Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/15/19 in all areas

  1. 4 points
    Ørjan Pretorius

    Epic 686

    Sånn da var alt på plass. Det ble SA Dacron Optic Green 20 punds backing Prøvekasting på gress var et skikkelig rush og selv om man ikke får nok motstand så gikk det noe Satans inn i hællvette" som vi sier i nord. Prøvde med ett overhode bakover og dobbeltrekk fremover. BOOM! det røkka i snelle når det viste seg at det ikke var nok skyteline ut.
  2. 1 point
    Tok en kort test med nybygde stengene. Bloke kom på under tusenlappen og fem hundre mer på Taniwha stanga. På Bloke brukte jeg Hardy kystsnøre og Guideline 4-cast på Taniwha stang. Begge kastet med letthet 25m jevnt og trutt som er det maksimale jeg får til hjemme hvis snøret ikke skal hekte gjerde eller smelle i husveggen. Begge stengene hadde kjapp recovery og la line snorett ut. Bloke stanga var den jeg var mest spent på. Valgte lettere ringer enn det som var med i settet. Det tror jeg var veldig lurt. Bunndelen kom gått med på de lange kastene mens på de korter var det øverste halvdel som gjorde jobben. I hvertfall ikke noen dårligere stang enn min Sage one klasse 7. Taniwha stanga var litt mindre aktiv med bunndelen , men vil definivt ikke ha problemmer med et coastal klasse seks snøre eller Hardy kystsnøre,som jeg tror vil gjøre den enda bedre enn 4-cast ved f.eks kystfiske og helt sikkert gjøre bunndelen mer aktiv tror jeg . På denne stanga er det lagt inn en ekstra løpering uten om jeg vet om det har noe og si. Alt i alt to røverkjøp som gir god valuta bygger du selv.
  3. 1 point
    I går kveld tk jeg tur opp i Åstjern. I Åstjern har jeg tidligere fått villfisk. Vannet er knøttlite og trenger nok ikke settefisk i det hele tatt. På vei inn så jeg at noen hadde tråkket før meg. Vel fremme vaka det mistenkelig mye. 3 bomslag før det lå en 30 cm på land. Knøttlite hode og 300 gram. Rød kjøttfarge (det skal det ikke være her) og en rustbrun gørr i magesekken. Tydeligvis mye farge på mageinnholdet, for det så nesten ut som om innsiden av tarmen var dekket med pizzasaus. Spørs om ikke den fisken kom direkte fra oppdrettsanlegget ;-) Vi så jo hvordan det gikk med såpass stor settefisk under markafiske prosjektet, så det var jo fint at jeg sparte den for en brutal slankekur. Om noen skulle finne på å ta turen opp dit: Her er C&R helt feilslått....
  4. 1 point
    En tur innom Blankvann tidligere i uka. Elendige forhold, så vanskelig å si hvordan det står til der. Å sette fisk i et såpass lite vann hvor det gyter, krever at man følger svært godt med på utviklingen i vannet. Fikk lurt opp 3 stykker. Den ene fikk jeg ikke veid, men det var en typisk 28 cm 320 gram / 31 cm = k-faktor 1,07 220 gram / 28 cm = k-faktor 1,00
  5. 1 point
    Jepp samme tilnærmingen, men spinner kun flyrite på direkte på nåla, så vanlig alkohol basert lim/ lakk som man normalt bruker på tråd avslutning ved øye.
×
×
  • Create New...