Jump to content
Pål Hedenstad

SJØØRRETTFLUER -KERN LEO LUND. 14. mars. Nordisk Fiskeutstyr

Recommended Posts

Fluefiskesiden.no har glede av å sammen med Nordisk Fiskeutstyr kunne invitere deg til «Sjøørretdag på brygga med Kern Leo Lund».

LØRDAG 14. MARS 2020, Kl 11.00-16.00

Sted: Nordisk Fiskeutstyr, Lysaker Brygge 33

 

Kern Leo Lund har de siste årene markert seg som en meget dyktig fluedesigner som kombinerer estestikk med funksjon. Og kanskje det aller viktigste: Han gjør det med materialer som er tilgjengelige for alle og enhver. Dette er fluer det er morsomt å binde og de fisker godt. Noe særlig mer kan man ikke forlange – og bildene sier vel sitt.

 

 

FFS har tidligere hatt arrangement med både Stonefly og Gero. Denne gangen er det Nordisk Fiskeutstyr som står for tur. Men vi er jo spent på hvor mange som kommer, så om du vet at du kommer, er det fint om du «melder deg på» i form av en kommentar under. Fluebindingen starter ca klokken 11 og skal du ha med deg alt bør du ha satt deg godt til rette før den tid.

 

 

Nordisk Fiskeutstyr vil gjøre sitt beste for at materialene Kern benytter er tilgjengelige for salg i butikken.

 

 

Fluebindingen blir vist på storskjerm – så alle skal ha en fair mulighet til å se hva som foregår. Det er 3 fluer som vil bli demonstrert; reka, byttefisken og børstemarken du ser bilder av her.

 

 

Arrangementet er gratis for alle.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 time siden, Jan Ingvar skrev:

Men for oss vestlendinger - kan vi håpe på at det blir lagt ut noe enkle bindebeskrivelser/trinn-for-trinn bilder av disse fluene her i FFS etter at arrangementet er over? :)

Hei

Om alt går etter planen, skal du nok få mer enn bare enkle bindebeskrivelser i etterkant. Så får vi se om vi lykkes bedre denne gang enn forrige. Da var det også meningen at vi skulle dokumentere det han gjorde. 

Vi har vurdert å live-streame i tillegg, men jeg tror det blir for mye støy / folk der + at det nok kan legge lista for å stille spørsmål litt høyt. Dessuten sitter ikke Kern å kakler så mye når han binder fluer ;-)

Du bor i Stavanger Jan Ingvar?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutter siden, Pål Hedenstad skrev:

Du bor i Stavanger Jan Ingvar?

Ja, like utenfor Stavanger...

Men dette høres ut som en god plan! Kanskje kan mønstrene få plass i Fluedatabasen og etterpå? :)

Bra tiltak!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minutt siden, Jan Ingvar skrev:

Ja, like utenfor Stavanger...

Da er det jo bare å alliere seg med en forening eller en butikk, booke Kern og se ham live. Det står jo ofte mer på ideene enn midlene for å få til slikt. Sånn har jeg alltid gjort det. Det er ganske besynderlig hvilke størrelser vi klarte å få til Drammen i årene 1990-95. Å få en danske til Stavanger er en smal sak ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...