Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Robban

    Robban

    Members


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      7 699


  2. Fred Arve Fahre

    Fred Arve Fahre

    Members


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      3


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 257


  4. eide

    eide

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      536


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 04. juni 2017 i alle områder

  1. This. Takk for mange fine responser, selv om jeg innser at jeg beveger meg i trådens yttergrenser. Det ble tur, teltoppsett i drivende regn ved Haldoren ved Grorud/Siljan, og god og kald stemning med bål, pølser, donald og sjokolade. Antall fluekast den kvelden kunne telles på en hardt maltraktert hand, men dagen derpå ble det bra med baksleng på myrvannet lille Haldoren. Tre ørsmå ørreter, i tillegg til litt fluefiskeøving med 10-åringen. Alle hadde minst en støvel-plumping på turen, og alle var enige om at det hadde vært en strålende tur :-) Da er det bare å glede seg til neste mulighet byr seg!
    4 poeng
  2. Grattis! Må venter et par uker til, men da blir det spennende å se om det er noe liv i Rauma..:-)
    2 poeng
  3. Det har vært en særdeles kald og kjedelig vårsesong her hjemme. Vak har vi sett, men ikke i mengder, faktisk så lite at erfaring tilsier at hvorfor bry seg Men det finnes jo andre måter å fange fisk på hvis man ikke er"Dry or Die" Tid ? Tiden bestemmer litt hva man kan foreta seg gitt. En jobbefri fiskedag tas imot med åpne armer av undertegnede. Men det vaker ikke alltid rett etter isen går, det vaker sjelden faktisk, men en fridag er en fridag. Jeg må fiske. Man har jo valget, sitte på land og glane? eller utvide sin horisont og fiske åkke som. Man har ikke tid til jåleri da i mitt hodet, man fisker med det som kan fange, og da ofte under vann. Når det suger i inntrekket under vann, og hjernen har 30-50 sekunder på å gjette hva som har tatt kroken er priceless. Det kan faktisk ikke sammenlignes med noe annet. Men........ det er i mitt hodet Man vet aldri, men nitidig dunking med streamer, mens man ignorerer att ballene fryser, og man bare fortsetter og fortsetter til det bitter end den dagen, dagene, eller enda noen dager extra. Det kan gi resultater Det var litt sånn denne gangen. Ganske mange bomtimer, men når det først sitter så er 65 cm ørret ikke noe man opplever ofte. Jepp digg når man selv velger fokus
    2 poeng
  4. Lurt å få med ungene på tur, da kan det ofte være lettere å komme seg ut også når dere kan gjøre det sammen. Men når man først kommer seg ut så er det lurt å legge igjen egne forventninger og forhåpninger til fisket hjemme, ellers kan det være at alle blir skuffet. Dra ut, ta med stanga, og får man tatt noen kast, og kanskje til og med skulle få en fisk, så la det være en bonus og nyt turen selv om man ikke skulle få montert sammen stanga engang. Da får ungene en god opplevelse, og da frister det kanskje til gjentagelse, og på sikt får man kanskje et par fiskekompiser som gjør at man kommer ofte på tur. Gi ungene en opplevelse først og fremst, det gleder oss som fedre, og kan gi oss bonusturer og masse gode opplevelser om det blir familieturer ut av det.
    2 poeng
  5. Starta bra for min del. Rett før fredning klokka 13:00 i Eira dro jeg på en fin laks i Sletthølen som Eira Flyfishing disponerer. Utrolig gøy å få fisk på åpningsdøgnet Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 poeng
  6. Fluesona ved hengebrua eller strekket ved Rødsbakken er vel de mest populære plassene, men mye folk. Ellers er det mange godplasser i renaelva uten altfor mye folk, men da må man lete litt ;-)
    1 poeng
  7. Det har blitt mye kaldere i vannet de siste par dagene og i dag tidlig dampet det mye fra vannene grunnet enda kaldere luft. Vespertinaen lot vente på seg helt til etter lunsjtid i dag og det ble aldri de mengdene som tidligere i uka. Temperaturnedgangen i vannet på over 2 grader kan være årsaken til dette. Uansett var det nok døgnfluer til et greit fiske.
    1 poeng
  8. Her var det mye å svare på på engang. Helt umulig å svare på i et lite sammendrag. Det som er hyggelig er at du har startet i det små og ønsker mere. Værre hvis det hadde vært motsatt På forumet her finner du svaret på det meste av det du spør om i en eller annen tråd/ artikkel/ fluedatabase osv. Det å være familiefar har sine utfordringer, og du kan ikke vente med det første å lykkes slik som de som ikke har dette ansvaret Du fisker når du kan, ikke når du ønsker . Slik er det for de fleste av oss, og det kan ofte ta lengre tid å få disse kubbene som er så ettertraktet. Det handler vel så mye om tid og annledning, som kunnskap Som familiefar i snart siste del av det ansvaret så har mai i år slukt all tid. Stor fisk er gøy, men det betyr fortsatt ikke at de små ikke kan gi glede når de tar på det man trudde de skulle ta på Hadde litt fri her om dagen, og en fjollete lett glassfiber ga meg mye opplevelse selv om dette forum/facebook, og annet sosiale media prøver å overbevise deg om at stor fisk er lykken. Lykken er å lykkes med tanker tenkt, og naturen. Stor fisk og annet kommer med erfaring. Det er ikke gjort på 1-2-3 er min erfaring. En liten fisk som ga meg stor glede fordi jeg fikk sjangsen akkurat denne dagen til å fiske. Den tok ikke tørt engang
    1 poeng
  9. Jeg har 2 sønner som er store nå, men her er hva jeg gjorde når de var mindre. Fra de var ca 6 år fikk de være med i skogen og ligge i gapahuk om høsten. Var med de hele dagen og fisket på deres premisser. Når det ble kveld ble det mat og da varte det ikke lenge før de ville ned i påsan. Før de sovnet fortalte jeg at nå skulle pappa fiske. Så hvis det var noe så bare blink med lykta så kommer jeg. Noe som faktisk aldrig skjedde, de sover som stein hele natta. Jeg sa også at når de blir større kunne de få bli med på fiske uka (12år) men da var de med på de voksne s premisser og de fikk også bare fiske med flue. Krydret turen med at hvis de klarte å få en ørret på over 1 kg skulle de få en pils. Eldste mann har ikke klart det ennå. Yngste mann fikk når han var 15 år. Nå som de er 20 og 23 år er de med nesten hvert år. Småbarn som skal ha fisk, da er det best å ta korte dagsturer og legge egen stang hjemme. Gjerne i vann/ elv med hvit fisk abbor osv. Hvor sansynligheten for fisk er stor.
    1 poeng
  10. Hei! Jeg har lagt en flue i Fluedatabasen Om fluen / fisketips: Bare en Gosling med Brahma høne hackel istedefor de mere brukte Patridge og Mallard. Måtte fylle noen tomrom så da kunne vi like gjerne ta et bilde og legge ut. Har ikke hatt sensasjonsfiske med disse selv , men flere kompiser har dette mønstre i ulike varianter som en av gromfluene. Det holder for meg :) Har hatt mest lykke med disse som litt havarerte spinnere i ryddefisktimen utpå kvelden. //www.fluefiskesiden.no/fluedatabasen/530 Hilsen Robban (laget automatisk av Fluedatabasen)
    1 poeng
  11. Tror ikke jeg skal levere inn lotto på lang tid. Maks til uflaks med været ,vind vind vind. Dro opp i går kveld, syklet fram og tilbake mellom vannene for å se hvilken som ville ha minst vind. Etter at valget var gjort ble belly satt på vannet, med hengekøye, sovepose, liggeunderlag samt litt mat og drikke. Kan lage denne historien ganske lang, men er fortsatt litt på værgudene. De slapp til og med ned skyene( i dis/damp) hva er gæærnt med litt skikkelig regn nå som jeg vil ha det...... Toppen av kaka var når jeg bestemte meg for å sjekke et annet vann i dag. Da smekker det en ørret, jeg skvetter og gjør et skikkelig tilslag, ja tror nok det var pappaen til alle tilslag. Da går det som det går. Spiss på 0.12 ryker. Så nå er det en ørret i vannet med dun mothakerløs bling bling. Måtte lykken være med han også videre. Snipp snapp snute, jeg drar å spiser pizza ute.
    1 poeng
  12. Her er det to varianter av en enkel men effektiv flue. Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 poeng
  13. Klassisk boksen blir sakte men sikkert fyllt opp. Klar for Lærdal no
    1 poeng
  14. Silver Grey #8/0 for ein god venn av meg #8/0, #1/0 og #4:
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...