Jump to content

R.Nikolaisen

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About R.Nikolaisen

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

501 profile views
 1. Er på utkikk etter en vision gt 5-6. Må være i god stand.
 2. Laget noen døgnfluepakker for og se om det er noe intr. I boksen får du Rhodani, Aurivilli, Sulphurea og Ignita 3 stk av vær. Bundet på hends 454bl kroker. Staffans silkedub i kroppen og flyrite. Whiting sadel og cdc ving. Kvalitetsmatrialer og kroker. 400,- inkl frakt og flueboks.
 3. Hvor skuffa går det ann og bli? Fikk en harr i rena her og jeg var 99.2% sikker på at jeg kasta på en ørret.
 4. Hei! Jeg har lagt en flue i Fluedatabasen. Om fluen / fisketips: Fiskes dead drift eller stripende i både elv og sjø. Hilsen Fryktetavørreten (laget automatisk av Fluedatabasen)
 5. Hvor høyt over vannfilmen liker dere og ha tørrfluene deres lars og jb?
 6. Hvor mange sleng burde man ha i et kast? Er det noe minimum og maksimum krav der? La oss si på et kast på 15 meter ca Lønner seg sikkert og ha like mange begge veier? 2 baksleng og et framsleng er jo intr.
 7. Nå har itte je læst ælle innlegga så dætta kæn ha blitt tatt opp før her, men lurer på et par ting. Å mange prikker er det plass tel på en kilosørret? Åssen måler man klekkingstyrke? Å brett ær dæ låv tel å skrive på æfæfæs (ffs)?
 8. Hei! Jeg har lagt en flue i Fluedatabasen. Om fluen / fisketips: Fiskes dead drift Hilsen Fryktetavørreten (laget automatisk av Fluedatabasen)
×
×
 • Create New...