Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Bjørn Huse

    Bjørn Huse

    Members


    • Poeng

      12

    • Innlegg

      346


  2. .JB

    .JB

    Members


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      6 976


  3. Lillevann

    Lillevann

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      2 051


  4. Robban

    Robban

    Members


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      7 699


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 25. feb. 2015 i alle områder

  1. Hei. Har vært ein tur i sjøen å fiska i dag. Starta i grålysninga på ein plass som har levert tidlegare. Håpet var å få kontakt med ein sø, men det blei det ikkje. Fiska i ei grunn vik med leopardbunn, er utvada til ca livet da eg plutseligt ser ein steinbit som ligg rolegt på bunnen nokre meter fra meg. Lurer først på om den er dau, men kjenner at pulsen stig da den plutseligt opner kjeften og knuser nokre blåskjell som heng på ein stein rett ved sida av den. Fisken har intense auger som ser på meg og eg føler at knusinga av skjella var ein advarsel om at beina mine er neste mål Adrenalinet fosser i kroppen og eg begynner å rygge forsiktigt bakover. Tenker litt att og fram om kor mange som vil tru på denne historien om eg ikkje har bevis. Med tanke på at fisken tydeligt er aggresiv så tar eg flua, ein kutlingimitasjon. Kaster litt forbi, lar den synke ned mot bunnen og drar den tilbake forbi fisken. Etter eit par forsøk så løfter den seg fra bunnen og suger flua i seg Da fisken kjenner den henger fast kommer den rett mot meg. Bilder av knuste bein og blod raser forbi i hodet mitt, heldigvis klarer eg å stramme opp stanga og fisken svinger tilside og går utover mot dypet. Eg rygger innover mot land med fisken på slep. Heldigvis henger flua ytterst i leppa og ved hjelp av krokutløysertanga så er fisken laus. Tar nokre kjappe bilder før eg slepper den og fisken svømmer rolegt utover og forsvinn i dypet. Er ein C&R mann så er ein C&R mann Bjørnen.
    9 poeng
  2. Oj, oj, oj egen avstemning også. Når blir jeg nesten rørt her. Blir kanskje litt vel mye fokus på min person og kunnskap, men, men - helt ufortjent er det ikke!
    5 poeng
  3. Eit bilde til. Bjørnen.
    2 poeng
  4. Ser det er 2 SØ-fiskere som har stemt. Tenkte ikke på dem. Burde vært utestengt fra avstemmingen. Søren heller.
    2 poeng
  5. peter Andreas christensen (om du ikke vet hvem rolf nylinder er, kommer du ikke til å like denne)
    1 poeng
  6. Hei! Jeg har lagt en flue i Fluedatabasen. Om fluen / fisketips: En artig sak her som følge av litt tankespinn og hele tiden iver etter å utvide horisonten. Gått å gnagd litt på denne en stund, og det har blitt noen prototyper med forskjellige materialer. Nå endelig fikk jeg det litt som jeg ønsket. Første tanken her var jo sjø-ørret, men heldig som jeg er har jeg både asp, abbor og egentlig alt i tankene når jeg binder slike fluer. "Atomsilda" (etter sluken), skal den hete fordi jeg ofte ikke legger vekt på at flua skal pulsere i de flotteste bevegelser. Ved hurtige inntrek så går de aller fleste fluer som en rett strek åkke som. Her var tanken det litt transparange og gjennomsiktige og samtidig beholde formen til en fisk. Litt vekt i hodet for ilagte pauser, men ikke så tungt at det er kjipper'n å kaste med. Denne fanget også på første tur, og den hang seg ikke opp før den hadde tatt et par fisk. Litt pleie og god som ny. Men mest av alt synes jeg dette er gøy. Og hvis jeg ikke kunne tøyset frem og tilbake på binderommet hadde jeg ikke giddet å sitte her den dag idag. Det ligger et tonn med fluer i "Grusekruset" mitt og det er ofte de fluene jeg lærer mest av ;) http://www.fluefiskesiden.no/fluedatabasen/?db=1&flyid=362 Hilsen Robban (laget automatisk av Fluedatabasen)
    1 poeng
  7. Vanskeligt å sei vekta, men vil tippe 3kg+. Takker for tilbakemeldinger. Var ein ganske spesiell tur da eg såg to fisker til som ikkje er heilt dagligdags for meg. Den eine var ein rognkjeks/kall på eit par kilo som svømte forbi rett nedfor berget som eg fiska fra. Den andre var ein følgefisk som var heilt mørk/svart over ryggen med tydelige kvite kanter på finnene. Ut fra bilder som eg har sett på nettet så vil eg tippe sjørøye, men har ikkje høyrt om at sjørøya går så langt sør som Vestlandet. Nokon som kan bekrefte/avkrefte dette? Skal tilbake på fredag å prøve meir Bjørnen.
    1 poeng
  8. Det ble visst borte et bilde , men tørr ikke redigere for det har jeg gjort før og da måtte jeg gjøre alt på nytt. Jeg tusjer hvis jeg skal ha farge. Fra venstre Letraset fra Stapples. Warm Grey Midnight Blue Ingen tusj Moss
    1 poeng
  9. Nice one, Dlovheim. Den innfrir garantert!
    1 poeng
  10. Førstegangs forsøk på en egen versjon av Daddy longlegs :-). Håper den innfrir ;-)
    1 poeng
  11. Her er noen av fluene jeg har bunnet i vinter. Krampa#6, klympen#6, vaskebjørn#8. På det siste bilde er det en flue med rød thread, fl.shell pink, grizzlymarabo og kuleøyne kaller den bare "pinkshell". Den fluen brukte jeg mest i fjord. Var det fisk i nærheten, så bet den på!! Instagram: joesflyes. Ligger flere fluer der:)
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...