-5 runder. Tar en dråpe smeltelim på toppen og presser ned ving og hackel med en fuktet finger. Krok: Valgfritt tørrfluekrok Kropp: Limegrønn eggsekk flyrite dubbing (husker ikke nr akk nå). Resten av kroppen flyrite nr 32 Vinge: Brunt polygarn Hackel: Whting tørrfluenakke Smeltelim som man bruker i limpistol Fiskes dead drift eller stripende i både elv og sjø.
  4. Hvor skuffa går det ann og bli? Fikk en harr i rena her og jeg var 99.2% sikker på at jeg kasta på en ørret.
  5. Hei! Jeg har lagt en flue i Fluedatabasen. Om fluen / fisketips: Fiskes dead drift eller stripende i både elv og sjø. http://www.fluefiskesiden.no/fluedatabasen?db=1&flyid=439 Hilsen Fryktetavørreten (laget automatisk av Fluedatabasen)
  6. Hvor høyt over vannfilmen liker dere og ha tørrfluene deres lars og jb?
  7. Hvor mange sleng burde man ha i et kast? Er det noe minimum og maksimum krav der? La oss si på et kast på 15 meter ca Lønner seg sikkert og ha like mange begge veier? 2 baksleng og et framsleng er jo intr.
  8. Nå har itte je læst ælle innlegga så dætta kæn ha blitt tatt opp før her, men lurer på et par ting. Å mange prikker er det plass tel på en kilosørret? Åssen måler man klekkingstyrke? Å brett ær dæ låv tel å skrive på æfæfæs (ffs)?
  9. Hei! Jeg har lagt en flue i Fluedatabasen. Om fluen / fisketips: Fiskes dead drift http://www.fluefiskesiden.no/fluedatabasen?db=1&flyid=327 Hilsen Fryktetavørreten (laget automatisk av Fluedatabasen)
×
×
  • Opprett ny...