Gå til innhold

CDC fishing in Norway.


Anbefalte innlegg

Slikt rot som allerede ligger der ferdig tilrota, blir liksom en motivasjon til å rote videre fordi det enda ikke er lagt inn et minutts innsats på ryddesia......pussig sagt kansje, men det hadde ivertfall hos enkelte blitt enda en terskel å hoppe over i jakta på sporer av ideer og den innspirasjonen som blir satt igang nettopp da vage ideer og skreddersydd rot møtes, mot at det i motsatt fall mangler en av dissa komponenta!

For å si det på en annen måte, hvem gir seg til å spikke på en pinne uten spesiell mål og mening rett etterat gølvet er ferdigsopt! :)

 

Hvis jeg var uklar nå.....ja så skyldes nok det samma rotet......i hue altså! ;D

 

O salige rot!

35808_s.jpg

 

Når det er sagt, blir det værre med forklaringer når pinnen en spikker på begynner å se ut som detta!

Hendelsesforløp som ens egen fantasi har satt igang, og hvordan det utvikler seg fra frø til tre, plante osv, ligger vel mest i en sjøl, og er kansje ikke mer komplisert enn et frø med sin kompliserte genetiske sammensetning og det som ellers trengs for å bringe disse videre, men noen ganger føles det sånn når underbevisthet og kreativ lyst blandes.

At slike historier som den om Villi Nikkersen også er et produkt av de samme mekanikka får det til å virke naturlig at slikt møtes.........sjøl om en blir litt i tvil når en ser hvor det bærer! :P

 

Næ'men.....

35809_s.jpg

 

.....ja ja, når en ser på det i bakgrunnen er det vel ikke så rart! :-\

35807_s.jpg

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 555
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

"Et skritt videre", som rundbrenner'n sa! :D

Fort går det ikke, men til tross for at detta liksom skal væra bare morro så skjælver buksebaken endel........kansje det er fordi jeg er redd for å fornærme Villi Nikkersens minne...? :P

 

Kroken og øya er på plass, malinga også, sjøl om hudfargen er rimelig usunn på grunn av kun brunt og mattgult å blande fra!

35818_s.jpg

 

Villi Nikkersens Poppalong Popper har foreløpig utrykket til en "kop" skrevet over fjeset......håper å kunne gjøre noe med det! ;)

35817_s.jpg

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- ...Øj Kim Aure se der 'a. Kommer fanken meg hue til han gammer'n som har drevi å slept oss på land i årevis.

- Jaggu Harr Hald, han har vel prøvd seg på et Staffans eksperimentelle overhåndskast, fått fortommen av tjukk mono sveiva rundt hærsen og dratt på i dobbeltrekket så hele skallen dro seg av.

- Konge. I kveld blir det sulphusfest her i strømsvingen!  ;) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må jo bli bra detta!

Folk som ikke kan fordra slike som Villi, kan mekke seg en Villi Nikkersen Hoppalong Popper å fore gjedda me'n........Villi på si sie er jo med på å bekjempe den av mange forhatte turistgj....eeh forvaltningsgj.....eeeh...(faan)...GJEDDEFAANSKAPET (?) i feks Løpspissrotsjøen oppi Sildrepissa river! :D

 

Gjedda biter jo på absolutt alt, bare se på detta som sto i avisa!

 

SILDREPISSA TIDENE 16/12-06.

 

Red.

Parringshyl eller fyllevræl....?....nei, det var bare en gjeddekjeft som smalt igjen rundt de edlere dela på fylkes-settafiskutsetter Melker Rognerud under en snorkelinspeksjon i løpspissrotsjøen, Sildrepissa's nye trekkplaster til fisketurismen og dermed handelsnæringa i Sildra sentrum.

Hvorfor det var nødvendig og dra på befaring i hvitfisk-eldoradoet i blanke messingen...ja ikke spør meg, loggikken til enkelte i forvaltninga forstår jeg meg simpelthen ikke på!

Kansje det er frihetstrangen som dreiv'n til det.....i såfall, hvor ble det av den frihetstrangen da sjølve storgjedda tredde seg over stellet hass som ei overivrig og hevnsjuk frøken Tasterud i gjeddeham? (Tasterud er journalist i Sildrepissa tidene.)

Værst var det vel egentlig da hunngjedda merka den fule smaker og tok en serie krokodilleruller for å frigjøre kjeftametet.

At det var skjølve stjærna i Rogneruds forvaltningstankegang som prøvde å befri sin største velgjører for arvemassa syntes sikkert fryktelig rart på han sjøl, for da han vralta breibeint og tvikroka opp på land etter det orale sammenstøtet med sjølve kromtappen i ny Norsk fiskeforvaltning hørtes høye og hjerteskjærende hulkelyder fra den fortsatt påmonterte snorkeltuten.

Det tok foresten flere dager før den forkilte kjeven gav slipp på snorkelmunnstykket og kjeften begynte å artikkulere forstålige og harmdirrende ord som forplanta seg helt ned i kateter-posen og fikk overflata der til å dirre med hvite skumtopper.

 

"At den forbanna gjeddehælveten skulle ta tyttebærklappera's sie etter alt jeg har gjort for den er et svik jeg i kraft av og være yppersteprest i lobbymisjonen MOT værn av edelfisk til fordel for settefiskforing av gjedder aldri glømmer......fra nå av er all min oppmerksomhet retta mot morten og alle de som til nå har sitti i deprimerende urbane miljøer og fiska dassmort rett fra kloakken.....nå er det på tide at døm også får nyte natur'n på full turbin!

Alle mine drømmer om et sidesprang med miljømedister Bjønnholmen ved neste julebord henger i laser...sukk-uuhuuuu!"

 

(Her gjør drømmen en mer gørrlei vri sett med Rogneruds øyne.)

Under lobbykongens sykeleie nådde en frekkas fra VVV (Villfiskens Ve og Vell) helt inn i miljømedistern's indre og gjorde så stort inntrykk der at Norgeshistoriens største ku-vending med jurklask som var hørbare helt opp i det aller innerste av den feilslåtte innlandsfiskets analer og fikk en haug med halvtomsinger fra storting og gammelmannsforvaltninga til å ta ut førtidspansjon på psykotisk grunnlag......hvilket døm fikk innvilga på flekken alle som en!

NJFF (Norsk Jehuk og Fikle Forening) fikk nytt styre og innførte fellefangs med saksefeller fra 1700 tallet i alle styrende lobbyer tilknytta forvaltning og biologisk mangfold......byttet var lobbyister med ureint mjøl i påsan i forhold til måteholdsforvaltning og biologisk bærekraftige villfiskstammer som sjølve innertier'n.

Skuddpremie ble ikke utbetalt, men noen treiginger som ikke hadde fått med seg taktskiftet fikk lurt ei saksefelle innunder ræva av pliktoppfyllende VVV'ere når døm prøvde å setta seg til rette der døm ikke lenger hørte hjemme......sånt gjør inntrykk, for ikke å si avtrykk og det tok ikke lange tia før den siste lobbyist var gammal historie.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Villi Nikkersens Hoppalong-popper er ikke helt det bildet jeg så for meg da jeg fyrte igang meg sjøl med noe som innimella virka som et tapsprosjekt, ikke er det et bilde Malboro ville ha brukt i en reklamekampanje heller..........så det kvitter.....(hvis en er litt undelig bygd opp i logikken ivertfall)! :P

 

Det værste er at teksten i innlegget foran satte igang vage tanker om en popper basert på Rogneruds edlere deler, i og med at det/den liksom har bevist sin tiltrektningskraft på Løpspissrotsjø-gjedda allerede, men til tross for at det hadde blitt en enkel liten sak som jeg har både matrialene og ideen til, lar jeg det være med tanke på Sven Eriks lille Odin og andre mer potensielt lettstøtte personer med bluferdighet som setter maksgrensa ved snippen! :D

 

Villi Nikkersens Hoppalong-Popper, altfor mye arbeid til å være en modell for masseproduksjon uten industrielle krefter og produksjonsverktøy bak, hvilket egentlig er litt synd synes jeg...........han hadde ivertfall ikke hatt noe i mot å bidra med å desimere gjeddebestanden i Sildrepissa! :) 

35887_s.jpg

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ler godt her nå Tore! Hvor tar du det fra???

Ikke så godt å forklare det JK, særlig når det egentlig ikke virker så rart fra der jeg befinner meg! :D

Trur det hadde dukka opp mye rart hvis vi alle sammen hadde forfulgt små innfall vi får med en innsats som kansje ikke står i forhold til hverken et spesielt opphøyd mål eller eventuell mening, , åsså trur jeg det er sundt hvis livet og kansje forumsdynamikker av forskjellig slag og for egen del ikke er like lette å fortolke hele tia! :)

Trur også det er mye litt ubenytta fantasi av så ymse slag i oss alle, og det eneste jeg har gjort er å gi etter for et par av døm! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trur også det er mye litt ubenytta fantasi av så ymse slag i oss alle, og det eneste jeg har gjort er å gi etter for et par av døm! :)

 

Dette har jeg sagt er viktig til kjærringa og, men... ;D Nei fra spøk til alvor, så mener jeg det er noe viktig i det du sier der Tore. Ligger mye ubrukt potensiale i alle sammen tror jeg når det gjelder fantasi, men som bremses tidlig i tankerekka av ett eller annet langt bak i hodet. Tror norsklæreren min på videregående planta bremsen i hodet mitt, etter at jeg fikk tilbake en 4 siders stil om en stakkars trefota frosk på handletur på Rema, i en oppgave hvor vi skulle besjele/personifisere(tror det er det det heter) et dyr...

 

Keep up the good work Tore! Snart mørketid her i nord. Trenger oppmuntring fremover, når det blir for mørkt for rypejakt, og inspirasjonen ved fluebinderbordet har falt til et lavmål etter å ha lagd 123 cdc-comparaduns...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes Tore har en herlig, barnslig kreativ evne. Enig med JK i at dette er noe de aller fleste av oss opprinnelig har, men at mange blir "frarøvet" dette privilegiet tidlig. Tidligere og tidligere faktisk....

Hadde før en arbeidskollega fra Vågan (extremt nordlending) som totalt manglet grenser hva kreativitet angår. Herlig type! Får latterkick hver gang jeg tenker på fyren  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denna her synes jeg er sinnykt morsom (så dum er jeg), bare å komma på noe sånt er rett og slett genialt!

Om geniet Gus Visser forgriper seg på gompen, og kansje lugger litt i CDC-fjøra eller bare klemmer kvakka ut av den fjærkledde sekkepipa....?....ja, ett eller anna foregår ivertfall mellom mann og and.......la oss håpe det er platonisk (og ikke tommelfinger'n driver med noe skikkelig stygt)! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bakslengen

Besøk på jordet av to vandrende fluebindingsmaterial levrandører i stad.

Har ikke glemt det Tore, men det går bare litt tregt i år, men det kommer ;)

[attachimg=#]

 

Her kunne det blitt en god del Elkhair caddisser ;D

[attachimg=#]

post-0-13949851853428_thumb.jpg

post-0-13949851853917_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det der døm er!!!  ;D

Toppers med litt elgjakt-innspirert i denna tråden også Gunnar, har gått å håpa på det.......elghår er da så blandbart med CDC! :)

Litt arti hvis de elga du er ute etter søker tilflukt oppunder husveggen din.........arti ei stønn ivertfall, varer det for lenge får du jaga døm til skogs igjen! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bakslengen

Langt unna mine jaktmarker dette Tore, og de er et trivelig besøk, sammen

med 8 rådyr som er utpå å beiter ganske ofte.

Lenge leve Elgen!!!..............hvis jeg ikke er ute på kvotejakt da ;D

 

CDC

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere i Hagledalen har jo hatt dyrebesøk så det holder bare i år, er litt misunnelig der, sjøl om jeg også har sett både elg, rådyr og ikke minst fasan fra vindua her hjemme. :)

Fasaner er det foresten litt tynt med for tia, håper ikke reven som setter spor i nysnøen på værandaen min om vintern har blitt for flink! :-\

Men i påvente av nyskutt fluebindermatriale som er blandbart med CDC, fra Klætta og Lill-Klitten, får vi kose oss med litt blues fra en som veit hvor hardt det er og væra elg! ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her kunne det blitt en god del Elkhair caddisser ;D

 

Beklager å måtte skuffe deg, da må du nok skyte en slik tass......

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Cervus_canadensis2006.jpg

Hold oss oppdatert :)

 

Flisespikking, skulle det stemt hadde det vært moosehair caddis ;D

 

Blir fort litt forvirring.... ;D

Det hadde nok blitt Elkhair caddis direkte oversatt, men det er jo i utgangspunktet ei flue med elkhår.

Elg heter forøvrig elk i europa men er som sagt et annet dyr.

Elg heter moose på amerikansk.... ???

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...