Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      5 263


  2. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      3 598


  3. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 558


  4. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      860


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 14. okt. 2017 i alle områder

  1. Da er trekning foretatt. Tmc stikke til Rakkelhøna Fluebindebriller Robban Tmc bobbin Truls H Johnsen C&F bobbin Håvard Åsbø GRATULERER!!
    5 poeng
  2. Dagens største sjøørret tok på 40 cm vann!
    2 poeng
  3. Jeg er blant de som liker å dreie håndtaket selv på mine selvbygde stenger. Har smertelig erfart at det det jan være vanskelig å få overgangen mellom gummikork og kork helt pen, da de har forskjellig tykkelse. Kom over denne på youtube, jeg skal bruke neste gang jeg spenner fast korken dreiebenken. Du kan også benytte andre elektriske pusseverktøy, bare og prøve seg fram:
    2 poeng
  4. Barely Legal. Ikke særlig sannsynlig at den blir våt noen gang, men gøy å ha i stikka...
    2 poeng
  5. Takk! Ble godt fornøyd med denne, ikke den vanligste løsningen, men litt artig med gunmetal og karbon, og sette sitt eget preg på det. Alt må ikke nødvendigvis være så tradisjonelt ;-) Skal bygge den ferdig i løpet av kommende uke. Og neste helg så blir det nok første fisketuren med den har en hardy ultralite i matt svart som skal sitte på den. Gledet meg stort!
    1 poeng
  6. Enda en lørdag med fisketur i alt for fint vær. Deilig med tanke på komfort på turen, men ikke det jeg helst ønsker meg med tanke på fisket. Likevel var det mer trøkk i fisken, selv om hovedinnrykket ikke virker å ha kommet helt enda. Fant fisk på flere forskjellige steder, men ikke inne i buktene enda noe som ville vært normalt på denne tiden. Samtlige fisk knall blanke, og tilsammen ble det ti-12 sjøørret, de fleste små, fra ofa-standard størrelse og opp til halvkiloen med en større fisk på 1,2-1,3. Fikk tre makrell, sei og lyr. Avsluttet med en makrell på kiloen som ga en hei dundrandes fight! Veldig gøy! Plutselig så jeg jaging i høyt tempo, brisling som skvatt til alle kanter. De kom et øyeblikk innenfor katehold, og det var da den store makrellen tok. Og sjøørreten på over kiloen, den tok jeg på 40 cm dypt vann ;-)
    1 poeng
  7. Det håndtaket der. The revenge of the jedi meets a river runs through it. OMG. I want one.
    1 poeng
  8. Jeg hadde tenkt å bygge meg en femmer til bruk i flytering. Men en riktig klassifisert femmer er jaggu meg såpass stiv at jeg synes den vil gjøre seg best med et seksersnøre. Sånn kan det gå når man er vant til winston sine stenger... dette blir en knall stang til sjøørreten, og da endret jeg byggeplanene litt. Klingen er en Dan Craft GXT, snellefestet er et matt gunsmoke fra riverrun hvor jeg har droppet innlegget så klingen synes igjennom. Parret med et karbonfibergrep og en hardy snelle i matt sort, så blir det et ganske stilig oppsett synes jeg. Nå venter jeg bare på en powerwrapper/tørker så skal jeg gjøre denne klar.
    1 poeng
  9. Har fått surret ferdig, og linjert opp ringene. Ringene har fått ensfargede surringer i oliven, og holkene har fått pyntesurringer i kobber metallic, midt på surringen. Siden det er spigot-holker, så har jeg vært nøye med å få de like på begge sider, så da har det vært frem med linjal og skyvelær for å få de like. Blir fort seende rart ut om det er forskjeller på hver side av holken.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...