Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Morten D.

    Morten D.

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      577


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      6 150


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 260


  4. Geir Johansen

    Geir Johansen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 517


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 28. jan. 2017 i alle områder

  1. Fin klekker Geir. Den stjeler jeg og prøver i oliven og. Her er en slags quill Gordon #11
    4 poeng
  2. Fikk litt vann på mølla her, klødde litt etter å vise.... Jeg tok en skjermdump av marginata som eksempel. Likt fluedatabasen men har også et norgeskart som er interaktivt. Her kan man gå inn på hvert fylke og legge til klekketidspunkt i de ulike månedene og periode i måneden. Man kan velge flere. Det er galleri i bunn og den henter også fluer fra fluedatabasen som har admintag som marginata, lepto etc. etter hva vi velger skal vises som tips i bunn. Det er også søkeverktøy i toppen med ulike filtre. Man kan planlegge en fisketur til finnmark i uke 30 og få forslag til insekter som er viktig da..
    2 poeng
  3. Jeg prøver igjen. Fluedatabasen: kjempeflott! Men hva med en insektdatabase? Tenk på hva våre medlemmer sitter på av bilder og kunnskap! En insektdatabase på FFS kunne trolig på sikt overgått alt annet av insektinformasjon for fluefiskere som finnes tilgjengelig. Jeg ser for meg at vi medlemmer sender inn bilder, krangler litt om hva det kan være, og når fasiten foreligger og bildet holder rimelig bra kvalitet, legges den inn i en database med flere bilder av samme insekt, dun og spinner. En administrator sørger for at kun de beste bildene blir liggende. Dette kan både skape aktivitet på forumet, og gjøre FFS mere attraktivt. I hvertfall i mine øyne.
    1 poeng
  4. En Vespertina klekker , her på tmc 112 tr #15 men har brukt den mest på 102y # 17 . Har brukt denne i mange år og den har gitt meg myyyye glede :-)
    1 poeng
  5. Det er ingen ting i veien for at medlemme kan få lov til å forvalte insektsdatabasen på lik linje med fluedatabasen. Den vi har på lur er laget over samme lest ;-) og er meget enkel å legge inn info i. Vi har den egentlig klar, hvis folket sier YESSS! så kan den legges ut og påfyllingen kan starte. Vi har et forum som heter klekkekartet, dette døpes om til klekkedatabasen og der kan man diskutere evt. oppdateringer på ulike arter og gi feedback. Linking til fluer i databasen ligger klart allerede hvis jeg ikke husker feil.
    1 poeng
  6. Jeg tror det er lurt at vi som medlemmer bidrar til å øke aktiviteten på forumet, ved å legge ut rapporter og tips, og være flinke til å bidra med positiv informasjon og tørre å innse at vi har ulike fremgangsmåter og preferanser. Det er mange veier til Rom, og man trenger ikke alltid ha rett, eller å finne feil hos en man ikke er enig med, muligheten for at flere har rett er til stede, og det bør skape positiv debatt og gode meningsutvekslinger. Klarer vi å være flinke til å øke aktiviteten, så har de som drifter siden et mer levende forum å selge inn til nye brukere ved stands på ulike arrangementer. Det er mye kompetanse her inne, og klarer vi å få fremmet denne, så tror jeg det vil være muligheter for å tiltrekke seg flere. En ting som jeg savner på forumet, eller ser på som en mangel er at mange gode gamle tråder mister sin verdi ved at bilder blir borte, og linker døde. Da faller mye av meningen med mange meget gode og informative tråder bort. Er vi flinke og prøver å formidle vår fiskeglede via forumet så tror jeg flere vil melde seg på. Jeg er såpass naiv at jeg håper positivt engasjement avler mer positivitet og flere bidrag. Den ene 200 grammeren man klarte å lure som satt prikken over i`en i en ellers bra tur hvor man nøt sola i lyngen og bare hadde det topp er i hvert fall historier jeg ikke blir lei av å høre om.
    1 poeng
  7. Sage Circa 489 er favorittsanga mi. Fungerer ekstremt godt med GL-4cast og Rio trout LT. Elsker den stanga! Kjøpte den til halv pris akkurat når prisene droppet på disse.
    1 poeng
  8. Endelig ble det en liten utflukt til rennende vann. En planlagt frihelg kan ta så mange retninger, så det blir alltid litt spennende dette. Men å sjekke værmeldinga før man drar, og kanskje ha en backup-plan er noe man rett og slett glemte denne gangen. Var bare så jævli glad for at det ble en tur Det var vått, veldig vått når vi annkom en provosorisk teltplass midt på natta. Var vel først da vi egentlig sjekket, og konstaterte at neste gang gjør vi det he he he. Altså sjekker været he he he Uansett, er man på tur så gjør man det beste av ting. Når alt er mørkt så sjekker vi ut gode tips fra gode venner, lagrer dette på høyre side av hjernen, kombinerer med egne erfaringer og tar noen valg. Etter en solid frokost og litt frem og tilbake, så endte vi opp på orginaldestinasjon tilslutt, og fikk noen fine opplevelser. Det å spotte fine fisker, selv om de står urørlig og ikke tar, er bare så dødskuult. Det gir ikke smileys, men samme det. Det lagrer seg på min hardisk At det blåste 6+++++ sekundmeter vind hele neste dag, var kaldt og surt innimellom alt regnet, gjør heller ingenting. Gutta på tur finner alltid noen løsninger. Det finnes positivt «jag» og negativt jag. Stresser man litt rundt finner man alltid et sted hvor det «kan» vake. Gode turkompiser som sier «Robban den fisker du på» gjør heller ikke ting verre. Takk Marius Vi hadde noen flotte opplevelser , men mange krokede ville ikke være med hele veien denne gangen. Det var faktisk i overtall mange uflakser denne gangen. Men sånn er jo dette fisket, og takk gode gud for det . En erfaring rikere ble det, og maten denne gangen kan ingen klage på. Der koste vi oss skikkelig, kanskje litt over normalen he he he he En etterlengted frihelg som satt som ei kula. Det ble noen ok fisker allikavel, og turen, den får en velfortjent plass i huskeboka. Det kan umulig bli værre neste gang he he he he he he he Må bare ha med dette bildet. Maten er episk, og bildet minner meg om slike "Ristekuler" man hadde før i tiden med snømenn he he Gulasjgryte med hvitløk, ytrefilet av svin, 3 stk polske pølser av forskjellig opprinnelse, masse bacon, vanlig løk og litt båtpoteter med skall "on the side"
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...