Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      6 145


  2. Tørrflua

    Tørrflua

    Styret - øvrig


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      697


  3. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      1 555


  4. Jan_Haukaas

    Jan_Haukaas

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 327


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 23. feb. 2019 i alle områder

  1. Nesten utslitte vadesko. 100 selvborende skruer. Klar for svaberg i morgen
    4 poeng
  2. Da ser det ut til at ballen har begynt å rulle. Vannområde Leira-Nitelva har satt av egne midler og har søkt om ytterligere midler for undersøkelser/ problem kartlegging kraftverkene i elva. Så nå blir det iallfall noe av. Ps tok en tur forbi i dag og hovedløpet mellom så fortsatt sånn ut men med mere snø en på bilder over. Trolig ingen vannføring i hele vinter, kun noen få liter som pipler ut av stengte luker.
    4 poeng
  3. Ble en kjapp tur nedom huset idag. Først en lyr på 2-3 kg som laga mye huss, gøy med fisk som drar avgårde. Så kom det en kar som hadde vært ute hele dagen for å fiske agn til lina si, uten resultat. Sto å prata litt mens jeg fiska. Han gikk derfra med 4 seier og en lyr på ca 2 kg. Etter at han gikk kom blåtimen.. Det var gøy Etter en fin fight kom denne opp i fjæra. Steike for noen utras NT8'en lå bra flat et par ganger. Beklager dårlig bilde, men ønsker ikke å dra de langt på land når de skal ut igjen. Jan
    3 poeng
  4. Bra jobba, karer. Må følge denna tråden. Stå på videre.
    1 poeng
  5. Sånne små parachutes med foam er bra fluer på krok 14-18. Ikke bruk no langskafta kurvakrok, typ 2487 lengde er fint. Jeg har slike også i oliven og lys oliven. Oliven med oliven grizzly hackle og mørkere thorax. Lys oliven med svart thorax og grizzly hackle. Halen/skinnet kan du bare lage av pearl krystal flash som du legger dobbelt.
    1 poeng
  6. Haha... fokker off!!! Mai er ingen krise... stikker til England rundt 10de på jobb/fri og fisker i top notch elv 3-4dg med stor ørret og bra med insekter Hvis du vil så kan jeg se om jeg kan anbefale deg slik at du om ca 7-8 år kan komme på intervju og evt. bli tatt opp som medlem?
    1 poeng
  7. Med varmen og alt om dagen, så er det ikke lenge før man kan få de første ørretene på tørt, på mygg i overflata. I fjorden
    1 poeng
  8. Faktisk hakket værre enn mannfolk i tights ...
    1 poeng
  9. Ja da blir det bare surreting i mai, ikke noe boost i noe som helst.. Kulda kommer i mars!!! Jadda. det gjør den.
    1 poeng
  10. Vedr. sesongstart så kan jeg bidra. Jeg er jo rimelig inne i isfiskemiljøet og får rapporter fra hele Østlandet - samt at jeg borrer en del selv også. Isen er veldig dårlig til å være siste halvdel av februar. Dette blir tidlig sesongstart. Og det er jo ikke BARE positivt. Ofte så blir mai dårlig når isen går tidlig.
    1 poeng
  11. Ja, første omgang var fort over i fjor. 5-30 mai og badevann til rundt 15 Aug. Ble nok korta ned med 14 dager for min del i skogsvannene. Jeg fisket faktisk ikke fra 1-20 Juni (fisker ikke ørret i badevann) og det har aldri skjedd før. Men høsten var ok og på det normale bortsett fra at det var jevnt over lite insekter og maursvermingene som pleier å komme i august nok foregikk i juli.
    1 poeng
  12. Håper da virkelig at isen ligger til midt i april.. ellers så blir det fort dustesesong. Isen kan få gå uka før påske, det hadde vært passe. Så blir det 10-15 grader, litt gråvær og vindstille.. Joda, det er en bra plan, sender lett en søknad på den Trenger masse snø nå så vi får fylt opp med vann i grunnen på øslandet. Ser det er spådd mildt men den snøen/isen som er nå er beinhard og en fin såle som beskytter ganske lenge mot litt varmegrader. På 90-tallet så var det nesten aldri snakk om å fiske før 1 mai, det var på en måte da det starta og det kunne være is ennå ei stønn noen plasser. Nå har det blitt mer rundt 20-25 april-ish her jeg bor som ny "standard".
    1 poeng
  13. Var på isen idag, Nordmarka. 2 lag is, første på ca 7cm så snøslaps på ca 20-30 cm, så et lag hard is på ca 30 cm. Er nok en stund før fluestanga kan svinges.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...