Gå til innhold

Vinnerliste

  1. eide

    eide

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      8

    • Innlegg

      536


  2. Kim W

    Kim W

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      5 250


  3. simen corneliussen

    simen corneliussen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      509


  4. Robban

    Robban

    Members


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      7 699


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 15. feb. 2017 i alle områder

  1. Hei. Jeg har laget en liten sak om en barbefisketur i Spania 2016. https://www.fluefiskesiden.no/artikler/ploppemaur-eikenottgriser-gullbarber/
    5 poeng
  2. Pink LadyTMC 100SP-BL #12http://flyhooks.org/tiemco/tmc100sp-bl
    5 poeng
  3. ...og foam er artige greier. Slik lager du en enkel foamkropp!
    4 poeng
  4. Da er vi i gang med et nytt prosjekt: EPIC 480 i Salsa. Ryggen funnet, lineførerne på plass, da snurrer vi.
    3 poeng
  5. Ant acid. Grei måte å finne ut at jeg trenger mer trening med dubbing.
    3 poeng
  6. Du får spente spinnere med vinger av oppbundet hackle til å propellere også dersom du bruker mye hackle - iallefall i de større størrelsene som feks str. 12. Et annet argument for å være litt sparsom med hackelet er overlsaget dersom du bruker lang fortom og tynn spiss. Er vingen for massiv vil du kunne oppleve at flua bremser opp og blir litt vond å kaste.
    3 poeng
  7. Sitter og binder litt nymfer til en kompis som konkurransefisker litt, og de liker jo litt gærne nymfer. Inspirert av Navy Diver fra Tightlinevideo,ble det noen sånne:
    3 poeng
  8. Sitter og fikler med et "nytt" mønster til vulgatafiske. Tanken er en nymfe/klekker som skal forestille et eksemplar som dævver i forsøket på nå "neste nivå". Den er ikke vektet, og tanken er at den skal fiskes "dødt" og sakte men sikkert synke. Er det noe i dette, eller er det feberen som har tatt meg??
    2 poeng
  9. Favorittflua når vulgataen står på overflaten!
    2 poeng
  10. Gravde litt videre her på internett, men ble ikke så mye klokere. Ser mange snakker om at flua begynner å propellere. Har opplevd det noen få ganger med spinnerne jeg brukte for noen år siden. De hadde polygarnvinger.
    2 poeng
  11. Jeg ser for meg at hackelvinger holder formen bedre enn andre materialer som polygarn eller zelon, og blir dermed ikke liggende klistret langs kroppen på flua..? Sent from my iPhone using Tapatalk
    2 poeng
  12. Når man først er igang, nok en stang er ferdig. Nå må jeg bruke resten av vinteren på fluebinding, selvom jeg sysler med tanken å bygge om en stang. Denne gangen er er det en Batson Eternity2 klasse fem som er tenkt brukt i ferskvann og lett saltvann. Snellefestet er stabilsert og farget maple burl. Ringene er black pearl recoil med Seymo dragring. Brukt blå surringer med for engangs skyld threadmaster color preserver og threadmaster lite epoxy, så de ikke gjennomskinnelig.
    1 poeng
  13. 5 cm av silikontube (3 mm) gjennom en 5 mm lang bit av gummislange fra Biltema. Må legge til at den ikke er min oppfinnelse, rett fra finske forumet.
    1 poeng
  14. Artig lesing! Takk for hyggelig artikkel, jeg blir stadig mer fascinert av det alternative fluefisket ditt!
    1 poeng
  15. Med 0 grader i sjøen så er det nok lite liv på grunnene på en stund. En og annen huggperiode kan man treffe, men de er korte og på veldig begrenset område. Skal treffe godt om man skal oppleve særlig til fiske disse dagene. En god porsjon flaks må til. Det gjør det litt mindre surt å tenke på at muligheten for å ta seg en tur for min del ikke er til stede på en stund. Men så fort sola får varmet litt så dukker det opp bedre muligheter, og sjøørreten tar seg en tur inn på grunna i håp om å finne ålekvabbeyngel eller en og annen tangloppe.
    1 poeng
  16. Lykke til, gleder meg til å se den ferdig
    1 poeng
  17. Kult! Gleder meg til å følge med på denne. Salsafargen er dritkul rett og slett.
    1 poeng
  18. Passer ikke i dag, men hadde vært kult å hive seg med neste gang!
    1 poeng
  19. Jeg aner ikke hva som er best. Alt flyter jo uansett med litt dry dip super. Hehe. Jeg synes bare hackel vinger ser veldig mye finere ut en alt annet.
    1 poeng
  20. Har vært litt sløv med å legge ut om bindekvelder men vi har nå holdt på to ganger i måneden siden oktober og akter å fortsette frem til april. I morgen er det på'n igjen klokken 1830 på Holmendammen. Har du lyst, men er usikker på hvordan man kommer seg dit er det mulig å få sitte på fra by'n. Gi et vink så ordner det seg.
    1 poeng
  21. Prøver meg på pheasant tail også. Bandt min første i går til en kompis som skulle isfiske på Glomma. Fikk sik på den, så da ser den vel ut som mat, da! Noen fra i dag. Ikke perfekte. Træler litt med bein. Mulig jeg bytter ut beina fra fasan til rapphøne da jeg synes de er lettere å jobbe med.
    1 poeng
  22. Et lite spm. Jeg liker å binde spent spinner fluer med hackel vinger. Jeg pleier å surre sammen vingene (slik som på bilde). Vet noen ikke liker dette, men jeg har aldri spurt hvorfor. Handler det kun om estetikk eller ligger den bedre på flata?
    1 poeng
  23. Her er neste flue ut. Butch caddis. I stedet for å klippe av hårene etter hårvingen strykes de bakover og danner en ... overvinge? De skal ifølge Galloup til å dras under vann og så poppe opp igjen. Denne må jeg innrømme jeg har tro på til vårfluene.
    1 poeng
  24. The Beaverkill TMC100BL #14: http://flyhooks.org/tiemco/tmc100bl
    1 poeng
  25. Bashakill TMC100BL #14: http://flyhooks.org/tiemco/tmc100bl
    1 poeng
  26. Og her er en Green Drake fra samme frua! Beklager dårlige bilder, men må ty til mobilen her! Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
    1 poeng
  27. Flotte fluer Mr Eide! :-) Her er en Coffin Fly bundet av Mary Dette selv. Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
    1 poeng
  28. Adams TMC100BL #14 http://flyhooks.org/tiemco/tmc100bl
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...