Gå til innhold

Lars Solberg

Members
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Nylige profilbesøk

272 profilvisninger
  1. - Gud bedre for en godt oppbygd, symmetrisk og proporsjonert nymfe. Her finnes det ikke rom for tilfeldigheter...
  2. Blir veldig usikker på meg selv og mine ferdigheter foran stikka når jeg leser hvordan flere av dere behersker teknikker som er helt ukjent for meg. Jeg får nøye meg med at sålenge totter og fingre går motsatt vei, eller minst en av dem... under bindearbeidet og ikke i samme retning, så far det duge... Her, en selv-komponert hybride som er et resultat av sankthansorm og mævvr og som fisken i tjennet her hjemme beiter selektivt på...rundt sankthans:
  3. En todelt grå Hardy Ultralite 8`6" # 5 ble sendt inn til Jesting for skader og kom tilbake i perfekt stand, vederlagsfritt. En Loop dryfly "3421" som huset Guideline performance, forlot sin eier i Folldal etter et kort opphold på Volvo-rivieraen.
  4. Lars Solberg

    God jul

    Ønsker dere en lun og fin jul alle sammen. Bon Appétit
  5. Synes den løkkeknuten du har avbildet ser veldig interessant ut. Jeg bruker en som ligner til både tørt og nymfefiske og min grunn for å bruke løkke er at jeg antar at flua beveger seg friere/mindre påvirket av fortoms-spissen i overflata spesielt (elv), samt under vannflata. Har brukt flere ulike knuter men bruker nå kun løkke festet til krok. Knuten er solid.
  6. Det ligger et dalføre lengst øst i Trysil og på grensen til Sverige, som heter Ljørdalen. Her ønsker jeg å finne meg overnatting for 2-3 netter som kan gi ly etter fiskeøkter i elva Ljøra. Ut i fra den infoen jeg har så er det anbefalt å fiske nedenfor Ljørdalen sentrum for fiske med tørrflue og nymfe. Er det noen av leserne som fisker eller har fisket i disse traktene? Del gjerne tips og foslag ang. fiske og overnatting. Dette blir et nytt område å fiske i for min del😀
  7. En liten ting bare: Tror vel kanskje at det tiltenkte snøret vil bli brukt på litt eldre stang eller stenger og at en normal vektet line i forhold til sin vektklasse vil vœre ideelt Har sett det bli nevnt at Guideline Elite lina var en hel klasse tyngre enn normalt...
  8. Her er det bare å møte opp skjønner jeg😊 Alle tiders!
  9. Her er det bare å takke og bukke. Dette burde gi ham veldig klar feedback på det han evt. lurer på.
  10. Hei Rune. En god fiskevenn av meg bor en halv time unna Sportshallen. Han vurderer for tiden guideline distance snøret opp mot den mellom lange klumpen som vel heter Elite. Vil disse to snørene vœre tilgjengelig for et prøvekast eller to? PS, det er alltid flott med noen som organiserer og tilrettelegger for denne hobbyen/lasten.
×
×
  • Opprett ny...