Jump to content

Rydd etter dokker.... svane innviklet i fluesnøre i bergensområdet


kurt floer

Recommended Posts

kvalmende...

utrolig hvor mange meter med fiskesene folk legger igjen etter seg. sist jeg fant en bit så var det sikkert 20 m med sene + krok...

En sånn omgang er selvsagt noe jævla dritt, men om det er såpass mye + krok er det vel en som har røket hele greia..

Uansett, så er det så enkelt å proppe hele greia i sekken/lommen, skjønner ikke at dette kan være et problem!

Link to comment
Share on other sites

Det er lett å bli så forbanna på slendirianene at man bare går forbi. Ikke gjør det selv om det irriterer å måtte rydde etter andre. Man bærer med seg øl eller sluker flere kilometer men tomboksen eller forpakningen til sluken kaster man i naturen. Sene man sliter under vann klarer man stort sett ikke å få tak i men i følge dykkere er det mange krabber som ender livet fasttjoret i fiskesene.

Friluftsfjorden!

Link to comment
Share on other sites

i følge ba (konkurrenten til bt) så er det sene og tauverk og ikke fluesnøre  ;D men helt klart skremmende og se hvor mye sen og drit som ligger ute i naturen. en ting er og kaste en stump på 5 cm da skal det godt gjøres og vikles inn i det, men når det blir metervis kan det gi en stakkars en riktig pinefull død.

"En svane har hatt en heller dårlig dag i Ytre Arna. Den tullet seg inn i et garn i 1500-tiden, fikk et snøre og noe tauverk rundt seg – og kom seg aldeles ikke ut igjen."

http://www.ba.no/nyheter/article6100243.ece

Link to comment
Share on other sites

Ikke overraskende akkurat.

Snakket med en del engelskmenn på fottur i Norge, og de var mildt sagt overrasket (for ikke å si jævlig forbannet) over all dritten som ligger og flyter over alt, være seg langs veikanten eller langt inne i Femundsmarka.

Det ser ut til at ølbokser blir forferdelig tunge når de er tomme....

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...