Gå til innhold

Sjøørretfiske i sjøen


Toggi

Anbefalte innlegg

Kan ikke si jeg har opplevd det, men kan nok være at abboren klarer å tilpasse seg brakkvann. Men brakkvann smaker salt det også. Skal ikke rare saltgraden til før det gjør det :) Ordinært saltvann har vel bare 1-2% salt. Havvann holder vel enda en prosent eller så i tillegg (er litt på tynn is nå, så bare arrester meg). Brakkvann er individuelt, men er nok ikke rare saltgraden selv om det smaker som saltvann :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest fredricoo

forsåvidt sant det.

Kan ihvertfal konkludere med at det er den rareste fiske opplevelsen jeg har hatt i sjøen :P

Sikker på at du ikke klarer å snike deg unna den 4, Lars?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest fredricoo

haha. Nei ikke akkurat:P

Har aldri hvert så skuffa før ass. Har investers i så sykt mye nytt de siste 3 dagene, så hadde håpet på at fiske-gudene skulle gi meg litt god fangst:P

Har du hatt no mer problemer med vaderene eller, Frode?

Kjøpte meg Simms G3 og Simms sko igår jeg ass. Begge sokkene på de andre lakk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

forsåvidt sant det.

Kan ihvertfal konkludere med at det er den rareste fiske opplevelsen jeg har hatt i sjøen :P

Sikker på at du ikke klarer å snike deg unna den 4, Lars?

Hadde faktisk blitt overrasket sjøl dersom jeg hadde fått abbor i sjøen :) Har fått noen overraskelser, men ikke den arten  ;D

Får nok ikke lurt meg unna. Skal til Oslo og spetakkelet skal på død og liv prøve å reise ned litt tidlig på søndag (optimistisk da det er planer om en fuktig kveld) for å se den småkorpulente kroppen min henge i zip-lina på høyt&lavt. Klein og fin så hyler vel jeg som ei jente oppe i lågen mens dere drar SØ  :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest fredricoo

Hehe. Skjønte det kanskje var alkohol inni bildet.

Var en tur ute og guidet en gjeng fra hedemark idag :) Vi møttes på avtalt plass kl 0600. Sbj på forumet og 2 kompiser av han hadde allerede kommet frem til plassen og landet hver sin fisk. Da jeg og en fiskekompis kom ned ble det litt kaffe drikking og shit prating før første økt skulle unna-gjøres. Ruslet langs fjæra bort til god plassen min, da jeg i øyekroken så en real plugg 1 meter over vannet. Gjettet at fisken var 60 meter fra land, men tenkte som så at den er sikkert på vei inn:P Jeg stillte meg opp og dæljet ut det jeg klarte med snøre. Ca, 33 meter. Rakk 1 inntrekk da det hugg så til de grader. Kjørte fisken i 5-6 minutter da jeg endelig fikk landet den i håven. vekten min stoppet på 2 kilo men Rune sin landet på 1,9kg. Samma f-*" tenkte jeg. Er pers uansett. Fisket frem til kl 1700. Blei noen litt mindre i størelse utover dagen, men det skjer mer og mer på SØ fronten.

Tusen takk for en fin fisketur, sbj:) hadde satt pris på om du la ut no bilder :D

Fredrik N

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk Fredrik N. Ja der ble SØ pers på mig å. Må bare takke ennu engang for en super flott tur og riktig god guiding. Flott plasser, fint vær og 4 SØ pers.

Vi var 3 stk. som tok den lange turen oppfra de mørke Hedmarksskoger. En førstereis gutt på SØ. En annenreis og mig selv. Var fremme ved anvist plass kl 05. Litt regn i luften og et lite drag fra sørøst. Perfekt.

Fisket små 20 min og da smalt der 1,3 kg feit fin purke på kroken og dermed ble det SØ pers på mig. Førstereis gutt Trond tok sin første SØ bare minutter seinere. 500g og pers. Annenreis gutt Dan var litt seinere, men fikk etterhvert sin første SØ. En liten 250g'er.

Flyttet oss etterhvert til en ny plass. Her var Dan ikke sein. På første kast ble det SØ pers på han med en fin 500g.

Og da var der Fredrik N med sin nyyyydelige 1,9 kg purke. Herlig. 4. SØ pers på bare noen få timer.

Trenger vel ikke si så mye mer enn, at dette var en perfekt dag. Takk for en herlig dag

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Regjeringa har sendt saken over til et eget utvalg. Skal visstnok inn til behandling til uka. Jeg prøver å få de til å se på det som en valgkampsak. Som jeg sier til Regjeringa: Det er fritt valg i det landet her, så det er ikke gitt at moderpartiet får min stemme. Så dersom utvalget ikke kommer til en slutning som gangner meg så går jeg til stemmeurnene og legger en seddel i trusekanten på en ny regjering  ;D

Nei, jeg vet faktisk ikke enda. Har fått droppet Oslotur, men ser ut som det blir en busy lørdag med kanskje et lite håp om et par timers fiske søndag. Men som sagt: Venter på vedtak fra utvalget ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...