Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      3 596


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      6 145


  3. Tørrflua

    Tørrflua

    Styret - øvrig


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      697


  4. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 257


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 20. okt. 2020 i alle områder

  1. Tjoho, ennå godt at jeg ikke har kastet bort mange timer, liten opptur der. Takk Rune, skaper sjelen trengte den. Ikke umulig at det vanker en hjemmelaget, neste gang vi treffes, så kan du teste om de holder mål.
    1 poeng
  2. Som Truls sier kan det være lurt å gå for et lite startsett, og da helst et som er satt sammen for tørrfluer selvfølgelig. Noen av settene inneholder litt av alt, og du trenger jo ikke noe til sjøørret feks. Noen butikker setter sammen sett helt tilpasset deg, så ta en telefon rundt om. De aller billigste stikkene som følger med slike sett er en grei start, men det kan hende det er det første du oppgraderer når du har kommet i gang. Du trenger trådholder og saks i ok kvalitet. Videre vil du ha dubbingnål, whip finish og kanskje en roterende hackleklemme og en dubbingtwister. Av materialer; fjær fra hanenakke, CDC, dubbing, rådyrhår (eller kanskje hjort), fibbets, foam, fasanhalefjær, påfuglherl, ploygarn/antrongarn. Et par-tre forskjellige bindetråder er lurt. Og selvfølgelig kroker tilpasset de fluene du vil binde - kanskje TMC 100 og TMC 2487 (ca 12 og 14 størrelse), men det kommer helt an på hvilke fluer du starter med. Tror det er en grei start. Etterhvert vil du selvfølgelig sikle på mer, og det finnes heldigvis en million tonn med utstyr og materialer.
    1 poeng
  3. Hei, og velkommen til forumet! Nå er ikke jeg noen dyktig binder, men jeg kan jo begynne med en tanke,og det vil være å stikke innom en av de butikkene som har en del fluebindermateriell.hvor bor du forøvrig? Det er jo flere av disse butikkene som har kunnskapsrike ansatte, bl.a robban på gero (lillestrøm) som er medlem her. Han har hjulpet meg før, derfor min anbefaling. Om du ber de sette opp en startpakke til deg, så får du kyndig hjelp til å tilpasse etter ditt behov og budsjett. Ellers kommer det garantert flere svar her etterhvert.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...