Gå til innhold

Sjøørretfiske i sjøen


Toggi

Anbefalte innlegg

Siluettfiske etter det har blitt mørkt fungerer alltid, men gi fisken tid til og trekke mot land. 30 min til 1 time. Gjerne når månen er oppe.

Flytesnøre og sort wolly bugger er killer combo. Da har jeg funnet ut at strender og grunne bukter er ideelt.

Men vært forberedt på å få mye annen fisk også. Småtorsk, sei etc.

Har ikke knekt koden på dagsfiske. Men har kjøpt synk 3 og synk 5 for og komme ned til mere temperert vann.

Så får vi se om det hjelper. Fiske dypt med tanglopper event fiskeimitasjoner må jo fungere:)

Jiggy

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble en liten SØ i dag tidlig på en liten totimers tur, 3 timer fra laveste lavvann her i Grimstad. Utrolig brun sjø i dag, aldri sett maken til sterk brunfarge! Rosa pattegris med flash gjorde jobben, var også flere følgefisk. Veldig mye småsei som biter på helt inn ved land. Men herlig å komme igang igjen med fiske etter at stanga (sage One #7) knakk i juli på uheldig nybegynner mishap (bakslengen gikk fast i rullestein), har gått og venta på ekstradel fra sage USA i 3 måneder.  :-\ Men nå skal det fiskes fremover!! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei  <<l

Fine innlegg og bilder folkens.Hyggelig å lese om fiske rapportene og erfaringene deres.Er det noen som vil dele et tips om størrelse på flue i klart kaldt vann?Hvet at naturfarger og liten flue er bra,men ønsker å høre noen erfaringer på det.Bruker selv owner kappa str.6 året rundt(cdc reker)

Lurer da på om det lønner seg å binde noen på ennå mindre størrelser på klart kaldt vann?

Hilsen  Lars

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kom ikke på å skvise, men jeg druknet de vel og lenge.. Følte jeg tørket fluene under falsekastene. Prøvde til og med å kline litt mud på før jeg ga opp, og byttet flue.

Gjør som Tony anbefaler: Klem luften ut av dem under vann. Dersom du bruker mange tørrkast før lina finner veien til vannet så kan CDC´en tørke. I så tilfelle må du gi et par-tre kraftige røsk i lina når flua ligger i vannfilmen. Da blir den trukket godt under vann og får presset ut luft. Men jobb litt med kastinga for å minimere antall tørrkast. La gjerne noen mer erfarne se på snøre-stang komboen din også. Kan være du er mer tjent med en mer lettkastet kombinasjon som hjelper deg på veien (altså nytt snøre) ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den lurte jeg også på lars, rødvins glass eller fem?  ;D

Cdc reker synker etter å ha klemt de flate under vann.

Mange som fisker sjøørret med flyt men jeg foretrekker intermidiate

eller flyt int og disse trekker selv skum fluer under vann så det

er lina uten tvil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...