Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      3 596


  2. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      858


  3. Dead Drift

    Dead Drift

    Members


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      348


  4. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 430


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 19. april 2022 i alle områder

  1. Har ONE i femmer og sjuer og femmeren falt absolutt ikke i smak, mens derimot sjueren. Nå er det voksen pris på Core stanga, selvom det ikke er noe å si på norske prisen sammenliknet med den amerikanske. For en om liker å ha litt forskjellige stenger arsenalet , blir den for meg personlig for dyrt. Jeg var Sage fan i mange år, men synes ikke de har truffet spikeren på hodet ut fra min kastestil, med de fleste senere modellene, selvom det er unntak. Skulle jeg ha noe med wow faktor hadde det blitt Gloomis NRX+. Ut fra fra beskrivelsen på Sage R8 høres nyheten spennende ut. Med mine ferdigheter kunne jeg kjøpt 2-4 stenger i forskjellige klasser fra andre produsenter som hadde gitt meg mer variasjon og glede i fisket, selvom det sikkert finnes glitrende juveler i den nye Sage serien. I grunnen koker det ned til eget valg og preferanser: Sage eller noe annet (og lommeboka). Og helt ærlig, det hadde vært gøy å prøve de nye modellene for å få et inntrykk av hvordan de er sammenliknet med alt annet der ute. Her er en en link til en jeg følger som jeg synes har nøkterne anmeldese, topp karakter på noen områder på andre ikke, selvom det er Sage beste femmer til dags dato i følge :
    1 poeng
  2. Jeg er ikke noe god på å lage ordentlige apper, så det blir nok mere en grei webside. Det eneste som er dust med det, er at man må ha internett. Der jeg fisker er det dessverre altfor ofte ikke nett tilgjengelig Sliter litt da. Mulig jeg kan fikle til et mellomlager av noe slag. Kanskje jeg må forske på hvordan lage ånkli mobil-app.
    1 poeng
  3. Har dreid litt rogn og aske emner i påsken og gitt et par omganger med Biltemas mahognibeis og dertil tilhørende båtlakk. Planen er at de skal brukes på to CTS treere hvorav en i glass og en Taniwha klasse fire. Mye arbeide for å spare 6 gram vekt pr stang sammenliknet med de opprinnelige trestykker som fulgte med. bare lakken herde skikkelig så skal de limes sammen og monteres. Personlig snellefeste men neppe for å spare penger.
    1 poeng
  4. Har vel samme som de fleste her. Tur nr, Dato, Varighet, Hvor, Vekt, Flue, Fluestørrelse, Fluedetalj (type rib og slikt om uvanlig), Klekking (generelt om hvordan forholdene var), Annet (hvem jeg var med, hvilke andre steder vi var om vi var innom andre steder jeg ikke fikk fisk) Det vanskeligste er faktisk å huske å fylle ut. Har flere ganger glemt å fylle inn fisk, og noen ganger har jeg notater på telefonen som jeg ikke engang skjønner Burde nok hatt en app på telefonen for enklere registrering. Mulig jeg lager meg noe kjapt ass.
    1 poeng
  5. Enkle fluer for enkle hjerner går det i her. Princeps. Binder de i hele spekteret av klekkende døgniser. Blir fine horisontalt liggende imitasjoner av døgnisene. Her en oliven variant i strl 16. I tillegg liker jeg shuttlecock og i år blir det fiske med en variant jeg har hørt mye om, litt mer flashy enn de jordfargene jeg liker ellers. Det dreier seg om en "Martin-klekker". Fluen er i seg selv som å sparke inn åpne dører, men at det er litt flash i og uten haletråder gjør at den skiller seg litt ut i min døgnis boks i alle fall. Strl 18
    1 poeng
  6. Et knippe Vulgataspinnere som kan være hendige på ettermiddags- og kveldsfiske utover vårparten. Her på Hanak 500BL #12 med forlenget kropp av polychenille.
    1 poeng
  7. Jeg kjenner på gikta at det (på nytt) går mot en håv med et godt meassure net i bunnen. Vekta får jeg ha i lomma, selv om jeg innerst inne vet at den alltid kommer til å bli glemt... Litt merkelig at ingen produsenter satser mer på solide håver med meassure net og en presis, integrert vekt. Vil vi egentlig ikke alle ha en sånn håv?
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...