Gå til innhold

Ole Einar

Members
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Ole Einar

  1. Første fisketuren for henne, og første fisken på tørt i år for meg
  2. Vulgataen er igang på Fosen iallefall Jevn klekking i går, men vinden gjorde fisket vanskelig.
  3. Dette var et av dagens høydepunkt, keep up the good work
  4. En lang eksamensperiode går mot slutten, fiskefeberen og lengten etter å se vakringer har vært i overkant de siste dagene. Ikke bedre er det at jeg ikke har fått fisket ørret før i vår, så idag ble klamme lesesaler og døsende lesning byttet ut med et av markavannene her i Trondheimsområdet. Da jeg kom opp til vannet var ørreten allerede godt igang frokosten, fjærmygg. Før klokka passerte 10 hadde allerede flere blitt lurt med en fersk myggklekker nybundet kvelden før. Forholdene var perfekte, vindstille og fuktig, men det skulle ikke stoppe med det. Når klokka nærmet seg 11 meldte de første marginataene seg og de klekket jevnt utover dagen, ikke i store mengder, men akkurat nok for å få et godt tørrfluefiske. Vinden tok seg desverre opp på ettermiddagen, men da var det bare å ta opp pensum og fiske mellom vindkastene. Det ble ikke med kilosørreten idag, men absolutt den beste vårdagen for min del med lite pensumlesning og mye fiske (og en del fisk da).
  5. Hadde allerede bundet opp et halvt dusin av CDC Myggen før jeg ville prøve en ny variant med hackle Brukte da både CDC og polygarn som vinge, noen erfaringer på hvilken av delene som fisker best?
  6. Fant ut at jeg var i manko av myggmønstre sist jeg var ute. Prøvde alt jeg hadde av myggimitasjoner (ikke mange) på en vrang ørret uten hell, så det resulterte i en kveld ved bindestikka i går. Har ikke lagd så mye mygg de få årene jeg har bundet mine egne fluer, så tar godt imot ros og ris.
  7. Hørtes ut som en perfekt dag/tur! Ingenting er bedre å komme til et vann der forholdene er slik man ønsker. Lykke til i pinsa!
  8. Dette er noe som jeg har sett fram til!
  9. Flott bilde, Skarpen. En fluefisker i sitt ess
  10. Får ta med noen vulgataer for sikkerhets skyld, liker André Brun sine imitasjoner. Får vel prøve prøve å binde opp noen av dem.
  11. Er ikke kjent i området nei, men har fått hørt historier om enorme ørreter der. Derfor vil jeg være godt forberedt. Gått til innkjøp av noen Fish-skulls, så skal eksperimentere med noen streamere som sikkert blir med i boksen også
  12. Det vil da være snakk om Leptophlebia artene og kanskje E.vulgata da?
  13. Takk for svar Får begynne å binde opp en del vårfluer og mygg, noen stankelbein vil vel ikke være dumt det heller. Vannet ligger på ca 900 moh, blir vel noe høyt til å komme over noen døgnflueklekkinger, eller?
  14. Har lagt planer om en tur til et fjellvann til sommeren, i starten av juli. Vannet ligger i Rørostraktene inn mot svenskegrensa. Lurte på hvilke fluemønstre dere her inne ville valgt å fylle boksen(e) med? Takk på forhånd! Ole Einar
  15. Gratulerer, skal si fiskesuget kom her nå. Kommer fra Fosen selv, så tørrflueforholdene har du nå bevist er gode nok. Satser mer på sjøørret for tiden
×
×
  • Opprett ny...