Gå til innhold

Utsyrsdiskusjonen - fortsettelsen..


Anbefalte innlegg

  • Svar 50
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Populære dager

Mest aktive i denne tråden

Fokuseres veldig på innleggskriveres habilitet og bakrunn for å kunne kommentere dette og hint. Man må for all del ikke glemme at også leserene har et ansvar her.

 

Er personen som gir rådene/kommentarene innhabil? Ev påvirker denne innhabiliteten kommentarene ? Personlig tror jeg ofte innhabilitet fører til positive kommentarer når de er på sin plass, eller ingen kommentarer om erfaringene skulle være negative. Man bør også vurdere om vedkommende har et bredt nok/relevant nok, erfaringsgrunnlag til å gi adekvate kommentarer ? Det handler jo her som oftest om subjektive oppfatninger og det er derfor uansett nesten umulig for meg å vite om jeg kan stole på en persons tips/råd/utstyrsanbefalinger om jeg ikke kjenner vedkommende relativt godt. Kanskje har vi helt forskjellige preferanser/ønsker/krav/behov osv.

 

For min del bør derfor alle, habile eller innhabile, kunne komme med sine kommentarer sålenge det ikke blir reinspikka reklame.

 

Kort og godt, mye av ansvaret ligger på leseren til kritisk å vurdere de innlegg som måtte komme. Sånn er det jo forøvrig hele tiden, hver dag, i livet ellers også.

 

Mvh

Rolf J. F.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei alle søkende ;D

Dr. Dry refererer til at noen starter tråder, som rein snikreklame. Det kan sees slik, og det kan heldigvis sees på som rein opplysning om hvor/hva man kan øke sin livskvalitet med.

Jeg startet en tråd for en uke tilbake med å henvise til en ny kajakk på markedet. Helt utrolig bra farkost.

Folk som ikke trengte denne opplysningen kunne selvsagt, som med alt annet se bort ifra den. Men de som er lysten på kajakk, ikke har våget å kjøpe enda, fordi de er usikker på diverse ting, bla stødighet, de ville ha utbytte av sådan opplysning. Mange lykkelige bare på en uke..... Hvem skal man bruke energi på? De som vil ha hjelp? JA!

Jeg ser på det som en ren glede å få opplyse om noe så trivielt, som kan bety så mye glede for mange mennesker, allerede denne sommeren :)

Ja, jeg har en viss form for tilknytning til butikken Aktiv på Askøy. Jeg jobbet der i noen år før de begynte med kajakksatsing.

Jeg har også en tilknytning til Bergen Aktiv, siden Espen som jobber der er en hyggelig person jeg ble kjent med da han solgte Scierra.

Jeg har også handlet fiskeutstyr der, som de ikke har hatt tilgjengelig i hyllene hos Aktiv.

Så har vi Fluefiskesenteret i Bergen, som jeg har stått på messe for, gjennom Streamstix.

Betyr dette at jeg må aldri anbefalle et produkt?? ???

Nei takk, det vil jeg aldri slutte med. Men å si jeg har tilhørighet her eller der blir for leit, fordi jee da må ramse opp en masse.

Jeg har ingen lønning hos Aktiv, jeg skal bidra litt med fisketekniske saker og ting, men utover det ingen interesse av at de selger mange Native kajakker, utover at det samtidig betyr mange lykkelige mennesker. Det betyr noe  :D

Jeg unner nemlig mange som meg til å få erfare nettopp denne kjakkmodellen, rett og slett fordi den er meget, meget bruksvennlig.

Og selvsagt, grunnet Aktivs geografiske nærhet til meg, var det naturligvis derfor jeg også fikk tak i en slik farkost så fersk til landet...

jeg dro med andre ord nytte av min kjennskap til butikken.

Men det er det mange på dette forumet som gjør. Garantert. ;)

Det finnes grenser, helt klart, men som sagt igjen: For meg handler ikke god etikk og moral om å utelate å informere (uansett rolle/tilhørighet), men heller forsøke frastå fra sjikane og nedrakking på andre personer/produkter. Det skal man holde seg for god til :)

 

Privatpersonen Stig står helt fritt. Betyr ikke noe for meg å få skrevet noen linjer på forumet bare for at folk skal se navnet mitt. Hadde vært mest fornuftig å opptre annonymt. Men hva er poenget med det?

Da skjuler man jo seg selv som person og individ. Er vel ikke noe poeng i det... 8)

Fortsatt god søndag. Nå kommer drittværet til oss, og klekkinger av døgnfluer er nært forestående.

La pennen ligge, ut å fisk ;D

 

 

Tviler ikke på de idealistiske motivene, men jeg ser på den tråden som et glimrende eksempel på at "linken", som jeg forstår at tross alt er der i en eller annen form, burde framkommet i første innlegg.

 

Morten

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"internettfiskere"

 

Kjenner meg igjen i den der med internettfiskere. Befinner meg i et land med særdeles dårlige muligheter for ørretfiske :'( :(. Skulle gitt mye for å tatt med stanga ut i marka nå og tatt årets første på tørt ;D.

 

Hva f... er det egentlig dere andre driver med som sitter inne på en søndag :o :o?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Refsahl

"internettfiskere"

 

Kjenner meg igjen i den der med internettfiskere. Befinner meg i et land med særdeles dårlige muligheter for ørretfiske :'( :(. Skulle gitt mye for å tatt med stanga ut i marka nå og tatt årets første på tørt ;D.

 

Hva f... er det egentlig dere andre driver med som sitter inne på en søndag :o :o?

 

Godt spørmsmål, reiser på tørrflue tur om 50 min......... ;D ;D ;D

 

Terje!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pål Andersen

"internettfiskere"

 

Kjenner meg igjen i den der med internettfiskere. Befinner meg i et land med særdeles dårlige muligheter for ørretfiske :'( :(. Skulle gitt mye for å tatt med stanga ut i marka nå og tatt årets første på tørt ;D.

 

Hva f... er det egentlig dere andre driver med som sitter inne på en søndag :o :o?

 

Sitter å venter på at vinden skal løye og myggen klekker :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Teton

JEG ser den med bransjetilknytning. Dessuten er jeg vel en person som faktisk, tro det eller ei :) vanligvis henfaller til laaange saklige, dokumenterte, og pedagogiske avhandlinger. Uttalelser i disse fora på nett er basert på vilje om og hjelpe, samt og IKKE bruke en time på hvert innlegg, da det er mange innlegg og besvare, samt at jeg heller fisker eller binder fluer :) HVIS det er en person pr. dag som får et tips av meg som vedkommende kan ha glede av er det verdt tiden jeg bruker på å svare. Er nemlig en så skadet person at jeg faktisk lar det gå sport i å hjelpe så godt jeg kan med ALLE som trenger hjelp innenfor områder JEG kan bidra. Dere får bli så kvalme :) dere bare vil, men jeg sier det rett ut; JEG sitter inne med enorm kunnskap, frivillig eller ei, om fluefiske. De fleste på disse nevnte fora kjenner meg jo ikke, så flere av mine innlegg kan derfor SE UT SOM lider under bransjetilknytning (hvilket tildels stemmer). Det betyr IKKE at jeg faktisk svarer med idealisme, kunnskap, og hjertet og IKKE "drømmen" om å fremheve spesielle merker av spesielle årsaker. JA, det er lett å bli irritert på "sutring", for det er det mye av (les; yrkeskverrulanter). Dessuten er det mange av disse som ikke har PEILING. SÅ, problemet blir da HVEM skal man høre på og ikke?? Dette er vanskelig for den enkelte leser. Jeg håper at når jeg svarer heretter så slipper jeg og andre denne utidige avsporinga fra tråden. Da gjerne av "internettfiskere" som produserer sine egne teorier istedet for og dra seg ut å fiske:) Samma faen, om 1000 år er alt glemt :)

 

Godt du har et stor hjerte Pål. :)Men jeg registrere nok en gang at du bruker mere tid og energi på å syte og å forsvare deg selv, frem for å benytte dine kunnskaper som "lærer" og svært erfaren mann, til å ordlegge deg litt mere utfyllende når det til eksempel gjelder utstyrsanbefalinger.Der tror jeg du har litt å lære av Erik Eikre.

 

At andre mennesker er inhabile i dine øyne gjør ikke ditt forhold til Streamstix mer eller mindre "uskyldig" og jeg skjønner ikke hvorfor man skal sammenligne forbrukere og folk med bransjetilknytning.Å være inhabil på grunn av manglende erfaring som forbruker eller inhabil pga forpliktelser(idealistiske) til en forhandler er to helt forkjellige ting og Det er et skille som BEKLAGELIGVIS nok ikke kan ignoreres.

 

Om du ikke inser at du er delvis  inhabil , så har du ingen troverdighet i mine øyne.(lenger)

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Teton

Tok ikke lange tida før vi var på vei i flere retninger her heller...  ;D

 

Vel Robin, jeg må vel nesten få svare Teton på et par småpunkter? T5 står for Tournament #5. Altså konkuranse. Det er det den er beregnet for, og har aldri blitt markedsført som noe annet. "Tørrfluekast" som du referer til er en vanlig betegnelse på presisjonskast-delen av kastekonkurranser. Altså kast på blink. Dette uttrykket brukes også i reglementet som er beskrevet på Castingforbundet's side. Det er ikke og har aldri vært intensjonen å gi inntrykk av at T5 er en tørrfluefiskestang (artig ord). Hva enkelte bruker stanga til er derimot en helt annen sak.

 

Det er vel ikke noe galt i å ha en laber holdning til et produkt, men dersom man skriver negativt om det så bør det også følge med bakgrunnen for uttalelsen. Det samme gjelder selvfølgelig positive innlegg. "Prøvd" er et ganske diffust begrep...

 

En annen sak er at vi aldri har 100% garranti for ærlige hensikter fra noen som helst forumbruker.

Det var ikke meningen min at dette skulle bli en Streamstix-rettet diskusjon men jeg tror det er ganske klart hvorfor det startet.

 

Ehhh...nei T5'ern var kanskje ikke noe godt eksempel fra min side på å understreke at jeg har sett mye uenigheter blant bransjefolks egne meninger og det som fremgår av opplysninger fra en og samme forhandler.

 

Vel det er ikke så viktig heller for skal vi først være pirkete så er vi selvfølgelig alle inhabile i en eller annen grad, det tror jeg de fleste er klar over, selv om det er fort gjort å glemme :-[.

Men det fjerner ikke(aldrig) det faktum at "bransjefolk" er inhabile på sin måte.Og det kommer ikke på meg som noe sjokke heller at enkelte(ikke deg)"Streamstix-folk" kommer med noen lange avhandlinger som bare "tåkelegger" hele poenget ved spille sårbar,pense over på andres "skyld"..og jeg vet ikke hva .

 

De fleste som er aktive/leser andre forum husker nok en del andre tragiske "streamstix-diskusjoner" som jeg helst vil unngå å nevne.Og jeg kjenner igjen enkelte tendenser her. :-[

 

En ting er å forsvare seg , noe annet er når man blir så naive at man ikke skjønner hvorfor andre i bransjen holder en lav profil på forum som dette.Det er forskjell på å trå forsiktig og brøyte seg frem.

 

Vel jeg er bare glad til Streamstix har deg Erik, siden du stort sett optrer klart ,korrekt og fornuftig.Så lykke til videre ,for Streamstix har mange gode produkter. ;)

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pål Andersen

JEG ser den med bransjetilknytning. Dessuten er jeg vel en person som faktisk, tro det eller ei :) vanligvis henfaller til laaange saklige, dokumenterte, og pedagogiske avhandlinger. Uttalelser i disse fora på nett er basert på vilje om og hjelpe, samt og IKKE bruke en time på hvert innlegg, da det er mange innlegg og besvare, samt at jeg heller fisker eller binder fluer :) HVIS det er en person pr. dag som får et tips av meg som vedkommende kan ha glede av er det verdt tiden jeg bruker på å svare. Er nemlig en så skadet person at jeg faktisk lar det gå sport i å hjelpe så godt jeg kan med ALLE som trenger hjelp innenfor områder JEG kan bidra. Dere får bli så kvalme :) dere bare vil, men jeg sier det rett ut; JEG sitter inne med enorm kunnskap, frivillig eller ei, om fluefiske. De fleste på disse nevnte fora kjenner meg jo ikke, så flere av mine innlegg kan derfor SE UT SOM lider under bransjetilknytning (hvilket tildels stemmer). Det betyr IKKE at jeg faktisk svarer med idealisme, kunnskap, og hjertet og IKKE "drømmen" om å fremheve spesielle merker av spesielle årsaker. JA, det er lett å bli irritert på "sutring", for det er det mye av (les; yrkeskverrulanter). Dessuten er det mange av disse som ikke har PEILING. SÅ, problemet blir da HVEM skal man høre på og ikke?? Dette er vanskelig for den enkelte leser. Jeg håper at når jeg svarer heretter så slipper jeg og andre denne utidige avsporinga fra tråden. Da gjerne av "internettfiskere" som produserer sine egne teorier istedet for og dra seg ut å fiske:) Samma faen, om 1000 år er alt glemt :)

 

Godt du har et stor hjerte Pål. :)Men jeg registrere nok en gang at du bruker mere tid og energi på å syte og å forsvare deg selv, frem for å benytte dine kunnskaper som "lærer" og svært erfaren mann, til å ordlegge deg litt mere utfyllende når det til eksempel gjelder utstyrsanbefalinger.Der tror jeg du har litt å lære av Erik Eikre.

 

At andre mennesker er inhabile i dine øyne gjør ikke ditt forhold til Streamstix mer eller mindre "uskyldig" og jeg skjønner ikke hvorfor man skal sammenligne forbrukere og folk med bransjetilknytning.Å være inhabil på grunn av manglende erfaring som forbruker eller inhabil pga forpliktelser(idealistiske) til en forhandler er to helt forkjellige ting og Det er et skille som BEKLAGELIGVIS nok ikke kan ignoreres.

 

Om du ikke inser at du er delvis  inhabil , så har du ingen troverdighet i mine øyne.(lenger)

 

 

 

 

 

 

 

Å kalle meg sutrerete er å skyte 1 km over mål. IRRITERT over at en genuin interesse for å hjelpe blir "anklaget" er mer riktig å si. JEG er en vanlig forbruker på linje med alle andre samme hva du sier. Hadde spørsmålet dreid seg om SAGE, LOOP, PATAGONIA, MUSTAD, Scientific Angler, Thight line, Teeny, G. Loomis, TFO, NAUITILUS, McLean, Dragon, METZ, HOFFMANN osv osv.... Kunne jeg svart på spørsmål vedrørende dette da??? NEI, jeg har nemlig på et eller annet tidspunkt vært/er sponset av en eller flere av disse... DUMT, jeg har nemlig bred produktkunnskap. MEN, det er vel da bedre at de uten eller med lite produktkunnskap svarer på spørsmål??? De er jo ikke inhabile???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pål Andersen

Dessuten startet mitt forrige innlegg med; "jeg ser den med inhabil" ! ALTASÅ det innrømmes at habilitet kan spørsmålstilles. Men dette bringer en annen faktor inn i diskusjonen. Hva med om folk leser alt ordentlig og prøver å sette seg "riktig" inn i motdebbatanters egentlige agenda???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Teton

Dessuten startet mitt forrige innlegg med; "jeg ser den med inhabil" ! ALTASÅ det innrømmes at habilitet kan spørsmålstilles. Men dette bringer en annen faktor inn i diskusjonen. Hva med om folk leser alt ordentlig og prøver å sette seg "riktig" inn i motdebbatanters egentlige agenda???

 

Ja du ser den med inhabil.Skal sitere noe du skrev  den andre tråden:

 

Alt dette har IKKE gjort meg til en rik mann via NOEN leverandører. Men jeg har LITT erfaring med det meste som finnes av utstyr. De som kjenner meg vet at jeg uttaler meg ut ifra hva jeg SYNTES og ikke hva jeg MÅ. DERFOR mener jeg selv at jeg IKKE er inhabil, men faktisk har gode forslag og tips å komme med. HVIS dette ikke er ønskelig så greit for meg, jeg fisker heller enn å bruke tid foran datamaskinen.

 

Jeg er ikke i det minste i tvil om hva du har skrevet om dine kunnskaper og i hvilken grad du er inhabil (bransjetilknyttning).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alt dette har IKKE gjort meg til en rik mann via NOEN leverandører. Men jeg har LITT erfaring med det meste som finnes av utstyr. De som kjenner meg vet at jeg uttaler meg ut ifra hva jeg SYNTES og ikke hva jeg MÅ. DERFOR mener jeg selv at jeg IKKE er inhabil, men faktisk har gode forslag og tips å komme med. HVIS dette ikke er ønskelig så greit for meg, jeg fisker heller enn å bruke tid foran datamaskinen.

 

:rolleyes:

 

habilitetsspørsmålet er uavhengig av:

 

- om du blir rik av tilknytningen eller ikke.

- graden av din kompetanse eller erfaring.

- hvem og hvor mange som kjenner deg personlig og vet om din integritet.

- hva du selv synes.

- hvor gode forslag og tips du har på lager.

 

derimot, avgjøres habilitetspørsmålet ene og alene av om du pr tid har noe som helst tilknytning mot et merke/firma eller ei.

 

burde ikke være for vanskelig å ta dette innabords. skjønner ikke all denne sytinga, irritasjon, selvforsvar og utlegging av livshistorie.

 

konkret kan du, pål andersen, bidra med hva det måtte være (flott!), bare det ikke har noe med streamstix å gjøre, alene fordi du pr tid er medlem av streamteam og dermed tilknytning til streamstix.

 

dette er min forstålse, men dersom den ikke samsvarer med forumets suverene moderatorer, så er den faktisk ikke verdt en skit! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var ikke meningen min at dette skulle bli en Streamstix-rettet diskusjon men jeg tror det er ganske klart hvorfor det startet.

 

Ehhh...nei T5'ern var kanskje ikke noe godt eksempel fra min side på å understreke at jeg har sett mye uenigheter blant bransjefolks egne meninger og det som fremgår av opplysninger fra en og samme forhandler.

 

Vel det er ikke så viktig heller for skal vi først være pirkete så er vi selvfølgelig alle inhabile i en eller annen grad, det tror jeg de fleste er klar over, selv om det er fort gjort å glemme :-[.

Men det fjerner ikke(aldrig) det faktum at "bransjefolk" er inhabile på sin måte.Og det kommer ikke på meg som noe sjokke heller at enkelte(ikke deg)"Streamstix-folk" kommer med noen lange avhandlinger som bare "tåkelegger" hele poenget ved spille sårbar,pense over på andres "skyld"..og jeg vet ikke hva .

 

De fleste som er aktive/leser andre forum husker nok en del andre tragiske "streamstix-diskusjoner" som jeg helst vil unngå å nevne.Og jeg kjenner igjen enkelte tendenser her. :-[

 

En ting er å forsvare seg , noe annet er når man blir så naive at man ikke skjønner hvorfor andre i bransjen holder en lav profil på forum som dette.Det er forskjell på å trå forsiktig og brøyte seg frem.

 

Vel jeg er bare glad til Streamstix har deg Erik, siden du stort sett optrer klart ,korrekt og fornuftig.Så lykke til videre ,for Streamstix har mange gode produkter. ;)

 

Vet ikke hva slags ballast du har Teton, eller hvem du er. Men jeg følte plutselig et behov for å klarlegge at det er lenge siden jeg var ansatt i Streamstix. Jeg har ingen goder på noen som helst måte verken fra Streamstix eller noen andre norske firma. Med andre ord er jeg ifølge deg INHABIL, og kan si akkurat det jeg vil  ;D.

 

Erik er sikkert kjempeglad for at han tilfredsstilte dine krav for et godkjent innlegg i en slik diskusjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pål Andersen

Alt dette har IKKE gjort meg til en rik mann via NOEN leverandører. Men jeg har LITT erfaring med det meste som finnes av utstyr. De som kjenner meg vet at jeg uttaler meg ut ifra hva jeg SYNTES og ikke hva jeg MÅ. DERFOR mener jeg selv at jeg IKKE er inhabil, men faktisk har gode forslag og tips å komme med. HVIS dette ikke er ønskelig så greit for meg, jeg fisker heller enn å bruke tid foran datamaskinen.

 

:rolleyes:

 

habilitetsspørsmålet er uavhengig av:

 

- om du blir rik av tilknytningen eller ikke.

- graden av din kompetanse eller erfaring.

- hvem og hvor mange som kjenner deg personlig og vet om din integritet.

- hva du selv synes.

- hvor gode forslag og tips du har på lager.

 

derimot, avgjøres habilitetspørsmålet ene og alene av om du pr tid har noe som helst tilknytning mot et merke/firma eller ei.

 

burde ikke være for vanskelig å ta dette innabords. skjønner ikke all denne sytinga, irritasjon, selvforsvar og utlegging av livshistorie.

 

konkret kan du, pål andersen, bidra med hva det måtte være (flott!), bare det ikke har noe med streamstix å gjøre, alene fordi du pr tid er medlem av streamteam og dermed tilknytning til streamstix.

 

dette er min forstålse, men dersom den ikke samsvarer med forumets suverene moderatorer, så er den faktisk ikke verdt en skit! ;)

 

Burde vel ikke være vanskelig for deg å forstå at jeg er null interessert i sutring fra folk i hver eneste diskusjon om habilitetsspørsmål heller.. Herregud vi snakker jo ikke akkurat om inside handel i Coca Cola heller :) At det går an. Hva er det dere som roper om habilitet egentlig er ute etter?? Hvis ALLE med bransjetilknytning what so ever på NOE internett fora skulle holde seg unna, ville det bli tynt befolka radig. Hva plager det DEG at jeg er med på å utvikler utstyr sammen med Streamstix?? Siden alle vet det nå, kan du ikke (og andre) bare ignorere svarene mine?? Kan dere prøve å diskutere noe konstruktivt???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Teton

Vet ikke hva slags ballast du har Teton, eller hvem du er. Men jeg følte plutselig et behov for å klarlegge at det er lenge siden jeg var ansatt i Streamstix.

Greit nok det ;)Jeg skal selvfølgelig ikke tillegge Streamstix dine holdninger/meninger osv.i og med du ikke har noen tilknyttning hvis det er det du er redd for.

 

Jeg har ingen goder på noen som helst måte verken fra Streamstix eller noen andre norske firma. Med andre ord er jeg ifølge deg INHABIL, og kan si akkurat det jeg vil  ;D.

Det er og blir dine ord.Det der har jeg aldrig sagt eller antydet.

 

Erik er sikkert kjempeglad for at han tilfredsstilte dine krav for et godkjent innlegg i en slik diskusjon.

Jeg antar at det kun er spydig ment og vet også fra tidligere diskusjoner at du er ikke spesielt imponert over de som stiller med Nick i stedet for fullt navn og da er du følgelig velkommen til å oppfatte meg som inhabil eller for den saks skyld være uenig med i det jeg sa om Erik Eikre. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei gutter dette blir for dumt! La oss legge denne død og videre med et virtuelt klapp på skuldra  :)

Litt "flaut" nivå på denne diskusjonen nå, mine innlegg inkludert. Et så godt forum fortjener bedre. Min unnskyldning er at det går mot vinter her nede. Er det ikke vår i Norge?  ;):D

 

Til syvende og sist er det eierne av forumet som bestemmer hvem som får skrive her, og de har sagt sitt. Alt annet blir i denne sammenhengen ren teori  :D.

 

Teton, ut og fisk! Ta en for meg og  :)

 

(PS: Hadde jeg fortsatt vært ansatt i Streamstix hadde jeg holdt kjeft. Mest fordi jeg ikke har en brøkdel av Eriks diplomatiske evner...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Teton

Nei gutter dette blir for dumt! La oss legge denne død og videre med et virtuelt klapp på skuldra  :)

Litt "flaut" nivå på denne diskusjonen nå, mine innlegg inkludert. Et så godt forum fortjener bedre. Min unnskyldning er at det går mot vinter her nede. Er det ikke vår i Norge?  ;):D

 

Til syvende og sist er det eierne av forumet som bestemmer hvem som får skrive her, og de har sagt sitt. Alt annet blir i denne sammenhengen ren teori  :D.

 

Teton, ut og fisk! Ta en for meg og  :)

 

(PS: Hadde jeg fortsatt vært ansatt i Streamstix hadde jeg holdt kjeft. Mest fordi jeg ikke har en brøkdel av Eriks diplomatiske evner...)

Beklager Tmags..jeg har allerede slått pers'en min på brunørret ;D og  jeg er (begynner å bli) drittlei enkelte "overklassefluefiskere" kan få holde på å lyve og manipulere som de vil og tror de har "visse spesielle" fortrinn fordi de ruger på en haug med medaljer.

 

Surfet litt på nettet og fant følgende utsagn av Pål Andersen på Fluefiske.net.om samme stang som nevnt i tidligere tråd her.:

Kan ikke unngå å nevne kanskje en av de beste stengene i forhold til pris på det norske markedet... IKKE bare kastemessig, men rent fisketeknisk.... MEN, jeg er jo egentlig inhabil, men jeg kan ikke unngå å komme med gode tips for det.. Smak og behag uansett... Du får prøve selv. Stange kom helt i toppen i en test med 30 andre stenger i fjor.. Alle i testpanelet kasta lengst med denne

 

http://www.streamstix.no/index.php?page=sh...rt&Itemid=1

 

Pål  vi snakker om utstyr du har bidratt i utviklingen av.Det ene øyeblikk innrømmer du at du er inhabil og nå pluteslig er du habil som aldrig før.Legg merke til jeg har ALDRIG stilt spørsmål ved dine kunnskaper når det gjelder fluefiske, kun at du er inhabil i forbindelse med din tilknyttnig til Streamstix.

 

Så kan du trøste deg med at det er moderatorene som setter grensene her og lykke til videre. :)

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pål Andersen

Erklært inhabil pga. høy interesse :) Har til og med vært med å konstruert nevnte stang, og jaggu ble den grei :) MEN, alle må prøve utstyr SELV før kjøp... Nå gidder ikke jeg dette pisset lenger... Bruker heller energi på å fiske, binde fluer, og samtale med folk som er genuint interessert i fluefiske, ikke hakking på nett. <Skitt fiske og hej då...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AndreBrun

Ja, gutter, ut å fiske. Har vært ute i dag, skal ut et par tre ganger i uka (til og med premierefisket i ei halvdårlig stusselig elv) før det blir fiske i vann i helga. Livet er bra  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, gutter, ut å fiske. Har vært ute i dag, skal ut et par tre ganger i uka (til og med premierefisket i ei halvdårlig stusselig elv) før det blir fiske i vann i helga. Livet er bra  ;D

Det skal bli godt å komme i gang med elvefiske, ja !

Selv om det i visse elver er 3 ganger flere fiskere enn det er fisk  ;D  :'(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

 

Til syvende og sist er det eierne av forumet som bestemmer hvem som får skrive her, og de har sagt sitt. Alt annet blir i denne sammenhengen ren teori  :D.

 

 

 

nettopp! ;)

 

så får pål, per og jørgen hattemaker holde kjeft og slutte å synes synd på seg selv når de får irettesettelser fra moderatorene.

 

"buhuhuhuh, og jeg som er verdensmester, snill gutt i mine øyne, har masse snacks å bidra med og greier!"  :'(

 

grow up og løft blikket opp fra navla, ffs! >:(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så, så...ser "folk" fortsetter å helle bensin på bålet ???

vil ikke slippe taket helt enda? :rolleyes:

Slutt å kommentere Pål Andersen eller andre i negativ retning. Ikke noe behov for det. Hjelper mange til et lykkeligere liv han, ved å spre det gode budskap, som kunnskap om fluefiske er.

Og det er ikke hans feil at han håver inn medaljer i praktisk fiske. Han er drivende dyktig, og fremhever knapt seg selv, det er det andre som gjør.

tenk hvis Steve Rajeff skulle få kjeft fordi han svarte direkte på spørsmål om stengene han kaster langt med? Og det hele bare utviklet seg til at han begynte å få kjeft fordi han kastet langt i tillegg?

Blir for dumt :o

Vålerenga knuste rbk, og det er god nok grunn til å være vestlendig med vett nok til å more seg på en slik dag.

Foreslår at alle som har spørsmål om Streamstix fortsetter å gjøre som mange allerede, send PM, og dere kan få råd og vink i fred og fordragelighet.  :)

Har egentlig lyst å lire av meg en del ting, men for lite tid og for gode tanker om meg selv og mitt valg av fiskeutstyr, så gidder jeg rett og slett ikke.

 

Fortsatt godt fiskeår med det du/dere velger å bruke. Vi velger alle mann hva vi vil....ingen tvang.

Sett på Ørretjegern, ørretjakt eller ørretboms, og finn roen.....jeg høre Flemmings stemme i bakgrunnen når jeg skriver dette....tror han fikk en sværing ifra bellyen sin ;D

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

synes folk kan komme med så mange anbefalinger de bare vil i slike diskusjoner,med tilknyttning til utstyrsleverandører eller ei! det er jo oss forbrukerene selv som må finne ut hva vi liker og hva vi selv skal kjøpe, eller? ;)

 

KUNNE IKKE VÆRT MER ENIG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

×
×
  • Opprett ny...