Gå til innhold

Bildetråden 2012


Gisle Helgesen

Anbefalte innlegg

  • Svar 1,1k
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Gjest Bishop

Takk for det Henning og Jan R.  :)

Nikon Coolpix AW100 imponerer litt, i sin klasse.  <<l

Men seriøst, ett slikt lite digital kamera som går ned i vadejakka gjør at en får tatt bilder en normalt sett ikke får tatt, og det er bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utrolig bra bilde synes jeg, og det er ingen tvil om at jeg iallefall har mer glede av et kamera jeg har med, enn speilrefleksen som jeg stort sett ikke gidder å drasse på. Har tatt flere bilder på fem måneder med min Canon S95 enn jeg gjør på et drøyt år med speilrefleksen. Macro´n på det er imidlertid ikke spesielt god, der slår Nikon knockout på S95.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Med fare for å tråkke på tær, så synes jeg bildet ditt er bra teknisk Henning, men kanskje ikke spesielt godt som reklamebilde, som jeg mistenker at det er forsøk på. Synes ei snelle som ligger i bølgeskvulp er relativt unaturlig, og slett ikke noe jeg ville utsatt snella mi for. I tillegg synes jeg logoer kommer dårlig fram. Om man ikke vet at det er Loop, så er det ikke gitt at man umiddelbart ser det heller. Konstruktivt håper jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har forsøkt flere ganger i dag på å legge ved et bilde av den frosken jeg la ut i går, har litt dårlig samvittighet. Hvis jeg får det til denne gangen, så se litt i kanten rundt motivet så skjønner dere hvor bildet er tatt. Med Sony DSC-150 fra 2004. Begge bildene er bare forminsket, ellers som fra brikka.

Magne Fjellstad.

post-2187-13949892564272_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...