Gå til innhold

AVSTEMMING FLUEBINDEKONKURANSE RUNDE 3


BjørnarSkj.

Stem på den tryna stokkmauren du helst ville hatt et dusin av i boksen din!  

59 stemmer

  1. 1. Stem på den tryna stokkmauren du helst ville hatt et dusin av i boksen din!

    • Tørrbjørn
      9
    • Vegar
      2
    • Vebjørn'
      1
    • GAB
      0
    • Bjørnen
      5
    • Åboren
      1
    • t.z.
      4
    • Roger Enger Lie
      25
    • Reidar
      5
    • Fettfinna
      9
    • Magnum44
      1
    • Steffen91
      1


Anbefalte innlegg

Roger sin var estetisk sett finest, ja - og om han lover at den flyter tungt og ikke synker, så får han toppscore fra meg  :) Men da må du love det også, Roger  :)

Men jeg har lyst til å kommentere et par andre også:

Torbjørn; flua di er stygg - på en bra måte. Ikke stygt bundet, men stygg- rufsete og livlig i inntrykket, og fisker antagelig kjempebra. Ikke at stygg nødvendigvis er rufsete og fint, men din er det. Godt bundet, synes jeg. Denne hadde jeg satt på fortommen min uten å tvile, og jeg ville antagelig hatt suksess med den.

Vegar: Estetisk vakker, med riktige buer og proposjoner. Noe sikkert noen ville ha kicka på er at vingene er på "feil" side, men jeg er enig med det du antagelig har tenkt; fisken trigger på positive karaktertrekk, og teller ikke haletråder eller feil plassering av det oransje på en gytende ørekyte om det er bundet inn foran eller bak på streameren, for å si det sånn. Eller om vingen ligger på andre siden av en krasjlandet maur. Så = meget flott fiskeflue.

GAB sin vet vi funker som bare det. Og fint bundet er den også. Dette er typen jeg bruker omtrent likt i hvert fall. Tror det opprinnelig er et mønster fra Sverige som stod i Flugfiske i Norden for noen år siden?

Bjørnen sin er også fin, og Cree- vingene er faktisk ikke så dumme - selv om litt mørkere dun over det hele nok er mer i banen om man skal være nøye med farge (noe som ikke virker til å være så nøye med så store bugs). Fine proposjoner og kult med det bøyde krokskaftet, men litt langt hackle?

T.Z. sin setter jeg i samme kategori som Torbjørn sin. På en 100% positiv måte  :) Jeg liker sånne buggy fluer, som ikke nødvendigvis er helt fotokopier, men som er skikkelig buggy fiskeaktige.

Reidar sin vil også antagelig funke kanonbra (sjekk nederste bildet hans). Jeg ville kanskje ha bytta ut beina med Micro Round Rubber som jeg bruker i min Profile Ant, men det er detaljer bare. Avtrykket til Reidar sin flue er uansett knallbra.

Fettfinna sin er jo bankers bra, og kreativ bruk av 108 sp. Men noe kort til stokkmarur, synes du ikke?

Magnum44: Teknisk sett meget bra med de rette usynlige bindetekniske tingene i orden  ;) Men skal du imitere hunnene til stokkisen så blir det her fort smått i størrelse.

Så det blir toppscore til Roger,

og delt 2. plass til Torbjørn, t.z og Magnum44. Alle de får poeng fra meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bra Andre..

Jeg får ikke sumert før i kveld..

Men to poeng går til T.Z - simpelthen fordi det er den flua jeg helst vil ha i boksen min. Vakker levende maur, som kan settes på nær sagt når som helst.

Et porng går til Tørrbjørn.. Omtrent samme grunn som over.

Må få kommentere Roger sin jeg og. Den er nyydelig. Men selv også ville testet dens fiskeegenskaper før den hadde okupert et rom i boksen. Jeg liker også at trynet stokkmaur ikke bryter filmen.

Ellers må jeg få si at alle hadde fortjent bonuspoeng denne gangen. Mange utrolig flotte fiskefluer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer til topp tre...  :)

Vil også rette en takk til Bjørnar som har tatt initiativet til denne konkurransen...  Virkelig inspirerende og ikke minst lærerik.....

Men viktigst er vell egentlig å takke alle som har deltatt, og gjort dette spennende og lærerikt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
×
×
  • Opprett ny...