Gå til innhold

RISE Flyfishing Film Festival Oslo - 2 April 2012


JonHansson

Anbefalte innlegg

Går det an å kjøpe billett ved inngangen? Mulig jeg stikker en tur, må jo bygge meg et navn i filmmiljøet, knyte kontakter, bygge nettverk, eller hva det heter.

Billett kan kjøpes ved inngang ja!

Takk for info!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva er det egentlig å se? Simms? ;)

Nei, det var faktisk uvanlig lite Simms å se;)

Årets program var mer veldreid enn fjorårets. I fjor var det etter mitt skjønn litt for langt, i år var det perfekt brukerdose.

Nick Reygarts eget bidrag, Hatch, som var hovedfilmen i år, inneholdt noen helt utrolige scener. Har ikke sett på maken. BBC-nivå på mange av scenene. I tillegg synes jeg det var positivt at han hadde lagt seg på en litt annen linje enn i sine seneste produksjoner: en litt mere fortellende, Arnt Mollan/BBC-aktig stil, istedetfor å fokusere så mye på rein fiskeporno i slo-mo, som jeg personlig blir veldig fort lei av. Flotte intervjuer var det også.

Også var det flere fine, kortere bidrag, bl.a. en lang trailerversjon av den danske gjeddecowboyfilmen (alltid artig å høre sånn Bård Tufte-dansk-engelsk, og filmen virker som et friskt pust, med en fascinerende konflikt som bakteppe), pluss et par fine amerikanske bidrag.

Eneste som var synd var at det ikke var mulig å kjøpe øl på stedet. Skjerpings!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med Håvard. Dette var bra!

Men det å legge arrangementet i påska var jo litt utaktisk med tanke på oppmøte. Synd - for dette hadde fortjent større publikum.

Ja, helt klart. Dumt. Oslo sentrum var omtrent helt folketomt i går kveld. Post-nukleær stemning. 

Men til de svensk/newzealandske arrangørenes forsvar: såvidt jeg vet er det bare i Norge vi opererer med denne typen ekstravagante påskeferier. Sverige og Danmark er f.eks. ikke i nærheten. Så de trodde vel at mandag etter palmesøndag var en OK dag å arrangere filmfestival på...

Når det er sagt synes jeg det var overraskende mye folk der. Jeg hadde regnet med tre betalende eller noe sånt, men det var da et ganske bra lag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...