Jump to content

Sveinung Larsson

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  90
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har brukt Simms med studs på glatte svaberg ! de er stjerneformet ! suverent gode til sjøfiske
 2. Noen som har prøvd disse 6 delte stengene her på forumet ?
 3. Takk for gode tips ! Fisker primert etter sjøørret og Lyr ,makrell , håper også på havabbor , som jeg har tilgode å få !
 4. Hvilken fluesneller er bra på sjøfiske ? trenger nødvendigvis ikke å være alt for dyr !
 5. Kjempesnøre !! Har brukt mitt i mange år ! Et skikkelig Lyr snøre i # 7 !!
 6. Er det noen som har prøvd Orvis Recon til kystfiske i # 7 og #8.? Ser den har fått gode test meldinger !
 7. Har brukt Bullet Nymph # 7 og #8 Flyt intermediat med en kort Polyleader 1,6 m klar intm. framme + fortøm . For meg funker denne comboen helt supert !
 8. Jeg vet hva jeg ville kjøpt hvis det var meg : Winston Boron LS 8'6" #3 ! snaisen stang !!!!
 9. Hei Pål ! Kjenner meg ikke igjen av din opplevelse med Sage SLT ! Jeg har 2 stenger av den modellen , begge har flott kork ! Har kun hatt en Sage FLI som hadde dårlig kork akkurat der du holder tommelen oppe på håndtaket der ble det en liten grop ! Ellers har jeg bare godt å si om sage sine stenger som jeg har !
 10. Fikk en sånn støing i våres ! like mye slips den
 11. Sandberg løser jo bare problemet med lakselus med å medisinere mere ( Mere gift til fjordene ) Det er en korruppt næring vi har med å gjøre ! Programmet var ypperlig og viste næringen sitt sanne ansikt : Alt kan kjøpes for penger ! Norge er en av verstingene innen EU når det gjelder å ødelegge naturen ! Nå må de som styrer dette landet våkne !!!
 12. Glemte og si at dette er på Vestlandet nord for Bergen!
 13. Turistfiske har jeg på nært hold i fra mars måned til oktober ! Det er hovedsakelig tyske turister som bruker opptil 4 båter med 5 fiskere i hver båt og de fisker effektivt fra kl 9:00 -til kl. 19:00 og de tar engod del fisk hver dag ! Både store og små ! alt kan brukes !!!
 14. Sage er fantastisk på service ,er min erfaring ! Knakk midtdelen på en12'6" #8 type European grafitt 4 . fik tilbake stangen med ny del og en ekstra topp ! De ville være sikker på at toppen passet til stangen .da jeg bare hadde sendt inn den delen som var knekket ! Den gamle toppen passte perfekt, så nå har jeg 2 topper
×
×
 • Create New...