Gå til innhold

catovn

Members
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Synes at barbless kroker funger vel så bra som kroker m/ mothake. Det kreves selvfølgelig noe trening i kjøring av fisk, men det gjelder alle typer kroker om de med eller uten.... Støtter meg til Eriks utspill angående stang valg med mer. Det forundrer ikke meg at det er de som mener at BL kan være mer skadelig en m/ mothake. Det vil alltid finnes meninger om det ene er bedre (les: mer skadelig) enn det andre for fisken. Samtidig tenker jeg at slike utsagn/utspill kom iforbindelse med "catch and release" rundt om. Helst skulle vel vi ikke fisket.
  2. Godt se at det er mange som sliter med kanskje altfor mange fluer. Eller kan det noen gang bli for mange? Sitter nå og gjør klar til morgen dagen (ferskvann), har gjort klar 13 bokser for å være sikker. Vet jo aldri hva man kan få brukt for. Egentlig gjør man det, men man vil jo være sikker på at man har det riktige med. Og man blir litt mer allsidig hvis man ønsker å fiske den ene eller andre teknikken. "De gale har det godt"
  3. Bjorni, dette var mat for både den ene og andre. Selger du?
  4. Å lese denne tråden gir meg rykninger i retning av Rena. Men, NM på Hemsedal 3. - 5. juli 2009, må dessverre prioriteres. Og jeg som håpte å se flest mulig av dere under NM. Tenker at dere kommer til å kose..... av dere, herlig ikke sant. Lykke til med treffet!!
  5. Hardangervidda; Dyranut, mange fine og gode fiske vann i nærheten og elven Bjoreio. Kjørevei til Tinnhølen, gode muligheter for å sykle / gå videre til Stigstuv. Trondsbu Turisthytte ved Tinnhølen er en annen mulighet. Hvis du kan tenke å gå i ca. 1 - 1,5t anbefaler jeg Vivelid Fjellstova på vest-vidden Gode elver rett ut døren, og uttalige vann i grei gangavstand.
  6. Jepp, skal bli - blir lett litt off topic. Ble lett revet med. Lærdom.
  7. Flage87, du er herved invitert med meg. Vi avtaler nærmere. Du er garantert fisk. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  8. Sjekk denne tråden; http://fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=9921.0
  9. catovn

    Bindetråd

    Hends SYNTON http://www.eikre-fly.no/eikre-fly.htm
  10. Tenker at hvis man har god varme i håndledd, så trenger man ikke hansker. Det er få fluefisketurer hvor hanskene kommer på, og da brukes Vision Wind Block gloves. Det må samtidig sies at turene her vest på blir sjelden under -5 gr. C. I hovedsak er det +2 - 8 med mye vind og fuktighet.
  11. ;D Meget bra, dette brukes på de aller fleste fluene i konkurranse miljøet. Sjekk boken til Tom Skyrud. http://www.palkrogvold.no/wip4/detail.epl?id=104807
  12. catovn

    Flyteline

    Flyteline vs sink tip ("midge tip / buzzer tip"). Har ikke samme opplevelse med Snowbee linen som Stig. Har en Snowbee #6 WFBT - XS Buzzer Line (Olive Tip/Ivory) og er happy med den ift. buzzer fiske. Dette er også linen som brukes mest av kanskje de beste innen stillwaterfisket bruker - det engelske landslaget i fluefiske. http://www.snowbee.co.uk/fly_lines.html#Snowbee_XS_Floating_Fly_Lines SA SSD sink tip WF F/S III (clear tip) kan også anbefales til buzzer fiske og alt annet fiske hvor du vil noe under vannfilmen. NOK.599,- www.biosnorge.no. Utviklet av Vidar Paulsen for SA.
  13. catovn

    Bindetråd

    Viser til tidligere innlegg: Hends - SYNTON, har samme egenskapende som serafil (dvs. 2 tråder). Har brukt serafil i mange år (kjempe happy) før jeg gikk over til hends - SYNTON. Grunnen til skiftet er nok basert på noen tilfeldigheter, var plutselig tom for serafil og da...... SYNTON tråden får du i mange ulike fargekombinasjoner. Det er helt klart en fordel. Sekk; http://www.eikre-fly.no/eikre-fly.htm
×
×
  • Opprett ny...