Gå til innhold
Terje Bendiksby

303 Aerospace Protectant

Anbefalte innlegg

Må bare innrømme at det ikke er min ide, men videreformidler fra over there. Aerospace 303 er suverent til å bruke som rense/smøremiddel på fluesnøre sammen med en mikrofiberklut. Etterlater ikke noen hinne som suger urenheter og har innebygd solfaktor på 40. Kan brukes på stangemnet, i båten og på plastdetaljer osv. Vær bare oppmerksom på flater du skal gå på. Blir utrolig glatt. På fluesnøret er det suverent synes jeg. 

Endret av Terje Bendiksby

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tynt som vann, har ingen innvirkning på snørets flyteegenskaper. De ber "kjente" fluefiskeguruene i California som gav meg tipset og de bruker det alt fra plastdetaljer på bilen og båten osv, både for å bevare glansen, beskytte mor sola og gjøre glattere. Det beste er at du betaler et par hundrelapper for en halvliter og da har du for mange år framover. Tradisjonell smøremiddel for snøret synes jeg blir noe kliss i varmen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Lenger enn vanlig smøremiddel på snøret , men på båter og detaljer som skal beskyttes mot sterk sol sier de  3-4 uker . Især polyurthan liner ( som airflo)  blir utrolig glatte behandling og polering. Dessverre hadde jeg ikke aerospace 303 med meg til Mexico, det hadde verdt den ultimate testen. Her på berget vil jeg tro noen turer avhengig av saltvann eller ferskvann .Jeg prøver meg fram i disse dager.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Her er svaret far Dan Blanton i California:Treat it when the line is less slick and is not shooting as well. I'd rinse the line first after fishing the salt before applying the 303.Som sagt mitt inntrykk er at det varer en god del lenger vanlig  smøremidler.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

×