Ruffen Skrevet 8. april 2016 Rapporter Del Skrevet 8. april 2016 Jepp. Er det noen andre som brygger? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillevann Skrevet 8. april 2016 Rapporter Del Skrevet 8. april 2016 Jeg drikker en del, så vi kan jo utfylle hverandre? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pål Hedenstad Skrevet 8. april 2016 Rapporter Del Skrevet 8. april 2016 "okrist" brygger. Har til og med fått medalje i NM. Men Ruffen; du brygger først og fremst for å spare penger? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillevann Skrevet 8. april 2016 Rapporter Del Skrevet 8. april 2016 Ruff har masse penger. Han brygger fordi det er dyrt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 8. april 2016 Forfatter Rapporter Del Skrevet 8. april 2016 Ruff har masse penger. Han brygger fordi det er dyrt.Hehe jo man kunne nok kjøpt mye øl for de pengene man har brukt på på utstyr. Du er velkommen til litt smaking når som helst. Det faktisk veldig morro å brygge. Bra blir det og hvis man gidder. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 8. april 2016 Forfatter Rapporter Del Skrevet 8. april 2016 "okrist" brygger. Har til og med fått medalje i NM. Men Ruffen; du brygger først og fremst for å spare penger? Nei det har svært lite med det å gjøre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
okrist Skrevet 8. april 2016 Rapporter Del Skrevet 8. april 2016 "okrist" brygger. Har til og med fått medalje i NM. Men Ruffen; du brygger først og fremst for å spare penger? Det blir surøl til sommeren, Pål. Ypperlig til pultost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pål Hedenstad Skrevet 8. april 2016 Rapporter Del Skrevet 8. april 2016 Det blir surøl til sommeren, Pål. Ypperlig til pultost. Jeg er litt usikker på hvordan Ruffen stiller seg til pultost, men han påstår å ha noe surøl stående. Uansett; nå kan han vel stille seriøse spørsmål og få seriøse svar? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 8. april 2016 Forfatter Rapporter Del Skrevet 8. april 2016 Tja. Jeg klarer i grunnen å leve et verdig liv uten pultost. Surøl derimot er slett ikke å forakte. Skal fillern meg ned i kjelleren å hente meg meg en gladsak. En saison med brett. Den var jeg heldig med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 9. april 2016 Forfatter Rapporter Del Skrevet 9. april 2016 Dette er mitt beste øl. Saison med brett. Lagret i litt over et år. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
André_Brµn Skrevet 9. april 2016 Rapporter Del Skrevet 9. april 2016 Hvilken øl-type er Saison? Jeg har ikke så greie på det så jeg bare spør altså. Jeg hadde lyst til å begynne å brygge jeg også, men jeg synes det virka litt komplisert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 9. april 2016 Forfatter Rapporter Del Skrevet 9. april 2016 Hvilken øl-type er Saison? Jeg har ikke så greie på det så jeg bare spør altså. Jeg hadde lyst til å begynne å brygge jeg også, men jeg synes det virka litt komplisert.Saison er faktisk et belgisk slotteøl. Det ble brygget opprinnelig med ganske lav alkoholprosent som en tørsteslukker for gårdsarbeiderene.Det mest spesielle med dette ølet er at det har ( gjæren har) en veldig mye høyere gjæringstempratur en det som er normalt. Det etterlater en ganske særegen smak. Disse gjærkulturene tåler det. Det har lite humle og smaken er såkaldt gjærdrevet. Dvs at gjæren dominerer smaken i langt større grad en vanlig øl. Nå om dagen har gjerne dette ølet ganske høy alkoholprosent. Mitt øl her er tilsatt brettanomyces. Det går under en litt annen kategori som kalles surøl. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 9. april 2016 Forfatter Rapporter Del Skrevet 9. april 2016 Ølbrygging er slett ikke komplisert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
okrist Skrevet 9. april 2016 Rapporter Del Skrevet 9. april 2016 Ølbrygging er slett ikke komplisert.Det kan være veldig enkelt, men også veldig innviklet hvis du vil. Omtrent som fluefiske Her er min siste brown ale. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
André_Brµn Skrevet 9. april 2016 Rapporter Del Skrevet 9. april 2016 Saison er faktisk et belgisk slotteøl. Det ble brygget opprinnelig med ganske lav alkoholprosent som en tørsteslukker for gårdsarbeiderene. Det mest spesielle med dette ølet er at det har ( gjæren har) en veldig mye høyere gjæringstempratur en det som er normalt. Det etterlater en ganske særegen smak. Disse gjærkulturene tåler det. Det har lite humle og smaken er såkaldt gjærdrevet. Dvs at gjæren dominerer smaken i langt større grad en vanlig øl. Nå om dagen har gjerne dette ølet ganske høy alkoholprosent. Mitt øl her er tilsatt brettanomyces. Det går under en litt annen kategori som kalles surøl. Takk for godt svar, Frode (y) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg