Gå til innhold

Bilder fra Renatreffen 2009!


André_Brµn

Anbefalte innlegg

Her er et par fra den sosiale delen av treffen, Henning :D

Terje!

index.php?action=dlattach;topic=12485.0;attach=47266;image

 

 

Godstemning på morgenkvisten, ja  :)

Som mange andre elver har også Rena mange positive sider - også når det gjelder det sosiale. Fra kjempetrivelige Renatreffen i ene ytterenden - til de dvelende sene høstdagene i ensomhet i andre enden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 82
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Gjest storfemti

Neste år blir det i Barduelva, så dere er velkomne til et like godt treff der. Garantert..

 

Disse gutta er så hyggelige, at man nesten skulle trodd alle var gamle venner selv om en nettopp har truffet hverandre. Til dere som ikke klarte å komme ifjor eller iår, så sett av tid 18. juli. Et minne for livet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En ting jeg har tenkt MYE på, og som jeg har snakket litt med deg Terje om, og med Bjørn.

Det er slike dager som dette, når en sitter å ser/drømmer seg bort i bilder  en tenker " Faen så dårlig jeg er å tenke på at : NÅ.....det er NÅ jeg har det HELT FANTASTISK!! Når jeg sitter her i Rena med verdens mest hyggelige mennesker og nyter perfekt dager med tøffluefiske, øl, kamerater, mye morro, kasting med en hel haug av stenger osv.....Hvorfor NTER jeg det ikke mer når jeg er der? ".

 

Vet jo at jeg har dt bra mens det står på, men det er liksom en selfølge. Helt normalt liksom. Men det er ikke det, det er slike dager/uker som dette som gjør at fluefiske er så fantastisk, og som gjør at sommeren er verdt å vente en hel jævla vinter på.

 

Kanskje bare jeg som er sær.....det ville jo vært normalt :) Men slik føler i alle fall jeg det :)

 

Jeg har også tenkt på det samme flere ganger, men vi skal heller ikke underslå at den herlige fisketuren (heldigvis) er mye mer enn de relativt få timene vi faktisk fisker. Det er også å glede seg til turen, forberedelser, fluebinding m.m. samt det i ettertid å kunne se på bildene og glede seg over minnene og tenke framover til neste gang.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...