Gå til innhold

Jeløya


Tony Pedersen

Anbefalte innlegg

Skal ut på første Mai-nattfiske i natt,er observert endel peeen fisk vakende utenfor kastehold i 12-tiden (natt)jeg veit den kommer nærmere land når klokka nærmer seg 0300 ;)første gang jeg faktisk er litt spent ang sø-fiske på lang tid...grille litt nå og deretter noen timer på øyet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

utafor skjæløy, på innsiden av stangerhomen, ligger i le der vett (var planen)!!!!  ;)  men ble ikke no tur da, hadde jobba 8 timer på kiwi, så la mæ til å sove, ups, våkna halv elleve på kvelden!! næ, da så jeg på tv isteden!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jepp ;D Da var pontongen i hus!

Skal en rask tur til Troms, men når jeg kommer hjem, så skal "hver" kveld tilbringes på jakt etter svømmende sølv 8)

Det går jo selvfølgelig aldri slik jeg har planlagt, men som havabborfisker rundt Jeløya så er båt en stor fordel!

Ser lyst på sesongen nå ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Ute en tur fra 2100-1200. Så endel store ørreter som gikk et stykke ut og slo,etpar mindre innved land.Leeeenge siden jeg har sett såpass til aktivitet på øya :rolleyes: Men arbeidskar som jeg er,ble det normal leggetid i kveld,men til helga blir det hele natta 8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har flere fiskebrødre som har prøvd lykken etter HA den siste tiden, men ingen av disse har fått kontakt ennå. Mange teorier om at det for kaldt i vannet ennå. Dog er det en og annen SØ som smeller på......

I fjor så vi en fiskebåt som la ut et laaang garn på sørsiden av Jeløya, som sikker dro opp et lass av HA. Dette er bekymringsfullt - Dette er i utgangspunktet ulovlig, så vi meldte saken, men er usikker på utfallet :'(. Oppfordrer alle til å gjøre det samme, da HA stammen er liten og sjør.

/Glenn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi opplevde det samme med garnfiske i Sandebukta hvor det var en bra bestand med havabbor. Jeg vil naturligvis reklamere for Friluftsfjorden. Navnet er det Østfold JFF som har kommet med og de stiller mange av de samme spørsmålene som jeg gjør bl annet dette som de sendte til NJFF sentralt "Flere av medlemmene i styret har opplevd at yrkesfiskere nærmest utraderer lokale fiskebestander eller i perioder stenger av større eller mindre deler av fjorden. Er det riktig at en brukergruppe får gjennomføre handlinger som får så store konsekvenser for så mange andre brukere "

Et viktig og riktig spørsmål å stille. Vi må heller ikke glemme fritidsfiskerne som også fisker med garn.

Ta kont med ostfold@njff.org og hør om dere sammen kan få gjort noe. NJFF skal sette fokus på forvaltningen av fjorden fra neste år.

Det som ikke fører noen vei er å tenke at alle andre bør gjøre noe. Vi må vise at vi finnes og mener noe.

Friluftsfjorden!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fisket fra kl 21-01 i går..en torsk på 300g  :P Ellers ingen napp. Skuffende, hadde virkelig troa i går.

Fikk dog en HA på 1 kg forrige torsdag. Brødrene mine fikk også en SØ på 2kg og 1,3kg forrige helg. Så det er fisk på øya, men ikke i de kvanta vi kanskje skulle ønske :)

Vurderer å gi sundet en sjanse i dag..ikke vært der siden begynnelsen av mai.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...