Jump to content

teranst

Members
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det blir Svensk og Norsk Norrland fra feriestedet i fjellet i seks uker fra sankthans. Noen turer med telt langt inn i fjellheimen,kajakk på elv,dagsturer i elver og tjern på fjellet. Kort sagt tørrfluefiske 24/7 i en og en halv måned. Fordi jeg fortjener det . Har funnet drømmeplassen og er overhodet ikke fristet av andre steder.
 2. Hva med en Orvis Superfine Troutbum 7,6 fot #3?
 3. En Osprey Exos 58 ryggsekk til sommerens fjellturer med teltet og fluestanga. En sekk som kun veier rett over kiloen sånn at vekta ikke begrenser medtak av ekstra digg mat og drikke. Gleder meg sjukt Tørt er Best !
 4. I år var det utrolig mye snø i fjella i juni. Masse vann i elva, sene klekkinger (begynte ikke før etter midtsommer) men et fantastisk fiske stående utvadet i iskaldt smeltevann. I fjor totalt motsatt. Klekkingene var unnagjort før midtsommer, småfisken inntok plassene til gubbene som lå på bunn og gispet. Har faktisk et håp om en sen vår med masse snø i fjella og sene men brutale klekkinger. Sola snur på tirsdag, sånn cirka ni på seks om mårran og da kan vi begynne å se lyst på livet igjen. Så hvis vinteren er sen, ok for meg .
 5. Har Danielsson midge, nymph w og Loop Opti Creek. Fantastiske sneller men yndlingen har blitt Loop snella. Svenskene kan å lage sneller Smoooth er ordet.
 6. Er treerfisker og har Midge og Nymph Wide. Helt magiske sneller, enkle,funksjonelle,lette. Koster ikke skjorta. Og jeg synes de er VAKRE i all sin enkelhet. Det er tørrfluesneller som de skal være: ujålete,praktiske. Det eneste jeg ville forandret på er de tre skruene på baksiden av snella, de skulle vært sorte.
 7. Har samme stanga og er superfornøyd med Evotec 85 #3F. Har prøvet flere men det er denne som er den beste for meg. Loop Norge har et supertilbud på denne lina men det er desverre ikke riktig type. Kjøp IKKE der. Du skal ha den med hvit klump og gulgrønn bakline, 8 grams klump. Anbefales sterkt. mvh Terje
 8. Har aldri sjekket mageinnhold men ørreten tar gjerne eggleggere som flakser på vannflata. Har ikke vært ute på en stund nå men for en måned siden vaket det brukbart i skumringen. Vanskelig fiske, mørkt og noe ising i ringene.
 9. Har aldri vært der selv men sjekk med Mike Barrio (han med de billige snørene). Link her:
 10. teranst

  ORVIS RODS

  Har en Frequent flyer 8,6 fot #3 som reservestang på fjellturer. Har også en liten juvel av ei stang Superfine TroutBum midflex 7,6 fot #3. Spenst og styrke av en annen verden. Rygg nok til stor fisk. Fint at Orvis får den creden de fortjener.
 11. Etter hva jeg har hørt er den norske distributøren Best Fiske Stjørdal
 12. Joda
 13. Synes allikevel at det er for dumt å rakke ned på en elv med en helt ok ørretstamme,et utrolig innsektsliv og med lett tilgang fra byen. Mang en ungdom har startet sitt fluefiskeliv (inkludert meg selv) i denne elva. At elva er regulert, javel, men det er da også mange andre elver. Namsen, Stjørdalselva, Orkla. At du er lei er i og for seg greit. Da er det bare å fiske andre steder. Jeg tror det er mange her som er glad i Nidelva, eller tar jeg feil? Ikke piss i elva vår,please.
 14. Da får man beklage forslaget og ønske god bedring.
×
×
 • Create New...