Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      6 145


  2. Pål Hedenstad

    Pål Hedenstad

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 144


  3. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 429


  4. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      7 332

    • Innlegg

      5 256


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 23. juni 2020 i alle områder

  1. Et godt alternativ synes jeg er hvis du kan få tak i deg en saddle, f.eks grizzly fra Keough, eller denne Root River som EngerLie selger. Der finner du varierte str. 10-16, mye 12 og 14 som vel er det man trenger mest. Man kan klare seg helt uten hackle på mindre døgnfluer og mygg f.eks. Så kan du farge litt selv, kjøp deg Veniard fargepulver i f.eks Brown-Olive, LIght Olive(ginger) og evt. grå... så farger du opp litt små batcher med fjær som du måler til på forhånd. Det er veldig enkelt å farge og tar bare noen minutter. Så hadde jeg heller satsa på å få tak i maks kvalitet cdc fremfor flere nakker.
    3 poeng
  2. Dette er "orginalen" som Rune fikk. Thorax av fox squirrel dubbing....fløyt ikke veldig bra nei, selv om jeg impregnerte grundig. Vi får teste ut videre og publisere litt film og innhold i fluedatabasen når sesongen er over. Ser nok for meg to varianter her, en slank og en litt feitere. (bra Youtube kanal som russeren har forresten):
    2 poeng
  3. Helgen har stått i fluebindingens tegn, det er rart med det, når årets første tur til elva er nært da får jeg tom lyst til å binde fluer midt på sommern... Har sveiva opp mye som jeg håperå få testet. Denne vårflua her er en videre utvikling av ei jeg fikk av @Pål Hedenstad som jeg liker og har hatt noen fine erfaringer med. Pål sin hadde vinge av cdc og rådyr oppå samt hareøre hår i thorax. Jeg tenkte at den vingen lett tåler hår i flere lag og litt annen thorax. 1: Så jeg la inn hår under cdc'n For å få inn litt mer mønster og spraglete farger. Og mest viktig få litt støtte under cdc'n slik at den ikke så lett kommer i kontakt med vann og må hvile på overflaten og trekke mer vann. 2: Thorax blanda jeg av snowshoe og harehår for bedre flyteegenskaper. Kroppen er vanlig flyrite på min her. Fisker du i elv med dropper under så er denne genial, den tåler også masse striping på vannet alene. Bare jeg får tak i rådyrører så skal det bli thorax sammen med harelabben. Tipper dette blir min nye vårfluefavoritt som kommer til å bli bindt opp i mange farger til vintern. Skal lage noen for litt høstfiske her hjemme også.
    2 poeng
  4. Der snakker vi betydelig antall spøkelsesredskap som tar mye av torsken! Bra dette tas tak i så får man i alle fall opp noen og fokus på saken.
    1 poeng
  5. Å sånn btw... vare ute i dag på dagen og fikk et pent knippe. Var bittelitt vespertina, mygg, og vingemaur samt masse dansefluer. Ganske sporadisk med vaking men de som var oppe var tilsnakkendes. Tok en av de peneste ørreter jeg noensinne har fått i elv eller skau. Synes denne kilosørreten hadde et helt fantastisk mønster og farge. Cdc Myggen
    1 poeng
  6. Hjelper ikke med antall teiner som forsvinner... https://www.nrk.no/vestfoldogtelemark/fiskeridirektoratet-tar-opp-kampen-mot-teiner-pa-sjoen-1.15060733
    0 poeng
×
×
  • Opprett ny...