Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/25/18 in all areas

 1. Tørrflua

  Nitelva

  Hei alle sammen Har i flere år nå sett hvordan Nitelva blir direkte ødelagt med blant annet uvettig kjøring av kraftverk i Hakadal. Elva blir stengt til demningen er full for så å slippe ut alt vann igjennom kraftverk, for så å stenges igjen. Er det mye vann skjer dette flere ganger pr døgn. Er det lite vann ca annen hver dag. Dette medfører erosjon, og varmere vann etter kraftverk i de perioder som har nesten 0 i vannføring. For ikke å snakke om hvordan dette påvirker fisk insekter planter muslinger osv,osv. Er oppriktig skikkelig forbannet at slikt er tillatt i dag. Har forsøkt å kontak
  1 point
 2. Tøff for pusherne? Har aldri brukt så mye penger som i år på fiskeutstyr jeg, kjøpt fluer an mass i vill tro om at "denne fluen, DEN skal få fisk til overflaten. 100%".
  1 point
 3. Var innom Jarle&Bjørnar i dag. Bjørnar fortalte at alt av varer hos Stram Line selges samlet til en kjøper. Den stekhete sommeren har vært tøff for fluefiskepusherne.
  1 point
 4. jak

  #6 eller #7 stang

  Ja, med mindre du fisker på plasser med uforholdsmessig stør aure så vil eg sei at #7 blir litt kraftig. Eg ville gått for #6 og heller kjøpt ulik snøreklasser, der du kan ha eit tyngre snøre til kasting i vind. Mykje brukt av god kvalitet på finn så det er ein god plass visst du vil ha rimelig men bra utstyr.
  1 point
 5. Jan_Haukaas

  #6 eller #7 stang

  Skal du mye i belly er det gull med 10". Går greit med 9", men om jeg skal velge blir det 10. Enig i rådene om #6 foran #7 til det du beskriver av fiske. Jan
  1 point
 6. Jarle TL

  #6 eller #7 stang

  Send en pm til Rune Stokkebekk hvis du er interessert i stang fra Guideline. Deres budsjettmodeller høster meget god kritikk! Ellers så er det mye gull på bruktmarkedet ja!
  1 point
 7. Tørrflua

  Nitelva

  Tja, mye suttring og klaging, da er det kanskje på sin plass å vise hvordan det faktisk kan se ut. Bildene er i fra den 21 da elva har fått ro i fra kraftkjøring. Her i fra det omr som var helt tørt på mange plasser mellom Verksdammen og Sagdammen.
  1 point
 8. Jan Ingvar

  Bildetråden 2018

  Høst/kaldt/vind/oversvømmelser/streamere/flexitid/lykke.
  1 point
 9. Har no gjort ferdig stang nr 2. Dette er ei 3 delt, 6 fot # 3, etter cattanach-taper. Måtte (igjen) lage 3 tupper før det vart bra, men no er det ei kort og veldig fin stang som kastar mjukt og fint. Måtte ta av holker fordi dei var skeiv, mao alltid sjekk holkane før liming.
  1 point
 10. Rodswinger

  Bildetråden 2018

  Lenge siden jeg har vært her.
  1 point
 11. Tørrflua

  Nitelva

  Da har jeg vært ute på et par titterunder igjen. Ved første tur var det kjøring av nederste kraftverk (Sagdammen) det var godt med vann i kulpen og det kom også litt i fra åpning i dammen. Nå vil jeg si at strekket direkte nedenfor dammen har den vannførin som man bør forvente om høsten. se første bilde som er tatt kl 14.40 i dag. Neste bilde er tatt kl 16.14. tok da turen opp til den øverste dammen (Verksdammen). gikk da nedover i mitten av hovedløpet helt ned til der utløpet i fra kraftkjøring kommer ut i dammen. Denne kraftstasjon var nok nettopp stanset for da jeg gikk over til det løpe
  0 points
×
×
 • Create New...