Jump to content

Per Erik J

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

866 profile views

Per Erik J's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

 1. Kjedelig med det snellefeste. Du får bruke stint. Bruker det på nesten alle fiberglasstenger. Vannet du ut polyurethanen før du påførte den?
 2. Oj oj oj. Det var mange tester! Dette blir en flott combo. Gøy å se med CP for en gangs skyld!
 3. ...Eller så har du jo Hilevel i Sverige. Ikke like stort utvalg, men det går kanskje litt raskere med post:)
 4. Har ikke kjøpt noen blanks fra Dan Craft enda, men har vært nære på:) Virker som bra kvalitet.
 5. Ja. Det er faktisk mulig! Tok litt lite på det første strøket. Surret en ny stang med rød surring i går. Men det var jo en vesentlig mørkere tråd, så resultatet ble jo bedre.
 6. Tviler på at det er noe hulrom under der. Er ganske nøye med å legge på uttynnet epoxy helt ytterst på ringfoten og så jobbe meg innover slik at epoxyen naturlig renner ut bak. Snodig at det er lys gul-farge som går igjen! Jeg har tynnet ut 1 part hardener, 1 part resin og 1 part rødsprit. Flexcoat lite. Begynner å mistenke at jeg har vært for hard på surringene, selv om jeg faktisk hadde den på letteste "tension-nivå". Eller om kombinasjonen matt sort og lys gul ikke var den beste komboen. Hmm...:)
 7. Jeg har faktisk noe bedre resultat med aceton, men kun så lite at jeg lar de helsemessige fordelene ved å bruke rødsprit vinne. Har egentlig ikke hatt store problemer med gjennomsiktige surringer tidligere. Det skal da sies at jeg har surringer som er hvite eller naturlig silke. Surringene på stripping guide (lys gul pearsalls) og de største guidene er bra, men på de minste, som denne, ser man at det er ujevnt. (matt sort blank)
 8. Jepp. Skal få tatt et bilde i løpet av dagen. Bruker pearsall's gossamer. Luftbobler er ikke et stort problem, med den måten du beskriver. Gjør det samme. Funker helt strålende. Bruker forøvrig Flexcoat lite. Legger vel gjennomsnittlig, tre tynne lag. Liker vel egentlig Threadmaster lite litt bedre, men har noe FC som jeg må bruke opp først:)
 9. Tight og fint. Har problemer med silkesurringer med rødsprit "utvannet" epoxy. Surrer med nær null "tension", men allikevel så kan jeg se tråden på noen få steder. Er det naturlig?
 10. No prob. De jeg har, er i en svak gulaktig farge. Ikke så mye glans i de. Mer matt vil jeg si.
 11. Hei. Personlig liker jeg de veldig godt. De strekker seg bra på vannet (men jeg pleier jo også og strekke de ut først da.) Knutestyrken er bedre enn mye annet jeg har prøvd.
 12. Kult!!! Takk for at du deler! Smart
 13. Veldig kul farge. Hva er den anordningen som låser gummislangen rundt guiden? Begynner å bli litt fed up av maskeringsteip-limet som setter seg fast på klingen.
×
×
 • Create New...