Gå til innhold

Liverpool 13/14


Juvis

Anbefalte innlegg

Er det en Scumtråd her inne? Den har jeg ikke sett ;)

Ikke alle forum som har Scumtråder, husk at de har en veldig ung fanskare, ikke alle som har lært å skrive enda.

Deilig med tabelltopp, jeg har trua på top 4 i år. Fint å se at laget funker så bra uten Suarez, må være rart for han å se at vi topper tabellen, med han på tribunen.  8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Scumssøppla henger mest her i Lpool trådene. Mest for å komme med pubertile og umodne kommentarer når medgangsgjengen har noe å melde... Gjerne med drit til Lpool fans som heier på laget sitt, som prøver å stable et moderne velspillende lag på beina. Men nå er det andre tider, selv ikke dommerne dømmer deres vei nå som rødnesa har flyttet seg opp i båsen sin. Artig forresten å observere at scums ser ut til å ende opp med nær opp til ingenting i transfer vinduet som ender nå ;D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest storfemti

Demir er en skapsupporter av Liverpool, så han er unnskyldt. Han er rød innerst inne, men er bare i en forvirrende periode for tiden. Så kom ut Demir, vet du har lyst ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For en innsats av Henderson a gitt!:

http://www.youtube.com/watch?v=E_xoLwqw_g4

Henderson er en spiller som jeg virkelig har tro på. Har fart, teknikk og et godt skudd. Når han våger er han knallgod, så her sitter et definitivt gjennombrudd som internasjonal toppspiller i hodet på kar'n.

HAHA! Humor på meget høyt nivå!

Gleder med til å bruke noen sitater fra denne tråden i Mai 2014  ;D

X-tra Lars

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HAHA! Humor på meget høyt nivå!

Gleder med til å bruke noen sitater fra denne tråden i Mai 2014  ;D

X-tra Lars

Slo dere da. Lett! ;D

EDIT: Stemningen på Old Trafford er som på et bibliotet, ikke at det er nytt, men nå begynner man å bli bekymret i klubben også:  http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10135358

Dere har vunnet over oss før, men vi ligger som regel alltid på topp 2 i mai og det gjør ikke dere.

Så da nyter dere situasjonen nå, så tar vi opp dette igjen i mai 2014.

X-tra Lars

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser da ut til at dette også blir en helt vanlig pool sesong. Kan vinne mot de beste, men taper alltid flere kamper mot de som ligger et stykke ned på tabellen.

Så da blir det vel 7-10 plass i år.

Ikke humor, bare harde fakta  ;D

X-tra Lars

Det var elendig i dag, men vi er forberedt på slitsomme perioder når så mange nøkkelspillere er ute. Med Coutinho, Suarez, Glenn Johnson og en skadeplaget Agger halveis ute, så blir det tøft. Skal bli spennende å se Suarez igjen!

Du tar dessuten feil. I fjor slo vi ingen over oss på tabellen, men tok godt poeng mot de under oss. Chelsea ute av form og en vaklende kjempe på Old Trafford gir likevel håp om topp fire, selv tror jeg det blir 5. eller 6. plass. Arsenal tror jeg vinner i år! Strømsgodset håper jeg vinner serien, men tror RBK snyter dere, dessverre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...