Gå til innhold

Vinnerliste

  1. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 555


  2. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 596


  3. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 430


  4. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      859


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 20. april 2022 i alle områder

  1. Har ONE i femmer og sjuer og femmeren falt absolutt ikke i smak, mens derimot sjueren. Nå er det voksen pris på Core stanga, selvom det ikke er noe å si på norske prisen sammenliknet med den amerikanske. For en om liker å ha litt forskjellige stenger arsenalet , blir den for meg personlig for dyrt. Jeg var Sage fan i mange år, men synes ikke de har truffet spikeren på hodet ut fra min kastestil, med de fleste senere modellene, selvom det er unntak. Skulle jeg ha noe med wow faktor hadde det blitt Gloomis NRX+. Ut fra fra beskrivelsen på Sage R8 høres nyheten spennende ut. Med mine ferdigheter kunne jeg kjøpt 2-4 stenger i forskjellige klasser fra andre produsenter som hadde gitt meg mer variasjon og glede i fisket, selvom det sikkert finnes glitrende juveler i den nye Sage serien. I grunnen koker det ned til eget valg og preferanser: Sage eller noe annet (og lommeboka). Og helt ærlig, det hadde vært gøy å prøve de nye modellene for å få et inntrykk av hvordan de er sammenliknet med alt annet der ute. Her er en en link til en jeg følger som jeg synes har nøkterne anmeldese, topp karakter på noen områder på andre ikke, selvom det er Sage beste femmer til dags dato i følge :
    1 poeng
  2. Ikke prøvd, men sett Vak sin video på youtube hvor Svein prøvekaster med rimelig stor entusiasme! Fikk veldig lyst til å prøve en. Siste stanga fra Sage jeg prøvekasta var en 905 One. Den kastet langt, men passet overhode ikke mitt fiske. Følte den ble for stiv.
    1 poeng
  3. Ny tur i dag. Fikk orkesterplass til en brann jeg ikke har sett omtalt andre steder enn Drammens Tidene. Jeg tror jeg fikk tatt dette bildet relativt tidlig etter at brannen startet. Fikk faktisk fisk i dag. Fant en fin tidevannsstrøm hvor det sto ganske mange. Landet kanskje fem fisk på ganske kort tid, de fleste små trehundregrammere. Den fineste fisken på seks hekto inviterte jeg med hjem til middag. Til å være fem grader i lufta, fire i vannet, nordavind og kaldt regn tidligere på dagen er vel det over all forventning rett og slett.
    1 poeng
  4. Første stillevannstur i går. Is langs den ene bredden, fortsatt is på de minste vanna. Men jeg så både fin fjærmygg pg vakende fisk. Greide ikke lure noen, dog… men det ble kaffe!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...