Gå til innhold

Sjøørretfiske i sjøen


Toggi

Anbefalte innlegg

var ute en tur i dag ved ingierstrand bad, fikk to fine ørret på 58 cm +/- , og så flere som fulgte etter. fluene det var snakk om var hvit jiggy og hvit/oliven jiggy . Prøvde ikke andre fluer  ;D. skal en tur ut i morgen også, da går jeg nordover fra ingierstrand bad : vi snakkes

pen fisk det! 2,6-3 kg? gratulerer!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva de ble tatt på?  Vel, spør Bjorni.

Haha, dere to flørtepusene altså! :rolleyes:

Gratulerer med flott fisk, Lillevann. Håper vi får høre mer fra deg utover våren :D Du har velskrevne rapporter, og det blir av en eller annen grunn stort sett alltid liv og røre her når du kommer med dine uttalelser ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest fredricoo

Ute en liten tur idag:)

Fint vær og fisk blei det:)

en feit en på 6,9hg. Tatt på rosareke alà Pattegrisen :)

Grattis til alle dere andre som har fått fisk.

Fredrik N

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillevann har evnen til å provosere. Han\hun (jeg tror det er hann) er kunnskapsrik og elsker å provosere, men aldri ondartet :). Jeg tror Lillevann jobber som pedagog. Flink til å ordlegge seg, selvsikker, sans for detaljer, litt petimeter og med kanskje svakeste punkt som er manglende evne til å lytte til andre.

Gratulerer Lillevann med flott resultat på den 17. turen. Selvfølgelig er en rosa reke en god flue. Men, i skumring og om kvelden så liker jeg fluer med kraftigere silhuett, gjerne en Wolly bugger. Yngel imitasjoner hører også hjemme i mine SØ bokser. Dessuten er det forferdelig kjedelig å bare binde ett mønster, ...det er nesten tortur.

Men, skulle jeg bare ha en SØ flue i boksen, da hadde jeg nok valgt den rosa reka jeg også. (muligens i noen forskjellige størrelser da :))

:)

bjorni

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillevann har evnen til å provosere.

Her må jeg ta sterkt til motmæle, men takk for hyggelig innlegg for øvrig.  Pedagog er jeg ikke.  Er heller ikke særlig selvsikker, og overdreven beskjedenhet er kanskje min største svakhet (selv om mange finner også dette trekket særdeles sjarmerende).  Flua var orange.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest nicolaj brekke

Nyyyydelig AAL :))

Fikk selv 11 stk i går. Mista en på ca 4kg+ #$%##$/

Alle tok kun døddriftende sandreka på vannskiftet... Og kun hvis du kasta fra ene sida fiskene. Såg flak på 50-100 fisk inne på grunnene. Helt bananas!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten forsinka raport fra helgen som var:

En nydelig helg med perfekte forhold. Var på hytta som ligger ute i engelsviken (fredrikstad).

Lørdag: startet sånn i 12 tia med friskt mot og store forhåpninger. Etter 4 timer uten et eneste napp, gikk vi tilbake til hytta for å ta en matbit. Mens vi satt på verandaen, sammen med damene, og gomla nystekte vaffler, så vi plutselig vak. Vannet lå blankt, så vak var lett å se. Stanga blei raskt dratt frem og vi stod å kasta inn i en lita nordvent vik, med maks 1 m dybde. I vika var det masse vak, og skikkelig spennende!! Ingen av vakene så ut som store fisk, bare små, sup, som man ikke hadde lagt merke til om det hadde vært bølger. Hadde observert flere store børstemark, så vi var ganske sikre på at det var det de ville ha.. men neida. Akkurat ide kompisen min gav opp og skulle sveive snøret raskt inn på snella smalt det.. en finfin fisk på 850g.

Gikk etter dette tilbake til hytta og tok på oss vadere og resten av utstyret, og vendte tilbake til den lille vika der vi så vak. Jeg satte på en grønn, slank men lang tobis etterligning (angelfish trur jeg flua heter).. satset på doblelthandinntrekk (der du står med handa under armen og bruker begge henda til inntrekk så raskt du klarer).. Første kastet var det fisk etter, andre så satt den. En sprek kar på ca 500. tre kast til, PANG! denna var større, sterkere og sprekere, noen minutter senre var'n i håven. 1.4 kg =) en nydelig, smellfeit fisk som omtrent var like dyp som lang.. i løpet av 10 minutter fikk jeg 3 til på rundt 500g. Alle fiskene gikk på grunt vann med mindre enn 1 meters dyp.  

Søndag:

prøvde flere ulike fluer og inntrekk denne dagen, men vendte stadig tilbake til raskt inntrekk og angelfish flua.. Jeg fikk en til på 1 kg blank, mens kompisen min ikke kunne være noe dårligere enn meg.. Han dro til med en på 1.4 kg. Denne var også smellfeit, det var tilsammen bare en lus på alle fiskene tilsammen :) et godt tegn!! Begge fiskene tok på grunt vann idag også..

ps. bilder kommer!

-norumen-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tatt mandag 11 april, for en gangs skyld hadde jeg flaks

fangst2.jpg?w=298&h=199

Flott fisk!! Ser ut som at den er tatt på en av mine gamle plasser, i en fjord ikke langt fra Tromsø ;D

Tar jeg feil eller?

tja, er en plass i superfjord2 dette ;-) hvis du kjenner deg igjen trenger jeg jo ikke skrive det her :-)

He he  :) har fisket litt der ja! Nei hadde ikke tenkt at du skulle nevne noe her, greit å holde litt for seg selv..

Skitt fiske videre der oppe 8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis til alle som har fått utrolig flotte blankiser. Var ute i kveld en tur og fikk tre Torsk. Så bra ut når æ kom fram. Akkurat passe vind å trua var der. Til mørket kom å det ikke var en krusning på vannet. Ja ja neste gang tar æ den store  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...