Jump to content

Sveinung Larsson

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  90
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sveinung Larsson

 1. Har brukt Simms med studs på glatte svaberg ! de er stjerneformet ! suverent gode til sjøfiske
 2. Noen som har prøvd disse 6 delte stengene her på forumet ?
 3. Takk for gode tips ! Fisker primert etter sjøørret og Lyr ,makrell , håper også på havabbor , som jeg har tilgode å få !
 4. Hvilken fluesneller er bra på sjøfiske ? trenger nødvendigvis ikke å være alt for dyr !
 5. Kjempesnøre !! Har brukt mitt i mange år ! Et skikkelig Lyr snøre i # 7 !!
 6. Er det noen som har prøvd Orvis Recon til kystfiske i # 7 og #8.? Ser den har fått gode test meldinger !
 7. Har brukt Bullet Nymph # 7 og #8 Flyt intermediat med en kort Polyleader 1,6 m klar intm. framme + fortøm . For meg funker denne comboen helt supert !
 8. Jeg vet hva jeg ville kjøpt hvis det var meg : Winston Boron LS 8'6" #3 ! snaisen stang !!!!
 9. Hei Pål ! Kjenner meg ikke igjen av din opplevelse med Sage SLT ! Jeg har 2 stenger av den modellen , begge har flott kork ! Har kun hatt en Sage FLI som hadde dårlig kork akkurat der du holder tommelen oppe på håndtaket der ble det en liten grop ! Ellers har jeg bare godt å si om sage sine stenger som jeg har !
 10. Fikk en sånn støing i våres ! like mye slips den
 11. Sandberg løser jo bare problemet med lakselus med å medisinere mere ( Mere gift til fjordene ) Det er en korruppt næring vi har med å gjøre ! Programmet var ypperlig og viste næringen sitt sanne ansikt : Alt kan kjøpes for penger ! Norge er en av verstingene innen EU når det gjelder å ødelegge naturen ! Nå må de som styrer dette landet våkne !!!
 12. Glemte og si at dette er på Vestlandet nord for Bergen!
 13. Turistfiske har jeg på nært hold i fra mars måned til oktober ! Det er hovedsakelig tyske turister som bruker opptil 4 båter med 5 fiskere i hver båt og de fisker effektivt fra kl 9:00 -til kl. 19:00 og de tar engod del fisk hver dag ! Både store og små ! alt kan brukes !!!
 14. Sage er fantastisk på service ,er min erfaring ! Knakk midtdelen på en12'6" #8 type European grafitt 4 . fik tilbake stangen med ny del og en ekstra topp ! De ville være sikker på at toppen passet til stangen .da jeg bare hadde sendt inn den delen som var knekket ! Den gamle toppen passte perfekt, så nå har jeg 2 topper
 15. Jeg og synes at Bullet både flyt og Bullet nymph er god og speye med går helt fint med gode 20 m . Jeg har ikke prøvd det nye Evolve typen ,er godt fornøyd med den gamle typen
 16. Jeg har en GVX 905 som jeg er meget fornøyd med , god tørrflue og nymphe stang ! Til den bruker jeg EVOLO Long Belly F. # 4,5 ! Spesialsnøre som jeg fikk tak i. Og et Evolo #5 Flyt vanlig belly . Begge går meget bra til Winston GVX ,Hver til sitt bruk !
 17. Molykote ! Ingen som nevner det? Det er det beste smøremiddel i følge en kjent snellemaker i Hordaland som bare bruker det på sine sneller .
 18. Grattis med flott Sjøørret Flunes , Intressant fortelling
 19. Ja en gang i året ! De bladene var bra de , men plutselig var det stopp ,synd det for det er mange som lurte på hvordan de skulle få tak i det!
 20. Holder en knapp på noe så spennende som Nescafe Brassero! Både på tur og hjemme
 21. Bruker Egor fluorcarbon til Laks og sjøfiske. Til tørrfluefiske bruker eg noe så spennende som Maxima kamelon god påske til alle på Fluefiskesiden
 22. Hvis du skal bruke den til å fiske i sjøen så er det 9' som er tingen #6-#7#8 er alle bra til sitt bruk ved sjøørret , havabborfiske. Eg bruker en Winston B3-SX #7 som er helt super og en Sage Xi2 9' #7 som også er meget god !
 23. Var en tur med stangen ikveld i en grunnvik på Sotra , var på jakt etter rømt Regnbue ørret ! Så en fisk med det samme eg rigget til utstyret , men om det var bue var ikke lett å se .! Brukte en Winston B3-SX #7 med en Airflo intermediate fast glassline med en orange selvbundet reke . , krok nr 6 . Eg fik oppet ganske langt kast og sa til meg sjøl " dette var et kjempekast" !!! lot reken synke litt i det samme smalt det på en fisk , den tok steinhart og hadde 3-4 sprang i luften og eg kjørte den knallhart og fikk den på land i fjæra. Det var faktisk den fineste regnbuen eg har tatt 56 cm ca 3 kg og blank uten en eneste lus , helt utrolig !! Winston B3-SX er en fantastisk stang ,( Punch i massevis) Det viktigste er å få fatt på den rømte Regnbu ørretene de har ingenting i vår fauna å gjøre
×
×
 • Create New...