Gå til innhold

valg av fluesnøre.


per

Anbefalte innlegg

Gjest Robert R

JA, har et meget godt tips til deg, har selv kjøpt Tight line River Spesialist og er kanon fornøyd med snøret, faktisk så er det også uten minne og det er ikke mange som kan love til en pris av 499.-

 

Fine bukter, behagelig coating og et bedre snørekontroll som igjen gjør deg til en bedre kaster.

 

Kommer ikke til å bruke noe annet ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

JA' date=' har et meget godt tips til deg, har selv kjøpt Tight line River Spesialist og er kanon fornøyd med snøret, faktisk så er det også uten minne og det er ikke mange som kan love til en pris av 499.-

 

Fine bukter, behagelig coating og et bedre snørekontroll som igjen gjør deg til en bedre kaster.

 

Kommer ikke til å bruke noe annet ;)[/quote']

 

Prøvde samme snøre i helga og må si meg helt enig. Ekstremt lite minne og glatt coating. Dette blir mitt ørretsnøre fremover...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har nå lest så mye bra om disse snørene at jeg ser meg nødt til å prøve det ! Hva med disse Long Belly snørene deres, noen som har noe å si om dem ?

Er det noen nett-butikk som selger disse snørene, eller kan man bestille fra Eikre's web-side ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det lurer jeg også på. Står jo at Nordiske er forhandler for Eikre men finner ikke snøret på web shoppen deres. Har de det kanskje i butikken? Skal til Oslo på onsdag og handle vadere, bindematerialer osv osv :)

 

G-lågen er jo snart klar for meg. Og om litt er jo fjellet her snart klart også :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Erik Eikre
Det er www.eikre-fly.no som importerer disse. De selger direkte på nett også

 

Nei, Eikre-fly AS er nok ingen nettbutikk. Destination Fishing og Hemsedal Sport har allerede snørene og de aller fleste av våre forhandlere, som du kan finne på siden vår, vil kunne selge snørene i løpet av svært få dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Erik Eikre
Hei.Kan man må kjøpt Tight line river spesialist på nettet?(Bur litt avsides :) )

 

De fleste forhandlerne av snørene kan sende til deg, selv om de ikke ligger i nettbutikken deres enda. Det er nok bare å sende en e-mail.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Erik Eikre
Hei Erik.Du har sikkert testa mangen snører' date='kor bra er desse snøra?[/quote']

 

Er ikke jeg litt inhabil da?

 

Men jeg kan vel ytre meg litt likevel. Jeg har kastet med en del snører ja, men hovedsakelig SA og Orvis. Og for å ha sagt det med en gang - det har vært meget gode snører. Det som imidlertid har vært et lite savn er mindre minne på dem.

 

I fjor sendte Jan Siman meg et snøre (Tight Line Long Belly) i klasse 5. Jeg satte det på og tenkte at etter prisen å dømme må det vel være et medium godt snøre. Første prøvetur ble samme dag i Hemsila. Jeg lurte litt på hva i all verden som skjedde på det første kastet. Snøret lå ut over elva i en fin linje før det helt på slutten av framskytet bare rullet over og strekte ut fortommen. "Flaks med den ja", tenkte jeg. Det pussige var at det gjentok seg gang på gang - Jeg kunne kaste! Snøret var jo rett og slett rågodt til den stanga jeg brukte (Orvis T3 9ft #5 TipFlex 9,5). Og hvorfor var det ingen krøller på snøret når jeg la det oppstrøms på de stilleste partiene? Null minne!

 

Senere har det vist seg at snøret ikke passet like godt til alle stenger, men det gjelder vel alle snører? Som presentasjonssnøre i litt trøblete situasjoner er det mitt favorittsnøre.

 

River Specialist fikk jeg først prøvd på Elverum i pausen på et kurs i tsjekkisk med Jan Siman i fjor. Det ble en pangopplevelse. Og det passet til flere stenger. Vel, siden jeg var så heldig å ha den forbindelsen med Siman som jeg hadde, så var det jo bare å få dem til Norge så fort som mulig! I fiskesituasjoner hvor jeg trenger lengde bruker jeg nå River Specialist.

 

Åkkesom, de må som alle andre snører smøres med jevne mellomrom, men strekking er totalt bortkastet og unødvendig.

 

Men som sagt, jeg er rimelig inhabil. Så vi får se hvor fort denne reklamen blir redigert bort av de som styrer forumet. :D Men ingen skal få ta fra meg min mening om Tight Line - RÅTT!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Erik Eikre,

Men som sagt, jeg er rimelig inhabil. Så vi får se hvor fort denne reklamen blir redigert bort av de som styrer forumet

Du har rett i at du er så innhabil som det går ann. Men jeg har ikke sansen for å slette/redigere innlegg så lenge de ikke er rene personangrep eller ufine. Vi har diskutert dette i en annen tråd og for leverandører er det mulig å sende inn pressemeldinger/nyheter o.l. som vi legger ut på egen side. Tester lar seg også ordne. Vi har flere meget dyktige fiskere i "stallen" som ikke er tilknyttet noen leverandør.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Erik Eikre

Beklager Rune, det var ment som en liten spøk. Derfor smilet etter setningen. Måtte jo svare også.

 

Snøre til testing er sendt for en stund siden. Men tester er jo også subjektive, ikke sant? Vi er alle forskjellige, så alt kan oppfattes like forskjellig. Det er vel det som gir oss mangfoldet som vi boltrer oss i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ka e ditt favoritt snøre da Rune?

 

Ja, Henning det kan jeg godt svare på. Men i likhet med Erik så er jeg knyttet opp til merke/leverandør. Jeg fisker med Vision og min soleklare favoritt er Presentation. I år har det kommet ny coating, ny tupp og snøret er blitt to-farget. Det har lang klump og er av samme type som Triangle Taper, bare mye bedre :D Jeg har skrevet en omtale for min samarbeidspartner Aktiv-Fritd. Du finner omtalen på deres hjemmesider under tips fra powerteamet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Henning

Hei.Trur så gjerne på att VISION er bra.Har to kjenninger som er hekta av fluefiskefeber,begge driver kvar sinn sportsbutikk som leverer flueutstyr av eit merke uten navn :D Begge desse fisker med og anbefaler Vision snører fordi om det ikkje er det de selger.(men de anbefaler selfølgeli sine stenger :D )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...