Gå til innhold

Oslo fjorden i dag.


Tom R

Anbefalte innlegg

  • Svar 72
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Heisann

 

Var en tur ute på Lørdag,i håp om og lure noen sjøørret.

Dette var vikelig dagen,og håpet var på topp!Nå har jeg F... meg ikke vært ute og luften den stakkars Sagen min på seks måneder!Hørte du det?SEKS MÅNEDER!Det er klart at håpet var på topp da.Men det er en skam.Sånn kan det gå når man ikke klarer og holde snabben inne i sitt lune hi,det blir barn av sånt!Og da er ikke kjerringene så klare får at gubben skal på fisketur lengre!Huff,Huff.Men nok om det.En liten kompis gjeng pluss gamle fatter`n havnet på et nydelig sted langs Oslofjorden.Det virket som om det var bitte litt for kaldt i vannet til at det ble noe liv i ørreten helt enda.Dette er et idiot-sikkert sted,så om ørreten ikke biter her enda,så veit ikke jeg!Men en ting er helt sikkert,etter de forholdene vi har opplevet nå i det siste,så er det ikke lenge før!!Turen endte med opp med to torsk på 2,5-3 kg.(som jeg ikke gadd å ta bilde av engang)Søren,skulle lagt ved noen andre bilder,men de var vist for store.Noen som har aning på hvordan jeg kan minke dem?Eller hva jeg skal gjøre for og få dem med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Henning

Og vist du ikkje får det til, kan du sende dei på mail til feks Rune ,Robin eller Flemming så fikser dei det for deg.................snakker eg av erfaring............jepp. :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

åååååå ok' date=' skjønner. ja var en pen hann fisk det der :) :) er ganske glad selv nå.

er under to timer siden så har fortsatt råkkefoten :shock:[/quote']

 

Kjære Dverak :oops:

 

Helt rått!!!!! :D Kan ikke du sende meg et par hotspots på pm`a værsånsnill, har så lyst på en SØ :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var ute i hele går uten og oppleve noen store huggperioder. Det så ut som om det skulle ende med ett par små torsk + ett par flyndrer,da rett føre vi skulle gi oss det smalt på en sjøørret på litt i overkant av kiloen.Den var forøverig i veldig fin kondisjon,feit og fin som de skal være.Sted-Tofte,Flue-svart wolly bugger,kl-ca2100.Alle svømmer forsatt ute i fjorden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...