Gå til innhold

Bildetråden 2012


Gisle Helgesen

Anbefalte innlegg

  • Svar 1,1k
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Takk for det Henning!

Sigve: For utenforstående kan disse klekkingene virke totalt vilkårlige og tilfeldige. Rett og slett uforståelige. De klekker på de underligste steder, til alle døgnets tider. Etter å ha studert arten i noen år, har jeg fått større innblikk i syklus og utbredelse. Det spenner fra noen inbitte forfrossne individer på obskure lokasjoner i Rogaland om vinteren og tidlig vår, til teppeklekkinger langs østlandselvene rundt st hans.

Akkurat denne avarten er registrert så langt nord som til Troms fylke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Fine bilder, Ronny.

Selv har jeg kokket middag i dag  :)

6972773688_696486d113_b.jpg

Dritbra Mr Brown :)

Der la du lista for hvem som lager mat på neste fisketur :)

Blir det deg?

Neida det så grisegodt ut. Veldig bra.

Prøv å ha litt rosmarin i pannen litt sånn slutten neste gang du råsteker potetene ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, og takk  :)

Lars: Helstrøm hadde nok hakka shop suey av hele retten min og skreket høyt i sinne  ;D

Henning: Du glemmer en ting - på fisketur er det kald hermetikk som er favoritten min  8)

Frode: Rosmarin skal prøves til potetene ja, så takker for tips  :)

En ting jeg synes er godt til grønnsaker, og hvis noen vil teste:

er å koke dem opp med lettsaltet vann og litt appelsinjuice i tillegg, for eksempel til rosenkål. Det blir saker, med litt syrlig hint. Eller steikegrønnsaker i mye godt smør, som man har i en liten skvett juice i på slutten. Hmmm  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ahhh, alene i dag  :)

Så det ble et par timer kasting etter frokost, og en sen lunch på unge Brun nå, og da må jeg jo slå til

med lunch-favoritten min  ;D

6978522168_382d110ee2_b.jpg

Først hardfrese bacon og sopp i mye og godt smør.

7124606635_2dfc97acc1_b.jpg

Så, helt mot slutten banker jeg oppi grovskåret løk, paprika og tomater  <<l

7124606223_897643d4e1_b.jpg

Toppa med litt salat og Worcestershire Sauce så blir det godt som gull  ;D

Tja...hva skal jeg gjøre nå a? Smøre et par snører kanskje.

Life's good  8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for det gutta :)

Blender 7,1

Lukker 160

iso 640

Sånn generelt så bør man ikke gå under 100 dels sek på håndhold uten blitz. Mann klarer ikke og holde stille nok uten stativ, og du får bevegelsesuskarphet. Her hadde jeg godt anlegg. Kunne vel klar en blender eller to til. men grei nok dybdeskarphet, så helt greit. Bakgrunn er veldig avgjørende for macroer synes jeg. Ikke helt optimalt her, men greit nok som dokumentasjon.

Gisle

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...