Jump to content

Leaderboard

 1. Stig Gaarden

  Stig Gaarden

  Medlem NFF - Standard


  • Points

   5

  • Posts

   32


 2. Jarle TL

  Jarle TL

  Medlem NFF - Standard


  • Points

   2

  • Posts

   1449


 3. Jon Arne Tomter

  Jon Arne Tomter

  Medlem NFF - Standard


  • Points

   2

  • Posts

   141


 4. RolvS

  RolvS

  Styret - øvrig


  • Points

   2

  • Posts

   1562


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/10/24 in all areas

 1. Nope, ikke enda. Er fortsatt i forsøksstadiet med packraft og har kun hatt en tur. Drivanker, snøre til fortøyning, samt et par remmer blir med neste gang tenker jeg. Hadde faktisk en drøy opplevelse: jeg hadde gått i land på en øy og dratt raften godt opp. Så kom en av disse kastevindene og båten fór utover vannet og inn på fastland. Måtte kle av meg til bokseren og barvade i blant mudder og skarpe stener. Klarte meg med nød og neppe, med en oppkuttet tå som resultat. Festlig i etterkant, ikke så artig når det skjedde 😁 Lærepenge: Ikke så dumt å fortøye raften skikkelig før man starter å fiske.
  2 points
 2. Kan melde meg på i oppoverbakken. Mye stang ut. Sikter på å vinne i innspurten nå. Var ute en tur i dag, og fant til slutt to fisk som vaka litt på lesida av et vann. Fanga begge, og den ene var vel første fisk over fem hg i år. Ble mye glaning i dag, særlig imens det regna som verst. Har du ordna deg drivanker, @Jarle TL? J ville trodd at det skulle gå å fiske fra packraften i bra vind med drivanker, så lenge vinden er jevn og relativt retningsstabil.
  2 points
 3. I tillegg til anker / drivanker synes jeg det hjelper med en ekstra oppblåsbar sittepute som gir noen cm høyere sittehøyde i packraften. Dette gjør det litt lettere å kaste, og mer behagelig å sitte. På stillevann er det stødig nok, men jeg slipper ut lufta fra den ekstra puta hvis jeg skal ut på rask elv, slik at sittehøyden blir lavere.
  1 point
 4. Ja, jeg synes våren har vært vanskelig å forstå. Og resultatene deretter! Har prøvd å finne vulgataklekkinger, men har ikke truffet ordentlig. Bare noen spredte duns på bølgene eller noen som blåste forbi i vinden. Var sikker på at jeg var for tidlig ute, helt til jeg reddet en spinner opp fra vannet. Jeg har klart å lure noen få småtasser på vulgataimitasjoner, men en våt vannymfe-imitasjon har reddet flere turer, selv om det har blitt flere abborer og faktisk et par brasmer. (Det var slappe saker!) Ja, det er moro med packraft! Jeg synes den er grei å fiske fra, men er helt avhengig av anker med festepunkt bak meg når det blåser. Drivanker fungerer også.
  1 point
 5. Dette ble postet i «stiilevannsfiske 2024».Det ble feil,så jeg legger den i «riktig kurv»nå. Elv som huser kun ørret,befinner seg i Åfjord.Flott og delvis skyet vær med 13 grader i lufta.Lite vakkaktivitet.Det blåser en del,så det er sikkert grunnen.Det blir blindfiske med mye forskjellig.Er ukjent i denne elva,så det blir å prøve seg frem og bli litt kjent.Har fisket kun en gang tidligere i denne elva.Fikk en ørret på 1,2 kg.Kilosgrensa er nådd👍.Wollybuggern fungerte,igjen…
  1 point
 6. Ble jaggu meg bra med gjedder i dag. Første turen på evig lenge..Var ute 3-4 timer og tror jaggu jeg fikk 6-7 gjedder jeg og i tillegg mistet jeg et par. Flere kom i syk fart og tok flua med vill kraft rett ved føttene mine. Masse fisk rundt 70 til snaut 90 cm så ganske store men ingen kjemper.
  1 point
×
×
 • Create New...