Gå til innhold

Østfold-gutta blogger!!!


Amund

Avstemning ferdig  

5 stemmer

  1. 1. Avstemning ferdig

    • xc
      3
    • xc
      2


Anbefalte innlegg

  • Svar 878
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Glimmers Amund ;D Tydelig at fisken er der men er vrien under havblikk og klart vann...men hvor er de store? Veit det går virkelig pen fisk der,har dere prøvd å fiske i mørten?Grattis til lærlingen 8)

Har ikke fått fiske i mørten enda, men er ganske sikker på at det kommer større fisker da, på lørdag mistet jeg en ganske pen en når det begynte å mørkne (surt men)..  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaja, da er jeg hjemme fra 4 dagers tur i fjellet eller i Jotunheimen med friluftsgruppa på Kalnes! Det var noen av de mest ekstreme turene jeg har vært på, ligge i kantgrop og telt i bratte fjell, gå med truger og se spisse fjell som alpene. Det er verdt turen å dra opp dit, anbefaler andre å gjøre det, er jo også en del ørretvann der oppe også!

[attachimg=1]

[attachimg=2]

post-4001-13949891688247_thumb.jpg

post-4001-13949891688412_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syke tilstander på snook fiske i dag! Den største røk fluelina... Blackfin tuna ble det også. Nå er jeg oppe i 10 nye arter :)

Jaja, tviler du gidder å fiske sjøørret når du kommer hjem igjen! :-X;)

Rakk ikke å legge ut rapport fra forrige helg før jeg dro, var nemlig mye og fin fisk overalt, fine forhold for å si det mildt.  ;) Persa med årets hittil største 1,4 kg. Ble totalt 17 stk. og mange rundt kilon, veldig morsomt. Og også var det masse STORE blå/grønne børstiser som drev å svømte på favoritt plassene så det ble en ganske grei vår-stemning når fisken bet i tillegg og god været var med. Det e live!  8) Jeg brukte selvfølgelig børstemark imitasjoner og noen ganger reker.

Forresten, har begynt med opphenger og det funker veldig bra i den situasjonen du er usikker på hva du skal bruke. Sikkert mange som sier at det blir mye surr ut av å bruke opphenger, men nada, det er heller viktig at man knyter opphenger fortommen riktig. Jeg har ikke noen konkrete ord å si akkurat åssen man gjør det, men kan si jeg lærte det i filmen "havørredens hemmeligheter"...  

[attachimg=1]

[attachimg=2]

post-4001-13949891690312_thumb.jpg

post-4001-13949891690762_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det er det muligens en av de kuleste bildene jeg noensinne har sett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det med sykkelen og truttaen som passasjer!! genialt!!

;D ;D ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, hyggelig med kommentarer, setter stor pris på det!  ;)

Vært ute hele helga uten å få nesten noen ting, ble veldig dødt med en gang nordavinden kom, kjølig også!

Noe fisk har det blitt, også lærlingen fikk fisk så helt ræva kan det da ikke ha vært!

Det blir vell fiske fra torsdag og over helga, jobber på kiwi nå så det blir lite med fisking (står bare å titter ned i frysa på frosne 3 kilos regnbueørreter i butikken)  8)

Skal forresten hilse fra Vebjørn som fisker ned i Bonaire, han legger ut rapport i morra med bilder forhåpentligvis. Han har greid å få bonefish på 3 kg, vet ikke hvor vanskelig det er jeg men må vell være sinnsykt å få de på flue!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er jeg på flyplassen på vei til curacao  :D bonefiske har vert vanskelig, men det har blitt litt fisk. Fikk 5 stk og mista noen på bare tre kvarter... Regner med at det er veldig bra. I går kroker jeg et monster av en bonefish som jg regner med at snute på 3 kilosmerket. Jeg så spolebunnen mellom bacingen og ble litt bekymret men det gikk bra til slutt. Har også fått noen snook. Barjack fiske har vært veldig kult. Hadde også en kveld med fantastisk laydyfish fiske. Prøver å legge ut bilde av en STOR en. De er også vilt hissige. Har mistet en tarpon som også stakk av med en flueline... Den tok på 7ern så jeg hadd ikke mye å stille opp med :P på curacao blir det ikke så mye fiske men jeg vil gjøre mitt beste for å lande en tarpon.

Vil også takke Johan, sam, Lars P, og Atle L :)

Prøver å legge til bilde av en laydyfish...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var vanskelig med bildet gitt...

Ja jeg har tatt en del bilder og også filmet litt. Noen som gidder å finne ut hva verdens rekorden på ladyfish på flue er? Jeg fikk nemlig en på 3 kg :o 

Har tenkt å snike meg ut å fiske her i i natt, er nemlig ikke lov så det gjelder å stå tidlig opp :P rapport kommer i morra...

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...