Jump to content
Sign in to follow this  
Carl Erik Haavi

Patagonia

Recommended Posts

Hei! Har noen her vært i Patagonia? Skal dit i januar/februar og lander i Bariloche på den Argentinske siden. Vi har avventet å bestille bolig eller hotell fordi vi vil gjerne ligge i nærheten av noen gode elver slik at vi ikke trenger å kjøre alt for mye bil under oppholdet. Noen som har noen erfaringer fra områdene? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Høres fantastisk ut! Kjenner ikke området annet enn fra filmene om Bård og Lars, samt André Brun sin film om Jurrasic Lake. Deilig å ha full sommer og klekking idet vi andre sitter å smører ski med blå Swix :-)

God tur!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe... Det kan jeg godt fikse! Skummelt hvis fisken uteblir da! Utfordringen nå er som sagt hvor man skal ''bosette'' seg for å unngå flere mil med kjøring. Har forstått det slik at mange av elvene er privat eid og da ikke lov til å fiske i. Derfor hadde det vært knall med tips av noen som har vært der tidligere ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har vært i Patagonia i både Argentina og Chile. Var der i 2006 eller 2007, men har skuffende lite info å komme med. Husker jeg fisket en del i Rio Limay, som er ei fin større elv nær Bariloche. Den anbefales. Elva fiskes best fra båt, men jeg fikk da en del ørreter fra land. Så fikk jeg noen kilosørreter i ei lita blank elv jeg besøkte. Men husker dessverre ikke hva den het. Det er også noen veldig gode vann i nærheten, spesielt enda litt seinere på sesongen, nær gytetida. Jeg bodde i Bariloche, og kjørte en del rundt med bil. Veldig fint der, og et område jeg vil anbefale å besøke. Du kan glede deg, så får vi håpe det blir noen fisker også.

Rio Limay:

Elva uten navn: 

Fangst fra elva uten navn (rettere sagt at jeg ikke husker det):

Middagsmat fra Rio Limay:

Limay:


 

I Chile bodde jeg for øvrig i byen Puerto Montt (rettelse, byen het Coyhaique). Her er en typisk Patagonia-ørret, denne fra chilensk side.

Edited by Kim Roger

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...