Gå til innhold

Villmarksmessen på Lillestrøm


Jan R. Abrahamsen

Anbefalte innlegg

Da har vi kommet hjem fra messen. Jeg var overrasket over hvor mye fiske-stands det var der. Fikk sett på litt fluekasting og tittet på litt utstyr. Fikk sett og klappet alpakka - det var det store for minstemann. Kjøpte ingenting bortsett fra en fiskefilm med Bjørnar. Som jeg forresten fikk hilst på, og Rune også, og det var kjempehyggelig. To kopper kaffe, et wienerbrød og en pølse for å holde kroppsvekta ved like. Kunne jammen egentlig hatt med kjerringa, for det var jo faktisk hagemesse ved siden av.

Eirik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 58
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Turen ble visst dyrere enn planlagt.  Kom hjem med ny ryggsekk og turdress til kona, to skjorter til meg selv + en bestilling på en svær lavvu fra Tentipi.  :rolleyes:

Syntes ikke det var så veldig folksomt, men jeg pleid å være der på lørdager.  Mulig at lørdager er mer travle.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden jeg jobber kun 1/2 time unna så er jeg fra åpningen kl. 12 på torsdagene. Passe med mennesker, og hele dagen til å teste stenger å se på jentene. En flott avdeling med smaksprøver fra norsk næringsliv.

Nok av stands med fluefiske. Oversiktlig og ryddig. Det er vel alle krims-krams standene som er borte.

Dag Robert Midtgaard var tilbake, og med Jarle&Bjørnar bare 2 minutter unna så rekker en en tur her også før kl. 1200. Greit å gjøre innkjøpene før messa. Da slipper en "kjøpemaset" og bære rundt på stasjet, bare nyte dagen.

Guidline sin stand var blandt de bedre.  :);D

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...