Jump to content

Ny Scott-serie G Series


Knut R. Skåre
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...
På 11.7.2017 den 21.36, Knut R. Skåre skrev:

Ny serie fra Scott. G Serie som erstatter G2. 

Basert på omtalen, virker det som den er ørlite raskere enn G2en, men med et mye styggere snellefeste...

Nå har jeg også sett den i virkeligheten. Stikkordet er vel ennå lettere, men også langt mer presis. Så får det heller være at nedsiden for enkelte er at det ikke lengre er treinnlegg i snellefestet, men et komposittmateriale som ikke sveller pga fuktighet. Mer informasjon i videosnutten vedlagte lenke

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
1 time siden, Olof Lilja skrev:

Noe som har fått testet dem?

Har dere noen formening om forkjellen mellom 8,8" å 9" stengene i klasse #4? Må si jeg er litt nyskjerrig men ikke billig gitt.

 

 

 

Jeg prøvekastet 9 fots 5'eren på harrtreffet vi hadde i midten av oktober. På forhånd var jeg skeptisk av to årsaker; prisen og at jeg synes Scott har lansert en del stenger de siste årene som ikke jeg har likt. MEN; jeg kan nok med hånden på hjertet si at denne stangen var den beste 9 fots 5'eren jeg noen gang har kastet med - med god margin faktisk!

Det er synd denne stangen ikke koster et par tusenlapper mindre. Da tror jeg den hadde gjort rent bord neste sesong. Med en prislapp på 8 000,- og det faktum at man i dag får kjøpt meget gode stenger til halve prisen, vil det overraske meg om salgsvolumet vil stå i forhold til stangens kvaliteter.  Å fått sett hvordan regnestykket mht priselastitet ser ut her, hadde vært uvanlig interessant.

(jeg har ikke testet stanga med vannkast - og om jeg hadde, så burde jeg ikke uttalt meg, så dårlig som jeg er til å vannkaste ;-))

Link to comment
Share on other sites

Må få prøvd dem skjønner jeg. Var prisen litt lavere ville det vart mye mere spiselig. Begynte fluefiske med litt bløte stenger. Men bruker mange litt raske stenger å synes det er meget morsomt at kaste med nå for tiden. Mye artigere at få fisk på myke stenger så kunde tenkt meg at teste nye GS av den grunn. Må bli klasse 4 eller 5 å må vare topp på vannkast og så videre.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Fikk testet 9fot #4 og#5 på Nordisk. Utrulig hyggelige alle sammen der! Hatten av for servicen der! Godt at få testet. Men sånn for min del er dem fortsatt vel rolige. Selv om 4ern var veldig deilig. Liten tanke mere fart i den.

/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...