Gå til innhold

Gratis fluefiskekurs i Renaelva sommeren 2008


Gjest staffan@epost.no

Anbefalte innlegg

  • Svar 205
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Gjest staffan@epost.no

Da går vi for den ledige formen! Vi burde begynne denne fluefiskeuka rundt 25 juni. Da er insektslivet på topp slik at vi kan få stort utbytte av entomologidelen (insektslære) i "kurset".Jeg gleder meg som en unge allerede! Det står nå bare på et sted som samlingssted som er stort nok for 20 personer eller mere.

 

Jeg anbefaler dere å gå inn på www.renariver.com eller bestille den gratis fra Åmot utmarksråd. Her kan dere lese om alsidige Renaelva, klekketider etc.

 

Staffan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest staffan@epost.no

Renaelva fungerer slik! Klekkingene er best sør i elva tidelig i sesongen. derfor vil det være lurt å legge fisket og fiskeplassen syd for Deset.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slips er litt tøft da. For noen år siden da jeg var skikkelig tørrfluepurist med Halford og klassisk kalkelvfiske i drømmene, så hadde jeg med slips i veska. Fisket selvfølgelig i skjorte, og fikk jeg en skikkelig pen fisk og ble overlykkelig, da knøt jeg på slipset før jeg vandret hjem for å ta en kopp te. Nå er jeg mer i den amerikanske og ekpansive utstyrsjagleiren med tøft fiske og røff musikk, men faller også lett inn i det mer sentimentale hjørnet og oppfører med som en gammel nordisk vårfluefisker av P.C. Asbjørnsen tradisjon. Innimellom alt dette vet jeg ikke hva jeg er, men glad i å fiske med flue er jeg åkke som.  ;)

 

P.S. Håper det ikke bare er jeg som er sånn? D.S.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Henning

Skal til rena 21-28 juni uansett, så hadde nok håpa på litt senere på sesongen ja :)

 

Men finn en dato, bestemm dere for den, så får det være opp til oss andre om vi har mulighet til å være med på dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Påskenøtteknekker

Detta er et helt fantastisk tiltak Staffan! Jeg lever og ånder for at flest mulig skal bli glad i Renaelva, og virkelig få opp øya for hvor fantastisk elva er. Jeg lever og ånder for noe annet også, og det er at beslutningene om forvaltning av villfisken der skal gjøres på mest mulig uhildet vis. Ikke slik det har vært fram til i dag med Melker Rognerud med disipler, Pike Lidaka med firehjulstrekker osv... Og jo flere som opplever glede i og langs Renaelva, jo større mulighet har vi til å bli kvitt elendigheten. Jeg stiller opp hele uka og vel så det!

Jeg tror jeg har mest sansen for leie av samlingssted, litt struktur osv. Dette fordi jeg har et ønske om at flest mulig virkelig vil lære noe. Blir det fullt lag, kan vi bare dele oss opp i grupper. Ingen behøver å være engstelig for at dette vil bli "kjedelig seriøst". Ække mulig det med oss! ;D Dæven så flott detta blir. Flest mulig lærer mest mulig. Gratis!

 

Jostein Berg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest staffan@epost.no

Helt klart en mulighet! Slike lavoer er dog dyrere å leie enn et hus!!!! Jeg hadde lyst til å ha butikken på deset som lokale, men nå er bygningen solgt, men det kam hende at vi får bruke lokalitetene likevel...........Vil gjerne hjelpe dem litt!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest staffan@epost.no

Min gode "Petri Broder", Jostein, alias Hostil´n har satt seg selv på jobben med å skaffe husvære! Kjempegøy med slik respons. Jeg kommer å begynne å sette oppdeltagerliste i begynnelsen av januar, ikke før da nyhetens interesse er formidabel og kan forandres.

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...