Gå til innhold

Ziggy Stardust

Members
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Ble det tatt noe fisk på treffet i Stokke i helga?
  2. Hei! Ønsker dere masse lykke til med dette utrolig flotte tiltaket om å utarbeide en bok. Er sikker på at dette vil kunne bli en klassiker og en slags bibel hva fluefiske etter sjøørret angår, men også havabbor. En kjempe fin måte å hedre Torgeir på! Jeg hadde aldri æren av å fiske med han, men STEIKE hvor mye inspirasjon jeg fikk fra å lese hans innleg her på FFS. Lykke til! Mvh Sigve
  3. Fisket med flue fra jeg var 14, Første over kiloen på Hardangervidda i en alder av 17.. Er nå 22, står fortsatt kun med den ene:( Men, har ikke tall på hvor mange jeg har fått som har vært 8-9hg..
  4. Hvor store reker bruker du om dagen Toggi?
  5. Ziggy Stardust

    ISFRITT!!

    Da kan jeg herved slå fast at isen har gått på flere av Vestfolds ørretvann, og sesongen er med det i gang!! ;D Ønsker dere alle en fin og velykket sesong folkens! Mvh Sigve R. Rosslund
  6. Heisann. Lurte på om det er noen her som bare kan hjelpe meg litt. Avslutter nå siste semester på vgs, og skal flytte til Oslo til høsten for å jobbe og fiske. Men er ikke kjent i Oslo, og lurte om dere kunne komme med navn på fiskebutikker, som gjerne legger vekt på fluefiske. Slik at jeg kan prøve å få meg en jobb som jeg hadde trivdes med... Mvh Sigve Rosslund.
  7. Hei! Jeg er en 18 år gammel gutt som skal planlegge sommerens ferie. Skal være borte 2-3uker i slutten av juli, august. Var på Hardangervidda i fjor men lurer på å ta toget til Majavatn å gå innover i Børgefjell i år. Lurer på hvordan det er å fiske med flue der, Nneoen erfaringer?
  8. Hei. Jeg og min jevnaldrene kamerat på snart 17 år skal på en lang og herlig 2-ukers tur til Hardangervidda ra 1 august, Greia er den at vi aldri har hvert der før...utenom kjedelige familieturer fra hytte til hytte, så nå er det nok med slike lompe turer så vi har da tenkt oss til områder som man gjerne må slite seg til får å komme til. Har jo hørt mye fint om ommråder som Grjothalsen, Geitevassdalen osv, men det eneste som er ganske sikkert er at vi tenker å dra inn fra Mogen, for så å gå derfra. Så det jeg håpet på nå, var om det var noen her som kunne være så vennliga å sende meg en PM om et ommrådet som er verdt å besøke på turen... Veit at folk kvier seg for å fortelle om slike steder, men vi er kun 2 uskyldige tennåringer som håper på å få litt rå i sjela og ikke minst ta den første kilos fisken...Ha hvert litt for mange fisker på mellom 8 og 900 gram.... Mvh Sigve.
  9. Er nå 17. Har fiska med mark å sluk hele livet men begynte med fluefiske når jeg var 15...men kg fisken er fortsatt ikkke tatt...største er 750g.
  10. Når er det størst sjans for å treffe en klekking?
  11. Hei. Trenger hjelp anngående maursverming. Har aldri opplev det før, så lurte på om noen kunne fortelle litt om sine erfaringer... Hvordan oppdager man det? er det så åpenlyst som bladene skal ha det til?
  12. Gratulerer så mye. ikke umulig det er din livs fisk...
  13. Gratulerer alle sammen! =D> Selv vaer jeg ute fra mandag til tirsdag, fikk 14 ørreter på mellom 20 o 25cm... gøy å få litt fisk hvertfall...
×
×
  • Opprett ny...