Gå til innhold

Østfold-gutta blogger!!!


Amund

Avstemning ferdig  

5 stemmer

  1. 1. Avstemning ferdig

    • xc
      3
    • xc
      2


Anbefalte innlegg

  • Svar 878
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Takk alle sammen!  :D

sjukestue vebjørn! merker jeg blir en smule dårlig her, du har hatt en rekke fantastiske turer og vil ikke tenke på hvordan du får det med egen bil og utvida muligheter mr! rett og slett helt rått!

hmm, er bare 16 år da, så jeg får klare meg med sykkelen en stund til :P  Men det blir nok bra! Bruttern har nettopp tatt lappen, og det gir meg en god del nye muligheter også... 

Nå er det bare krysse fingra for at det blir en skikkelig HA tur i det store utland i høst... 

Vebjørn!

Vebjørn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, nå har det blitt mye jakt og lite fiske i det siste...

Men nå har jeg droppa en uke jakt i nord-Sverige til fordel for en snau uke fiske i sør-Frankrike. Får satse på at det blir mye HA-fisking, selv om det er litt tidlig på sesongen der nede :P Men jeg har jo ikke skolefri hele året, så jeg får nesten gripe muligheten når jeg har den :P

Kanskje kan jeg klare å lure en ny art også ;)

Vebjørn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det lenge sia jeg har skrevet på bloggen her. Har ikke blitt så mye tid til å skrive de siste dagene pga. skole og greier.

Sør-Frankrike høres ikke feil ut og skulle gjerne dratt ned sjæl, men trives i godt i ørretland også!  8)

Siden jeg ikke har fått oppsummert sommeren og hvordan det har vært så gjør jeg det nå! Jeg har jobbet mye så har ikke blitt noen skikkelig sats på fisking, men bor jo ved sjøen så det gir jo muligheter det.  :P

Jeg kan si at SØ har jeg nesten fått nok av, ihvertfall de fra 1 kg og nedover (kanskje alle sjøørretene under 1 kg i Oslofjorden har hatt noen av fluene mine i munnen sin).  ;D Har vært veldig mye SØ i sommer, største på 1,3 kg, men har sett flere oldiser etter flua også da.

Jeg har fisket mye fra båten rundt øyene i Oslofjorden og det gjør at du får muligheten til å fiske på områder ingen vet om eller områder som uansett gir vanvittig bra fiske. Der hvor dønninger kommer fra atlanterhavet og treffer øyene er sikre plasser uansett. Masse oksygen og strøm skapes og er ideelle forhold for SØ.

Har prøvd å fiske på Hvaler på natta også etter rykter om store SØ der, men uten gode resultater.

Fisket rundt fastlandet også og nye spotter er funnet der også, gjelder å finne strømmer og skjær. Flatwing, jiggy, Runars deceiver og kul-kutling har vært favorittene.

Har fått en masse erfaringer innen SØ fiske denne sommeren. Jeg sier bare en ting, kjøp jolle så finner du fort ut at du kan få fisk om sommeren også!

Ops, har fått masse makrell på flue i sommer også, må vell gi en super kick å få det på #2-3 stang, de drar jo som bare tusan. Ellers har det blitt blåstål, lyr, sei og torsk. Jeg tror jeg kanskje hadde ny fluerekord på blåstål, men fant det ikke ut før jeg kom hjem.

Var også på en ukestur ved Haglebu sammen med en kompis. Vi fisket i Haglebuvannet og Fjelløkteren. Det ble bare småfisk der fra 350 gram og nedover. Mistet en som så ut som en storfisk. Vi var også ved Holselva en dag. Utrolig fin elv med klart vann og fin natur. Vi så mange store nede i elven og noen store som hoppet. Vi fikk bare småfisk der også, men var opplevelse å se de store som var der. En fin elv som besøkes av meg til neste år igjen.

Amund!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er en liten historie om en kilos SØ:

Vinden hadde begynt å blåse hardt rett inn mot land. Jeg sto med 5er stanga å inntil en bratt fjellvegg, og sende noen trange bukter ut mot vinden. Men med lang fortom, femmer flyt og ei lita lett reke i enden var det ikke lett. Jeg holdt meg til 7-10 meter lange kast. Noe mere var ikke nødvendig uansett. Masser av sjøørret vandret helt inntil fjellveggen. Mesteparten smått. Men plutselig hogg det skikkelig til. Tilslaget satt, og noe relativt tungt holdt igjen der ute i bølgene. Og så, plutselig spratt en fin feit kilosørret høyt opp i være. Etterfulgt av et virkelig sprekt utras til ørret på den størrelsen... Løslina føyk ut, og den lille waterworksen hylte godt i noen sekunder. Kampen varte en god stund med mye hopp og sprell. Det endte (desverre) med at den fikk et kakk i hode  :o Hehe, og den lagde jeg sushi av i sta :P

[attachimg=1][attachimg=2]

Vebjørn!

post-4210-13949893105227_thumb.jpg

post-4210-13949893105592_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor "dessverre"? En og annen matfisk må man da kunne unne seg. Fin historie, og sushi'en  ser veldig god ut Vebjørn. <<l

Hehe, er bare slik at det er mange her inne som ikke tåler å se død ørret :P Selv liker jeg å ta en ørret i ny og ne til mat :D

Takk, jo sushien var veldig god den ;)

Vebjørn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fin ørret det der Vebjørn! Har blitt et noen få sånne ørret på meg de siste dagene, de tar som oftest cdc-reker og fargerike lopper! Har ikke bilder av de da jeg har filmet de så skal nok få laget en sjøørretfilm ala Amund!

Men nå fikk jeg ordnet bilder fra i sommer!

[attachimg=1]

Kjøring med jolle på natta er magisk!

[attachimg=2]

En kilos..

post-4001-13949893105832_thumb.jpg

post-4001-13949893106323_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det er jo nettopp det sam ;)

Har vært hele dagen ute på gjedde/abborfiske. Dagen fikk en brå sutt da jeg klarte å tråkke tværs gjennom bunnen på båten  :o :o :o Lenge siden den båten har vært i bruk iallefall.

Endel fisk ble det... Et parr flotte abborer og noen mindre gjedder.

Har fått et parr tips, og skal sette ut båten i vannsø å prøve meg på gjørsen på flue... (

Trenger noen nye arter snart nå :P

Selvom jeg ikke er så stor fan av nattfiske :P )

Vebjørn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...