Jump to content

Roger Johansen

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

 1. Hvem er egentlig verst ....et medlem som kverulerer i kaste/line tråder, eller moderator(er) som raljerer og prater negativt om et navngitt medlem i en tråd? Min mening som medlem er vel allerede gitt..
 2. Jeg bruker sportsundertøy, og fleece bibs over. Det er fint og variere med to tykkelser på bibsen, i forhold til årstid og vann temperatur. Jeg har bare hørt positive ting om Aclima sin netting bukse,men har den ikke selv.
 3. Ja dette kunne vert løst med et innlegg Emil. Men nei da, hersketeknikken lever tydeligvis ennå der i gården.
 4. Det der er rett og slett en forkastelig måte og tigge penger på, det og sammenligne dette er direkte skammelig. Det passer bedre og sammenligne seg med Visjon Norge ( tv kanalen ), for de sitter også å " tigger " penger.... Støtt oss, og du blir "frelst". De gjør sikkert noe bra Hooked også, men dette går bare ikke an.
 5. Jeg bruker Letraset Promarker og de fungerer bra. Billige og fåes i veldig mange farger og nyanser, og de selges iallfall hos Staples .
 6. Det blir Soldarini mono i år som i fjor og den var jeg veldig fornøyd med, skal også teste fc i år. Har tidligere brukt Akron fc i mange år, som jeg har vært fornøyd med.
 7. Nå falt det plutselig flere brikker på plass for en annen også, her var det ting som jeg ikke har tenkt på. Dette var virkelig nyttige tips som må prøves. Og det treffet Erik, det gleder jeg meg til allerede, for det blir jeg også gjerne med på
 8. Her er det mange fine nymfer Eirik , hvilken str pleier du og bruke på krok og kulehodene på nymfene dine over her, til langline nymfing ? Bruker du tungsten hoder på de ?
 9. Denne syntes jeg rett og slett er fantastisk bra
 10. Streamstix Pikehunter 9,3#8. Planen er og fiske etter gjedda til våren..
 11. Man må jo se an hvor mye man har mulighet/villig til og betale for ei bukse. Hvis Kinetic har funket for deg, hvorfor ikke prøve og få tak en ny og billig en av samme merke.
×
×
 • Create New...